+21 oy
3,929 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

+1 oy
(5,039 puan) tarafından
Offf cok üzüldüm kalbım sıkıstı resmen... Allahım sabır versın... Ne denir ki
-Reklam-
+1 oy
(5,165 puan) tarafından
Okurken içim gitti oy bu nasıl acı Rabbim sabır versin sana    başka çocuğun varmı bari onlar yaranı hafifletir 
+1 oy
(17,897 puan) tarafından
Sözün bittiği yerdeyim diyecek hiç bir şeyim yok. Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin size 
+1 oy
(987 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah kıyamam ya Rabbım kimseye evlat acısı vermesin inşallah 
+1 oy
(14,614 puan) tarafından
Ne denir bilemiyorum 

Rabbim Sabırlar versin başınız sağ olsun 
+1 oy
(425 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 5 buçuk yaşında vefat etdi
+1 oy
(2,020 puan) tarafından
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum. Okurken titredim resmen rabbim sabır versin diye. Başınız sağolsun. 

Rabbim yardımcınız olsun. 
+1 oy
(3,512 puan) tarafından
Bu nasıl bir acı yarabbim Allah sabır versin :(((
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Allahim çok kötü Rabbım sana sabır versin kahroldum okurken. ALLAHIM SABIR VERSIN COK AGLDIM OKURKKEM COKK
+1 oy
tarafından
Keşke okumasaydim ya :( bu gece tansiyonum düşmez aşağıya içim paramparça oldu Rabbim sabır versin ailesine
(1,428 puan) tarafından
İnşallah başka çocuğu vardır teselli budur En azından o kadar üzüldüm ki başıma ağrı girdi yemin ediyorum
tarafından
Kızı var sanırım:(
(1,205 puan) tarafından
9 yaşında kızm var
(1,428 puan) tarafından
Allahim sana sabun versin canı.m
+1 oy
(540 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim ilk okuduğum da başlığı karnında kalbi durdu zannetim oda kötü elbet ama okuduğum da çok üzüldüm başınız sağolsun cennete bir meleğiniz sizi bekliyor sabırlar diliyorum
(1,205 puan) tarafından
Karnımda kalbi durmuş olsa da insan maf olyo ama oğlm 5 buçuk yaşnda ölüden farksızım
(540 puan) tarafından
Acınızı anlamak mümkün değil ama okuyunca postu oğlumla göz göze geldik 15 aylık kendime çok kızdım yaramazlık yaptığı zaman kızdığım için zorlandığım zaman şikayet ettiğim için şuan sizin tek temmeninjz kızınız olur psikolojik destek de alın mutlaka kendinize geldiğiniz zaman kadere alın yazısına karşı gelinmiyo maalesef ben çevre ver eline birşeyler yesin kendi kendine demelerine rağmen korkudan vermiyorum hala da kendim ezip yemek veriyordum ama ne yaşa ne dişe bakıyor kader geldiği zaman herşey boş bol bol dua edmek
+1 oy
(310 puan) tarafından
Ay çok kötü oldum çok üzüldüm Allah sabır versin canım başın sağolsun 
+1 oy
(397 puan) tarafından
Rabbim size sabirlarin en büyüğünü versin canım okurken ağlamıyorum inan ki
+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Okurken yüreğim sıkıştı Allah'ım düşmanıma evlat acısı vermesin basın sağolsun 
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Çok üzüldüm okurken içim sızladı çok zor çok acı Rabbim hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın Allahim sabrın en büyüğünü versin sana kardeşim başın sagolsun :(
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Allah  sabır versin canm  Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor 
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Çok çok üzüldüm için yandı kardeşim ne denir bilemedim bunun adı bile yok Rabb'im sana bol bol sabır versin imtihanın çok ağır sabırla geçmeyi nasip etsin Allah'ım başka diyecek birşey bulamıyorum tesellisi yok bunun :((
0 oy
(146 puan) tarafından

Başınız sağolsun  Rabbim yüreğinize soğukluk feraklik versin :(:(cok uzulurek aglayark okudum Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasn :'(:'(

0 oy
(11,177 puan) tarafından
Ağlaya ağlaya okudum:( Basınız sağolsun 

Ne diyeceğimi bilemedim:(
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah

Hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 346 göst.
0 oy