0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bir deil Bin derdim var ya benim ..kocam la ailem kavga etti eşim ailemle konuşmamı sitemiyor .abim hapse girmiş  başka bı sehirdeydi .karnım burnumda doğuma çok az kaldı çocuk haraket etmzse  hemen acile gel dedi doktor gerildim. Oğlum hasta şurup icmiyor .eşim pis şeylere bakıyor .annem terketti .daha neler neler....deprosyana girmek istiyorum .ilmek istiyorum ama çocuk var valla çok yoruldum kendimi yorgun hissediyorum...

7 Cevaplar

+1 oy
(18,114 puan) tarafından
Her insanın imtihanı var canım dertsiz insan yoktur sabırlı ol Rabbin den yardım iste hamilesin duaların kabul olur 
(69 puan) tarafından
Öyle tabi ama dertlerim imtihanlarim  daha 11 yaşında başladı .bir kızın başına gelebilecek en kötü durum imtihanla çsbaladim tek başına .Birgün herşeyin iyi olması için yalvarıyorum allahima
(18,114 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun inşallah gönlüne ferahlik versin
(69 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
İnsanın ailesi çöp gibi lüzumsuz olunca eşine karşı da mahcup hissediyor. Eşin öyleyse adam gıbı yanında dursun. Ailenın yoklugunu aratmasın
(69 puan) tarafından
Aratmasa da ben kendimi. Çok kötü hissediyorum
0 oy
(69 puan) tarafından
Daha anlatmadogim neler neler var .yoruldum iyice
0 oy
(408 puan) tarafından
Herseyi bir kenara koy karnindakini ve yanındaki çocuğunu düşün ona göre davran onların sana ihtiyacı var herseyi kendine dert etme hersey olacağına varır eşinle konuş onlar ailem sen konuşma ben mecbur konusucam de 
(69 puan) tarafından
Ah dinlemiyor yoruldum bende artık anlatmaya da çabalamak istemiyorum
(408 puan) tarafından
Anladım canım çocuklarını düşün onlara odaklan
0 oy
(359 puan) tarafından
O düşüncelerden kurtul imanını zayıflatır hevesli olman için şeytanın tuzagi benimde hiç iç açıcı hayatım olmadı ya çocuklukta başladı yirmi dokuzum halen devam ediyor ailem abim kocam diye sırala gidiyorlar eşimin ailesinin haksızlıkları ama bildiğim tek birşey var Allah güvendim mi asla yarı yolda kalmiyorsun her ne düşünce gelirse gelsin Allah yardım edeecek biliyorum Rabbim kurtaracan beni diye durmadan içinden hep allahla konuş vallahi çıkış yolları olacak uzuntulerin acısı hafiflecek bak yavruların var onları kendin gibi kadersizlige itme yeni doğacak yavrun var onlara Rabbine sığın atlatacaksin inşallah imtihan kolay değil kolay bitmez ama bu düşünceler imanını zedeler bu sefer imtihanı veremezsin etme kuzum Allah hep konuş için den kimseye anlatamam ama sen duyuyorsun de konuş vallahi terapi gibi gelecek yaşadıklarını hafife almıyorum yanlış anlama herkesin yükü kendine ağır kardeş ama kendinden daha kötüsünü düşün toparlan mümin insanın umudu hep vardır Allah var o seni kurtaracak sadece az daha sabır kardeşim 
(69 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim .dertlesecek kimsem yok biraz da oyuzden oluyo .sürekli dua ederim yalvarırım kendi kendime konuşurum imtihan die sabrediyorum ama sanırım dogum yaklaştı ben strese girdim çok gergin hissediyorum ..tavsiyelerin için teşekkürler.allah razı olsun
(359 puan) tarafından
Özelden ne zaman istersen yaz dertlesiriz hiç sorun değil bende öyle oluyorum haklısın tabi doğum sürecinde daha hassas oluyorsun hormonlardan ama dayanıklı olmak zorundayız biz gidersek yavrularımızda gider onlar için güçlü olmak zorundayız ♥️
(69 puan) tarafından
Teşekkürler Allah razı olsun senden
0 oy
(961 puan) tarafından
Öncelikle Bi sabır duası çek Bi nefes al kendine gel 

Canım şuan birine elini degdirsen ne dertler anlatır. Belki çok duyduğun cümleler ama intihardiyorsun arkanda oglun karnında evladın ne olacak. Ölüm kurtuluş mu.? Gidenin arkasından 3 gün yas sonra evleniyorlar giden gidiyor mezara geliyor üvey anne o çocuklar hep arkandan niye gittin anne diyecek.. Eşin ailenle konuşmanı yasaklayamaz eğer işin içinden çıkamıyorsan aklı başında büyük birini al derdini aç eve gelsin konuşsun esinle aileni barışırsın. Kayinbaba kayın görünce kaynana gibi, öte yandan kocayida at kenara sen evlatların için nefes al. İnanki bir zaman sonra hersey normale döner..

Kimsenin derdini üstüne yük etme abin örneğin hapse girmiş ama nedeni sen degilsen kendini yıpratma hamilesin hormonlar tavan duygusal dönemdesin evlatlarını düşün canım. 

Oğlum şurup içmiyorsan götür söyle içmiyor iğne versinler yada şurup başka bisey karıştırıp icirilirmi dıe sor. RABBIM sana ÇOK GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN EVLATLARINLA SAĞ OL EVLATLARININ BAŞINDA OL. 
(69 puan) tarafından
Ah be abla şu 20 derdimin 19 una çare yok biliyorum  farkındayım sanırım hamileyim ya o yüzden doğum yaklastiikca gerildim bıktım .
(69 puan) tarafından
Bana zaman ayırıp derdime dinledigin için teşekkürler Allah razı olsun
0 oy
(818 puan) tarafından
Çocuklarını düşün maalesef kimsenin evliliği dört dörtlük değil onlar seni rahatlatsin ne diyeyim RABBİM gönlüne ferahlik versin :(
(69 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,674 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ejeshim (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 504 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu