0 oy
272 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (74 puan) tarafından

Ben image

Kızlar oğluma en son aldığım spor ayakkabı 23 numara geçen gün ayağım ağrıyor demişti sıktığını düşünüp botunu 25 numara almak istedim ama dün mağazaya gidip deneyince 25 numara da iki parmak boşluk vardı ve ayağından çıkıyordu yürürken bende 24 aldım mağaza sa 24 numaralı ayakkabı bulamadığımız için internetten bakıp ayağını ölçtüm 14 cm çıktı 14 cm ye denk gelen de 24 numara oluyor Viccodan daha önce bot hiç almadım sizce 24 numara olur mu ayağına 3 yaşında oğlum 

9 Cevaplar

0 oy
önce (8,273 puan) tarafından
Bot iyi güzel, benim oğlan da 3 yaşında ayakları 27 numara felan olmuş artık şaşırdım 24 deyince :D
önce (74 puan) tarafından
Ayakları ve elleri küçük biraz :) boyu uzun ama babasının ailesinde de hep öyle boy uzun eller ve ayaklar küçük ;)
önce (1,958 puan) tarafından
Bende ona şaşırdım oğlum 3.5 yaşında ve 28 giyse yeridir kıta kıta 27 giyiyor:+) benimde oğlumun kürek gibi maşallah tombik ayaklari
önce (7,192 puan) tarafından
Benimki de 29. 30 giyer.  5 yaş
:)) maşallah bizimkiler ilk okulda bizle beraber numara giyecek sanırım
Benim 1 yaşındaki oğluma mesela dün 21 numara nerdeyse küçük oldu ama büyük oğlum babasına çekmiş babası da mesela 1.82 ama ayakları 41 nomero hahaahh elleri de benimkinden küçük oğlumda aynı öyle boyu yaşıtlarından uzun ama işte el ayak küçük ;)
-Reklam-
0 oy
önce (1,683 puan) tarafından
Neresi uygun bacım yani belki size göre olabilir ama daha ben kendim 1.300 Luk ayakkabı giymedim kızıma bakıyorum 500 den aşağı bence uygun değil marka olabilir ama benim marka takıntım yok 
Kız fiyatını sormadım canım :) hani numarası uygun olur mu ayağına diye :) ben dışarı çok çıkamıyorum çocuklarla eşimle birlikte gidiyoruz eşimin de maalesef marka takıntısı var özellikle ayakkabıya hem marka hem çokluk anlamında iki tane beğendi onu da al dedi aslında ama ne gerek var dedim ;)
önce (301 puan) tarafından
Ayak gelişimi çok önemli ceremesini hayatı boyunca çekiyor. O yüzden gerekiyorsa kendimize 500 den aşağı ama çocuğa kaliteli ayakkabı şart
Bende öyle düşünüyorum bakın ben oğlum küçükken sağdan soldan pamuklu pamuksuz hoşuma giden kıyafet almıştım hep sonra atopik dermamit olmuştu her yerinden egzama gibi yaralar çıktı nefes alamıyordu bir de sürekli burnu tıkalıydı  doktora götürdüm doktor pamuklu kıyafetten başkası yasak dedi yün yatak değil pamuk yatak olacak evde bişe olmasın yün dedi her şeyini kaldırdım tekrar pamuklu aldım her şeyi yatağına varana kadar evdeki bütün yün eşyaları annemin yüklüğüne götürdüm 9 aylıkken başladı bu süreç 1 buçuk yaşına kadar azala azala devam etti her yeri yaraydı resmen özellikle yüzü ve kolları şimdi asla içerik bakmadan kıyafet bile almam ben daha sonra oğlum koşarken hep düşerdi ayağında dışardan farkedilmeyen dışa dönüklük farkettim doktoruna sordum doktoru da viccoyu önerdi o dönem ortopedik  ve hafif yapılı ayakkabı al demişti aldık ve ilerlemeden geçti gitti çok şükür bende marka takıntısı yoktur eşimde var ama bende çocuğuma en iyisini almak isterim durumumuz müsait olduğu için alıyorum yani demek istediğim benim büyük oğlum çok hassas bi bebekti öyle de devam etti o yüzden korkuyorum hala küçükte o sıkıntı yok giydirdiğim de yedirdiğimde büyükte bir çok şeye alerjisi vardı mesela bu 3 yaşına gelene kadar neler çektik ;) rabbim bütün bebişlere sağlık sihhat versin öncelikle sonra da güzel şartlarda hayat yaşamayı nasip etsin inşallah anne babalarımıza da güzel yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah;)
önce (7,192 puan) tarafından
Benim adam 500 tl ye çarşıdaki ayakkabicisi var ondan aldı Oğlana.
0 oy
önce (2,343 puan) tarafından
Bugün aynısını bizde kardeşimle onun çocuklara aldık sıcak tutar içi tüylü
Ay mutlu oldum valla mağazada bulamadık 26.30 numara arası satış yapıyorlarmış bende onlineden baktım ama numara konusunda kararsız kaldım
önce (2,343 puan) tarafından
Bizde 27 ve 30 numarasını aldık 4 ve 5 yaşındalar güzel günlerde giysin inşallah
0 oy
önce (2,833 puan) tarafından

Bizimki 17 aylık 23 giyiyor.maşallah siiznki pek minnakmış ayaklar.  Ben olsam 25 alırım kış mantığı çünkü kalın çorap giyer die :D çok güzel miş bu arada bende bakayım bi AVM de deneyim bizimkine 

Maşallah valla bizimkinin baba tarafı da böyle ayaklar ve elleri küçük boyu aslında uzun ama elleri be ayakları biraz minnak :)
0 oy
önce (3,296 puan) tarafından
Fiyatı pahalıymış ama sıcak tutuyorsa iyi güle güle kullansin minik 
0 oy
önce (2,487 puan) tarafından
24 olur ama Keşke 25 alsaydın o bot seneye olmaz vicco gereksiz pahalı ,en azından o kadar para veriyoruz biraz kullansın öyle değilmi 
önce (14,304 puan) tarafından
Ben öyle hata yaptım şimdi sıkıyor oğlumun ayaklarını
Ama her yer pahalanmış ya dün flo deichman grayder her yere baktım Vicco ucuz bile inan flods 100 tl etmeyecek botlar 1500 den aşağı değil uygunuma geldi benim ilk defa bot alışverişi için gittim yazın spor ayakkabı almıştım iki tane farklı farklı oğlum çok rahat koşup oynuyordu başka yerden almıştım onlardan önce de yumuşacıktı ama oğlum hiç yürüyemiyordu bile ayakkabıyla Vicco nun ayakkabıları hafif olduğu için bence çocuklar kolay hareket edebiliyorlar diye düşünüyorum
önce (2,487 puan) tarafından
Modamızbir'de çok güzel botlar var çokta uygun,sırf marka olduğu için gereksiz pahalıya satıyorlar
Evet ben ordan kendime alışveriş yapıyorum pijama vs bir kaç kere aldım yani güzel site ama oğlumda daha önce dışa basma olayı olduğu için doktor bu markayı önermişti bu marka sayesinde ilerlemeden çekti şükür yani sadece ayakkabı gibi değil de sağlık açısından da bakmam gerekiyor canım o yüzden riske atmak istemedim ;) teşekkür ederim güzel düşüncen için :)
0 oy

Biraz büyük alsaydın erkek çocukları ayakları çabuk büyüyor 

Geçen Sena oğlum 23 giyiyordu bot 25 aldım şimdi gitmiyor sıkıyor diye 

Bundan almıştım image

Kızım 2 sene kullandı ayakları küçük olduğu için
Soğuklar da 2 çorap felan giydirmiyor musun
Oğluma kilotla çorap ve normal çorap giydiriyorumom soğuklar da
Dün giydirdiğim kalın çoraptı canım havlu çorap yani altına içi yünlü pijama giydiriyorum üstüne eşofman atağına da kalın çorap işte o halde iki parmak bol oldu ayağından çıktı yani 25 numara 24 yoktu deneyrmedşö hepsi bitmişti küçük numaraların
Anladım canım
Kaç kilo
Deneyerek anlıyor insna bakarsın olmazsa benim gibi sende seneye yenilersin ☺️
14 kg canım gelişiminde bi sıkıntı yok ama baba tarafı el ayak biraz küçük mesela babasının da boyu 1.82 ama 41 numara giyinir o yüzden :) bir de arkasında kardeşi olduğu için seneyi dert etmiyoruz ya o giyer nasılsa diye
Gerçekten küçükmüş ayalarınız :)
Doğru bende kızıma giydiriyorum ben giyerim dedi en sevdiği renk de mavi :))
0 oy
1 numara büyük olsa vicco kalıbı küçük oluyor 
0 oy
önce (562 puan) tarafından
Vicco dan aldım hepsi burada indriim vardı kızımın ayaklari 24 ben 25 aldım kalın coraplarla tam oldu çok ta sıcak tutuyor 1 numara büyük almanı tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 454 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
11 cevap 687 göst.
0 oy
6 cevap 424 göst.
1 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

404,100 soru

12,105,724 cevap

36,425 kullanıcı

...