Kızlar yan dairemde ki komşum aşırı ses yapıyor ya benim 1 ve 3 yaşında çocuğum var normal zamanda önemli değil ama mesela şu an uyuyorlar ve dışarda kapının önünde oğlu bağırarak saklambaç mı ne oynuyor bişey de diyemiyorum çünkü bir tane otizmli çocuğu var bir de sağlıklı çocuğu çocukta büyük yani 12.13 yaşlarında otizmli olan bazen yumruk atıp kapıya vurup bağırabiliyor sözüm ona değil kesinlikle ama diğer çocuk aşırı sesli ya kapının önüne oturup türkü söylüyor mesela asansör beklerken gelip kapıya vurup gülüyor zile basıyor üstelik bunlar hep çocukların uyuduğu zamana denk geliyor hani kadına da bişey demek istemiyorum belki otizmli olan çocuğuna söylüyorum diye alınır küser diye fakat küçük oğlum sese çok hassas ve ağlayarak oynayıp morarana kadar ağlıyor bende kendi çocuğuma üzülüyorum uyumadığı zamanda öyle ani ses duyunca katılarak ağlıyor bazen ben bile ürperiyorum boşluğuma denk gelince geçen gün kapıyı tekmeledi mesela sabah okula giderken ödüm koptu bi baktım o çocuk günlük böyle ya bazen iki üç kere bile yapıyor annesi uyarmıyor mu anlamıyorum ben buna ne çözüm bulmalıyım dediğim gibi otizmli olan çocuktan şikayetçiyim sanıp üzülür diye bişey de diyemiyorum