0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Ev taşınma sürecimiz var bende hastayım oğlumda bebek bir yaş annem bir çocuğu gönülleyip bakamadi bazı ailelere imreniyorum kimseden beklentim yok artık çocuğum yanında delirmiş beni arıyor ben temizliğe gittim gonullemek yerine o da bağırıyor çocuğum korkmuş onu görünce durmadı babamda uzakta bir defa aramaz başka kadınlarla konuşur mesajlasir ailesi iyi olanlar çok şanslı ben hayatta tekim çocuğa 5 dk bakayım rahatlasın demezler 

4 Cevaplar

0 oy
(11,553 puan) tarafından
Demiyorlar bacım .bende çıldırmak üzereyim.kendim doktora mu gideyim? Çocukları mi götüreyim ? Evi mi temizleyim ? Çalışayım mi ? Dışarda işleri mi göreyim ? Kafayı yicem.bak yarın rendevum var. İki çocukla gideceğim .ne yapacaklar bilmiyorum
(129 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım
-Reklam-
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Kız emin ol aile olsada yine yapmıyorlar malesef hepsi aynı evlenince ayrılıyoruz bırakıyorlar gibi bir daha kocası baksın etsin deyip onemsemiyorlar istinalar hariç 
(129 puan) tarafından
Evet öyle araya soğukluk ekiyorlar sonra sen degistin oluyor he canım
(3,358 puan) tarafından
Öyle malesef canım
0 oy
(306 puan) tarafından
Hep tek baktığın için senden başkasında da durmuyorlar evde kimse yokken hiç mızmızlanmaz eve biri gelince benim bebeğim değişiyor sürekli ağlıyor. Ailem uzakta burada arkadaşım bile yok geçen annemler geldi çocuk sürekli bağırdı artık benim de kafam şişti. İş yaparken kucağımda olur ya da mama sandalyesine koyarım durur evde biri varsa öyle de durmuyor
0 oy
(132 puan) tarafından
Maalesef türlü sebeplerden hepimiz bi şekilde tekiz ve yalnız çocuk büyütüyoruz.ben köy yerinde küçük bebeğimle hem işçinin yemeğini hem ev temizliğine çocuğa yetişmeye çalışıyordum.kaynanam da daha gelip yaptığım yemeğe konuyorsu hiçbir faydası olmadı.o yüzden herşeyle başetmenin yolunu buluyor insan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
9 cevap 253 göst.
26 Ekim 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.

404,802 soru

12,126,311 cevap

36,488 kullanıcı

...