+1 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,566 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bugün dünden daha güzel geçsin inşallah <3:angel:

Biz kalkali 2 saat oldu oğlumu doyurdum işlerimi yaptım kendime bi kahve yaptım bugün hastane günüm Rabbimin izniyle inşallah güzel haberler le dönerim yorucu ve sitresli bir gün olacak beni Sezeryan edecek doktorla görüşmek istiyordum doktorum yardımcı olacak inşallah tüpleri de bağlatmak istediğimi söyleyeceğim inşallah kabul eder rabbim günah yazmasin 5 ci bir gebeliği daha kaldiramam 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah Büşra 4. Mü oluyor sağlıcakla kucağına al inşallah. 
(4,566 puan) tarafından
Rabbim nasip ederde yaşarsa 2 tane yasayanim olacak cnm
tarafından
Yaa üzüldüm canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(5,102 puan) tarafından
Günaydın canm günaydın her ne kadar uykumu alamasam da mecbur gün aymak zorunda bogazlarim kapanmış durumda kemiklerim kırık sanki 
(5,091 puan) tarafından
Aynı haldeyim:(((
(5,102 puan) tarafından
Ayy vallahi ya bismillah daha yeni soğudu ortalık ama ben bedenen de baya bı yorgundum yakalayiiverdi işte hastalık sana da çok geçmiş olsun kuzum
(4,566 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah
(5,102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım seninde hastane günün kolaycacik geçsin inşallah
(5,091 puan) tarafından
Misafirim vardı bardak temiz diye su içtim şifayı kaptım ..çok kötü bi salgın var cnm
0 oy
(5,091 puan) tarafından
Günaydın cnm ❤️ afiyet olsun inşallah iyi haberler alırsın tüpler için bişey diyemiyorum genel olarak karşıyım ben 
(5,102 puan) tarafından
Aslında spiral bile gunahmis ama işte taktiryoruz canım canli hücreyi öldürdüğü icin
(4,566 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️

Mecburum cnm bu şekilde daha güvenli geliyor bana toprakta doktor bağlayalım diyordi sürekli ben kabul etmedim ama bu gebelikte başıma gelmeyen kalmadı inan kaldiramam
(5,091 puan) tarafından
Doğrudur cnm başından beri takip ediyorum Rabbim hayirlisini versin
(4,566 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
(5,091 puan) tarafından
Biz kadınların çaresi yok ama emine
0 oy
(3,772 puan) tarafından
Afiyet olsun canım sanada günaydın bende sabahı sabah edecem gebelik kesesi boş dediler kalp atışı yok dediler bir de özele gidecem için rahat etsin diye inalalh yanlış bakmıştır bebek vardır diye dua ettim sabaha kadar 
(3,772 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım benim saolsin bende korktum sabaha kadar ağladım bebek yok kese boş kurtaj dediler
(4,566 puan) tarafından
Kaç haftalıksin cnm
(3,772 puan) tarafından
8 haftalık canım
(3,107 puan) tarafından
İpekcim bol bol elini karnına köy ya seni çek hastaneye gidene kadar RABBİM seni mujdelendirsin inşallah
(3,772 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(857 puan) tarafından
Günaydın canım güzel haberlerle dön inşallah ❤️
(4,566 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(2,362 puan) tarafından

Günaydın Büşra ay o saatte nasıl kahve içiliyor yaa bide büyük fincanda off :) ben çok sevemiyorum da sabah sabah görmek bile mideme ağrı soktu :D

inşallah her şey yolunda gider. Günümüz güzel geçsinn.

(4,566 puan) tarafından
Benimde tersine baş ağrıma çok iyi geliyor
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Masalar erkencisin güzel haberlerle donersin evine inşallah canm
(4,566 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun bana kalsa biraz daha uyurdumda küçük fırlama uyandi
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Hayırlı haberlerle git gel inşallah canım ❤️ 

(4,566 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Günaydın canım hayırlı haberlerle dön inşallah. Sağ salim bebegini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle ♥️
(4,566 puan) tarafından
Amin İnşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(3,608 puan) tarafından
Günaydın sanada hayırlı sabahlar tüplerini bağlar büyük ihtimalle kardeşimde dört tane oğlu var peş peşe oldu hepsi son numaralar ikiz  doktor bir daha hamile kalırsan sezeryan dikişleri tutmaz bu büyük sorun senin tüplerini bağlayacağım demiş seninde kabul eder bence
(4,566 puan) tarafından
İlk konuşuldu yaşı küçük baglamam demiş bugün ben götürüşücem bakalım ne diyecek
(3,608 puan) tarafından
Kardeşimin 35 yaşinda bağlandı Şubat'ta 4 sene olacak doktor açıkça ölürsün dedi sağlik sorunu olunca yaşa bakılmıyor
(4,566 puan) tarafından
Valla benimkine baktılar cnm sağlık sorunları dilemedigin kadar var
(3,608 puan) tarafından
Bizim burada sorun olmuyor doktor benimde yaştan dolayı bağlamak istedi ama sağlik sorunu olmayınca günah dedi bir kaç tane hoca bende ondan bağlatmadım 40 yaşını geçince doktorlar soruyor bizim burda istermisin diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.
+1 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,940 soru

12,366,388 cevap