Dün sabah sağlık ocağına kan vermiştim fakat tüm sonuçlar çıkmış beta ise adı dahi yazmıyor ne adı ne sonucu var ama ben sabah 2 tane test yaptım ve yine pozitif 4 günüm geciyor tekrar gidemem kan için çünkü eşime suprix yapacaktım tekrar gidersen suphelenir ama ben pazartesi günü kadın doğuma randevu almistm ozaman herşey net belli olur size testimin resmini bırakayım Rabbim herkesin gönlüne göre isteyen herkese versin ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve biraktigimjn 2. Ayında kaldm açıkçası bukada erken beklemiyordum ha bu arada geçen hafta pazartesi günü temiz yeni beyaz iç camasirimda kahverengi leke gördüm bir kere oldu sornasida hiç gormedim böyle bişey sanırım oda yerleşme kanamasiydi herkesjn vücut yapısı bünyesi farklıymış Allah verdikden sonra herşey boş kan sonucumu goremesende hamile olduğumdan çok eminim suanluk ters giden bişey yok umarım olmazda pazartesi enazindan ultrasonada girmiş olacağım için tekrardan buraya post açarım inşallah merak eden yazan herkese teşekkür ederim Bu arada 3, gebeliğim hayırlısıyla bu arada testim aslında poztif olan çizgi okadar net kırmızı ki buraya atınca kalitesi düştüğünden sanırım yada tlfdan sanki silik gibi duruyo ama canlı bakinca öyle degil
411,008 soru
12,369,239 cevap
42,255 kullanıcı