+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,570 puan) tarafından
Qldatma yok.sevgi yok.soddet yok ama.saygi yok arada. Sevgim.kalmadi.hic çocuğum.cok.duskun babasına böyle nereye kadar dayanacagim.bilmiyorum.cok.bunaliyorum.mutlu değilim.nalqcagim.bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,655 puan) tarafından
Eğer bu saydıkların dışında bişey yoksa gemileri yakmadan önce bi aile terapistinden eşle birlikte destek almanızı tavsiye ederim bazen bize dağlar kadar büyük olan şeyler aslında bi uzman yardımıyla kum tanesi kadar olabiliyor yada tamamen düzelebiliyor
(1,570 puan) tarafından
Çok bencil asla hiçbir şeyi kabul etmez aramızda cinsel birsey de muhabbette yok hiçbir şey yokken
(2,655 puan) tarafından
Bi şekilde konus yoksa boşanalım vs diye biraz gözünü korkut
(1,570 puan) tarafından
Halam vefat etti o zaman demiştin clxik olmasa ne ikimizde aslında bosanma durumundayız sevgi yok saygı aşk tek ortak noktamız cocuk iletisim yok ay bilmiyorum ne zormuş hayat ben böyle değildim
-Reklam-
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Eşinle konuşup aile terapistine gitmeyi istediğini eğer gitmek istemezse de bu ilişkinin böyle yürümeyeceğini ve boşanmaya gideceğini belirt evinin yuvasının dağılmasını istemiyorsa kabul edicektir 
(1,570 puan) tarafından
Terapiste gitsek sever miyim ki çok bencil.cok çalışıyorum.yemwk.yaliyorum cay yaparım.neden burası temiz değil şurayı.bi temizle geldi.delirmw
(1,655 puan) tarafından
Tabiki bu şekilde devam ederse sevmen imkansız ama terapi en azından ikinizin de yaptığı hataları sunum onlar olmadan yaşamınızı idame ettirmenize yardımcı olucak
0 oy
(639 puan) tarafından
Eşiyle sevgisi.  Biten. Çok. İnsan var şiddet kumar çapkınlık gibi kötü   yoksa kazandığını evine eşine  harciyorsamacera  arama derim  zaten erkek milleti. Çokta sevilesi  şeyler degil
(1,570 puan) tarafından
Onlar yok ama sevgi de yok kqnka gibiyiz ama.iyi anlaşamıyoruz sadece aynı evdeyiz çocuktan oturu
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Neden sevmiyosun peki 
(1,570 puan) tarafından
Çok bencil xok tikli sürekli evi temiz ister herseye burnunu sokar biraz cimridir çalışıyorum tabi ona rağmen s3vgimi bitirdi cenaze olur kalma der vb vb kavgada ağzından hersey çıkar swvgisizliknyapa rve saygısızlığa hiç gelemem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 241 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melekyuzlu44 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,051 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 64 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 175766 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu

411,007 soru

12,369,231 cevap

42,255 kullanıcı

Kategoriler

...