0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dün sabah sağlık ocağına kan vermiştim fakat tüm sonuçlar çıkmış beta ise adı dahi yazmıyor ne adı ne sonucu var ama ben sabah 2 tane test yaptım ve yine pozitif 4 günüm geciyor tekrar gidemem  kan için çünkü eşime suprix yapacaktım tekrar gidersen suphelenir ama ben pazartesi günü kadın doğuma randevu almistm ozaman herşey net belli olur  size testimin resmini bırakayım Rabbim herkesin gönlüne göre isteyen herkese  versin ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve biraktigimjn 2. Ayında kaldm açıkçası bukada erken beklemiyordum ha bu arada geçen hafta pazartesi günü temiz yeni beyaz iç camasirimda kahverengi leke gördüm bir kere oldu sornasida hiç gormedim böyle bişey sanırım oda yerleşme kanamasiydi herkesjn vücut yapısı bünyesi farklıymış Allah verdikden sonra herşey boş kan sonucumu goremesende hamile olduğumdan çok eminim suanluk ters giden bişey yok umarım olmazda pazartesi enazindan ultrasonada girmiş olacağım için tekrardan buraya post açarım inşallah merak eden yazan herkese teşekkür ederim Bu arada 3, gebeliğim hayırlısıyla  bu arada testim aslında poztif olan çizgi okadar net kırmızı ki buraya atınca kalitesi düştüğünden sanırım yada tlfdan sanki silik gibi duruyo ama canlı bakinca öyle degil

image

1 cevap

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz zaten bir anne hamile olduğunu bebek rahme düştüğü an hisseder ve çok doğru ben hamile olduğumu hissedip kan verince hamile olduğumu öğrenmiştim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ❤️
(197 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel yorumun için ❤️❤️ amin inşallah
(1,655 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 785 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,730 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde XArutx (8 puan) tarafından soruldu