0 oy
34 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Merhaba, 10 gun sonra 1 yasina girecek bebegim var. Sonra 1-2 haftadır gece uykularında karnı ağrır gibi sanki karnına sancı giriyormuş gibi davranıp agliyor. Gaz diye düşünme sebebim ağlarken poposundan gaz çıkardığını duydum. Emzirmeye devam ediyorum. Acaba benim yediklerimden kaynaklı mıdır. Yoksa kendisi mesela akşam yemeklerinde her günn yogurt yiyor. Bu gibi şeyler mi rahatsız ediyordur . Fikirlerinizi merak ve rica ediyorum

1 cevap

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Ayaklarını üşütüyordur canım benimki 16 aylık oluyor bu ay sonu. 12 aydan bu yana haftada en az 2 gün gaz sancısı ile uyanır çığlık çığlığa aglar yapınca rahatlıyor sonra gazını .ben her akşam mamasina rezene kaynatip suyundan 2 3 yemek kasigj koydum biraz rahatlatiyordu
(98 puan) tarafından
Aslında tüm gün çorap giydiriyorum ama emekledigi icin ve oyuncaklarla parkede oynadığı için sürekli parkede oturuyor. Halıya koysam da yine oraya gidiyor. Doğal olarak parke biraz daha soğuk belki o yüzden üşütüyor olabilir haklısınız. Bende rezene deneyeceğim teşekkür ederim
(5 puan) tarafından
Benimde 17 aylık kzım geceleri neredeyse kabus olmus tu aglamması huysuz olması derken mahvolmustuk sonra ogrendıkkı gaz sancısı ımıs ben careyı yemeklerine kimyon katarak buldum bıde cift corap giydiriyorum artık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 173 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Moonsun (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 128 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 483 göst.