0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler namaz kılmak istiyorum küçüklüğümden beri kılıyorum ama düzenli değil hiçbir vakiti kaçırmamak düzenli kılmak istiyorum mesela bir ay kılıyorum sonra bırakıyorum niye bıraktığımı ben de bilmiyorum çok şükür örtülüyum giyimime dikkat ediyorum sürekli evde kuran okuyorum her gün açıp evde dinletiyorum oruçlarımi da küçüklüğümden beri tutarım hiç bırakmam ama namazim için aynı şeyi söyleyemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor artık dört dörtlük namazımı kılmak ve hiç birakmamak istiyorum 

7 Cevaplar

+5 oy
(3,191 puan) tarafından
Önce namazın ehemmiyetini öğrenmemiz lazım. Kul olarak sorumluluklarımızı araştırıp bilsekte tek tek okuyup ayrıcalıklarıyla öğrenmeliyiz. Namaz kılmanın bizim keyfimizle, duygularımızla, zor veya kolay olmasıyla ilgisi olmadığını her halükarda farz olduğunu hatırlamamız gerekiyor. Hayatı ona göre düzenlemeliyiz. Bütün işleri namaz saatine bakarak yapmalı mesela evden çıkacaksak namaza göre ayarlamalı her şeyden önce vakit girer girmez kılacağım diye hayatımıza yerleştirmeliyiz. Zaten her şeyi bildikten sonra yapmamak vicdanen sürekli rahatsız edecektir. Namaz kılıp ferahlamak varken o rahatsızlığı yaşamak eziyet olur 
(309 puan) tarafından
Evet çok haklısınız namaz kılarken çok huzurlu ve rahat hissediyorum inşaallah bidaha namazımı bırakmam lutfeen dua edin benim için çok teşekkür ederim
(3,191 puan) tarafından
Ederim tabi ki Rabbim hepimizi ve soyumuzdakileri düzenli namaz kılan sevdiği kullardan eylesin♥️
-Reklam-
+1 oy
(1,864 puan) tarafından
Şeytan boş adamla uğraşmaz bacım..seninle de uğraşıyor. Dikkat et mesela bir yere giderken vakitlerini namaz saatine göre ayarla. Evde hemen vaktinde kıl. Vaktinde kılarsan devamı hep gelir 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah öyle yapacam
0 oy
(6,753 puan) tarafından
Ben namazla ilgili videolar, konuşmalar izleyerek düzenli kılmaya başladım. Namaz uygulamasinida indirdim. İnşallah düzenli kılarsin canım. Düzenli li kılmak için dualarda vardı.
(309 puan) tarafından
Uygulamanın ismi ne acaba canm
(1,156 puan) tarafından
Namaz vakitleri uygulaması galiba canım. Ezana kaç dk kaldığını gösteriyor. Hadisler, ayetler oluyor.
(6,753 puan) tarafından
Ezan vakti lite veya ezan vakti pro
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim burdan bı arkadaş yazmıştı ezan vakti pro turuncu olan indirdim gerçekten de çok güzel uygulamalar bı cok şey içinde var inşallah namazımı birakmam bidaha Allah razı olsun
(6,753 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah canım. Ben cevabini çok geç gördüm bazen uygulamaya sürekli giremiyorum  Allahim namazını daim etsin.
(309 puan) tarafından
Sorun değil canım teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah
(6,753 puan) tarafından
Aminn canım cümlemizin inşallah ♥️
0 oy
(271 puan) tarafından
Bence en dikkat etmemiz gereken ezanı duyduğumuz an abdest almaya gitmek bekletmeden kılınca namazı hafifliyoruz ama erteledikce bize o namaz ağır yük oluyo o da şeytanın vesvesesi işte. Birde ilk önceligimiz kesinlikle namaz olmalı hayatımıza  ona göre şekil vermeliyiz inşallah daim olur aminnn
(309 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Tevekkül vakti diye bir uygulama var ben kullanıyorum namaz vakitlerinin yanı sıra her vakit bir hadis yada dini bir söz ayet hatırlatmasıyla namaz vaktini gösteriyor istersen kullanabilirsin
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakacam mutlaka
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Sürekli kendini canlı tutmalisin kitap oku ,sohbet dinle , uygulama indir,uyarıcı bir arkadaş bul,tövbe et dua et 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim üç küçük çocuğum var dışarıya çıkamıyorum arkadaşım da hiç yok gurnetteyim ama evin içinde sürekli kuran okur dinlerim sohbet de açarım bazen gecenin yarısı kalkar sabaha kadar namaz kılar dua ederim ama artikk hiç bırakmak istemiyorum namazımı
(2,567 puan) tarafından
Sürekli çaba sarfedince oluyor ben başardım darısı senin basina
(309 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Ezan vakti pro uygulamasını kullanıyorum.hem Kur'an okuyorum mealli çok güzel.hem namaz vakti uyarısı var . Turuncu renkte play storda
(309 puan) tarafından
Teşekkür edecem bakacam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 34 göst.
0 oy
10 cevap 331 göst.
0 oy
6 cevap 145 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu