0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (1,697 puan) tarafından
Kızımı bugun dayısı aradı yegenlerimle goruntülü konustuk. 

Konusurken iyi gibiydi ama kapattiktan sonra bi duygusallık cöktü. 

Cocugum resmen ağlamak istiyosa aglayamiyo kendini tuta tuta agliyo. Sebebini soruyorum söylemiyor. 

Sanirim anneannesini özledi. 3aydir görüsmuyoruz. Küstü bize ama cocugumun ne sucu var. 

Boyle seyler yasadikca kendi yasadiklarimi kenara atip annemi hayatimdan tamamen atmak istiyorum .

Ne günahimiz var bize bu aciyi yasatiyo. Yaşarken ôlmüş gibi davraniyo

8 Cevaplar

+1 oy
(781 puan) tarafından
Bence bı hediye al kizinla git anne ve çocuk bambaşka seyler kimsenin doldurusuna gelme hakkı ödenmez ne yaparsa yapsın.cocouk da sevinir.bence çocuk anne baba sevgisi gibi büyük anne dede teyze hala dayı amca sevgisi de ariyor
(1,697 puan) tarafından
Bunu yapmam için esimin ikna olmasi gerekiyor. Uzaktayiz onsuz gidemem. O da ikna olmuyor.
Birazda korkuyorum ters tepki verip daha da beni yıkmasindan . Potansiyeli var.

Ocakta umreye gidecekler o zamani bekliyorum . İnsallah o zamana kadar biraz akli basina gelir.
-Reklam-
0 oy
(9,142 puan) tarafından
Sen böyle yaparsan çocuğu o moda sokarsın kendine gel.

Farz etki ölmüş ona göre hareket et. 

Sana böyle yapan annen dahi olsa bu kadar üzülme bune ya 

3 aydır kendini yedin bitirdin 

Kızınla oyna uğraş dışarı çıkar 
(1,697 puan) tarafından
Yaninda hic bu konuyu konusmuyoruz. Kitap var anneanne kelimesi geciyor etkilenmesin aklina gelmesin diye  onu bile degistirip okuyorum .
Kendimi ona verdim tamamen zaten.

Benim bu platformadan baska bu konuyu konuscak kimsem yok icim daralimca buraya yaziyorum hakkinizi helal edin
0 oy
(926 puan) tarafından
Yanlis anlama cidden anlamadim ondan soruyorum nerden biliyosun ki anneannesini ozledigini belki baska biseye huzunlendi cocuk
(1,697 puan) tarafından
Geçende yegenimle konustuktan sonra bu sekilde içlenerek ağladi. O yüzden boyle dusundüm
0 oy
(4,804 puan) tarafından
Nolduki canım özel değilse merak ettım. 
(4,804 puan) tarafından
En azınndan esının yanında sea etmemelydı annnen kesınlıkle hatalı ama vicdanen alırdım yanı almasan d a bu kadar uzayacak bi. Mevzu değil
Gezmeye sizle mı gelmek. Istedı acaba bahane. Ettı temizliği.
Bi d ebısey sorucam ccanm bırı bı post. Acıyodu. Bı ara. Annemle r gelecek ama yeerım dar eveıme sıgmazlar. Dııye. O. Sen. Mısın
(1,697 puan) tarafından
Esim evde yokken oldu tartişma canım. Ama benim agladigimi anladi ama sesini cikarmadi.

Valla biz izinleri onlarla berbaber gecirmek icin geliyoruz. Beraber gezeriz gitmek istedikleri yer varsa gotürürüz. . O konuda bi skntı yok. Ama bana bu denli neden düsman oldu bilmiyorum
Yaptiklarimizi asla görmüyor .
 En basitinde esimin yillik izninde sana geliyoruz gormeye diyorum sen kendini gezdirmeye geldin diyo.
Tartiştik diye gezmeyelim demedik yine söz verdigimiz yerlere gittik diyorum senin canin gezmek istemis ondan diyo.
O gün bziimle konusmadi. Biz ona saygida kusur etmedik . Bize siz benimle o gün gezerken küs durdunuz diyo. .

Yani aslinda kendinin haksiz oldugunun farkinda cunkü akrabalardan kimseye bu konuyu acmamiş. Normalde en ufak olayi anlatan annem sır gibi saklmiş 3aydir.
Teyzemle konusurken ben biliyolar sanip actim konuyu. O da bizim tepki vermemizden cekinmistir ondan bize hic soylemedi dedi. .

Bazen diyorum her seye hırgür eden bi evlat olsaydim daha mi cok deger bilirdim . İyi bi insan olmak ici. Cabaladim diye mi butun yasadiklarim

Yok o postu ben acmadim yani yatacak bi göz odam olsun yine evimde agirlarim. .
(4,804 puan) tarafından
Acaba senın göremedıgın bı hatan mı var dıye baya dııdıkledım gercekten kusura baköa canm ama malesef yanı tek ve en büyük hata hazırladıklarını almaman. O da öyle bırak 3 ay küsmeyi bı kere lafı edilir daha da uzatılmax yanı. Bız de küseriz bazenn kızarız annemle bjsey olur bıkaç gun kpnussmayız sonra hoc bısey olmamıs gıbı devam ederız. Bıraz da sen mesafe koy bakalım abınle de konus senden haber vermesın ıyıce merak etsın sen de durum story falan paylaşmabelkı merak eder
(1,697 puan) tarafından
Beni kimseye sordugunu ya da merak ettigini sanmiyorum canim.  evde bu konuyu falan acinca evden kovuyomuş onlari.
Yani dedigim gibi ne pislik insanlari evlat diyip bagrina basan analar var.

Bana bu yaşattiklari cok ağır.

Dualarinda benim icin yer verirsen cok sevinirm . Allah razii olsun konustun benimle. .

Esim daha da kinlesnmesin diye bu konulari konusmiyorum onunla.
(4,804 puan) tarafından
Üzüldüm canım adına ınsallah hersey yoluna gırer. İstedgn zaman konusabılırız
0 oy
(860 puan) tarafından
Ah be kuzum neler çektin şu anne konusundan seni çocuğunu önemsemeyeni sende önemseme umreye gidecek size kini yüzünden ordaki ibadeti ibadet mi sayılacak sanıyor senin diyelim ki olmadı ama kızının kalbindeki burukluğu Allah ona sormaz mı takma kafana kızına üzülüyorsun anlıyorum ama o da bu durumu kabullenecek bir şekilde annenin yaptığı aşırı yanlış seninle konuşmuyor tamam ama torunu silmek nedir bu zihniyetteki hiçkimse sevgiyi hak etmiyor anne olarak evet hakları var ama yaptığı şeyler o hakları sildi süpürdü 
(1,697 puan) tarafından
Valla uzakta olmanin bide abimin ve babamin etkisizligi bu durumu körükledi. Kimse kadini karsisina alip akil vermiyo.

Benimle iletisim kurmuyo  bi konusup icimizdekileri dokelim yolumuza devam edelim.

Yani elim kolum burda bagladilar.

Yani bu kadar onlara karismadigim halde sevilmek icin cabalamak zor.

Dua edin şu umre muhabbetine aradaki buzlar cozülsün.
(860 puan) tarafından
İnşallah annenin aklı başına gelir gerçekten çok zor bir durum ve kimsenin senin için çabalamaması da kötü bir durum evlatları canlarısın biri de çıkıp annene umreye gidiceksin kalbindeki kinle ibadetin kabul olmaz gel konuş kızınla torununun kalp kırıklığı orda boğazında düğüm olmasın demiyor Allah herkese akıl hidayet versin de şu buzlar erisin ama aynısı bir daha olursa sende bırak ipleri elinden bazen bırakmak tutmaktan daha kolay ve iyi hissettiriyor inan
0 oy
(4,079 puan) tarafından
Annen nasıl biri bilmiyorum ama eğer sen kendini hatalı buluyorsan al bir pasta git yanına ölümlü dünya yarın öbür gün birşey olsa , en kötü anne baba bile aranıyor...
(1,697 puan) tarafından
Ben kendimde hata bulmuyorum . Cunkü cok cabaladim .
 Yakın olsa zaten coktan cozmustüm mseleyi gurbette telefondan cozmeye calisiyorum .
Esimi de isin icine dahil edince simdi o da kinlendi.
İkisinin arasında  kaldim
  Babam ya da abim konuyu acinca evden kovuyomus. Simdi ben gidince ne tepki verecegini kestiremiyorum korkuyorum iplerin tamamen kopmasindan.

Yani kapiyi acmama ihtimali var oyle diyim
(4,079 puan) tarafından
Ya canım benim o kadar yol gidiceksin seni kovarsa bence kopar zaten o zaman bağlarını ya da bırakırsın o çabalar ki hiç bir annenin de evladını bomboş şeylerden o kadar yol geldiği halde kovacagini düşünmüyorum. Eşini bir şekilde ikna edersin bence sen karar verirsen herşey duzelebilir. Aklında kalicagina yaptım olmadı dersin.
(1,697 puan) tarafından
Umreye gidicekler bi dahaki ay işte bende onu bekliyorum. Umarim biraz aradaki buzlar erir dua edersen sevinirim .

Umre konusunda geri cevircegini sanmiyorum esimin insallah
(4,079 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah aranızdaki buzlar erir de senin de moralin düzelir. Tahmin edebiliyorum kafan sürekli buna takılıyordu. Yabancı olsa küstü gitti dersin aile heleki konu anne olunca herşey çok daha ince bir çizgide. Allah annenin kalbine merhamet senin yüreğine de ferahlık versin ♥️
(1,697 puan) tarafından
Amin canim.  
Ben bide küslüge hic gelemeyen bir insanim . Sirf bu yuzden ailemin bana yaptiklarini hep sineye cektim  sirf küsmeyelim diye.
Ama olaylarin koptugu bahane beni  üzen . .

Cok teeekkur ederim yorum yazip dinledigin icin
0 oy
(1,988 puan) tarafından
Sizi hatırladım eski postunuza baktimm....sizin annenin size bir düşmanlığı var çünkü temizliğe gitmiyorsunuz diye size küsemez sebep bu degildir. bunu sordunuzmu anne benimle derdin ne diye? Benimle annem yaşıyor çok fazla sorunlarimiz var ama oğlumu çok sever bilmiyorum gerçi ben herşeyden şüphe eder oldum neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyorum,ayrıca kızınizin özlediğini düşünmüyorum çocuklarda o bilinç olmuyor anne annem yok özledim vs gibi 6 7 yaşa kadar yaşını bilmem ama...
(1,697 puan) tarafından
Sordum bana soyledikleri hep maddi cikarlar
.
Sen benim icin ne yaptin onu yapmadin bunu yapmadin. Benden beklentisi ne bilmiyorum.

Tamam Allah razi olsun buyuttu ama benim gozumden yaş eksik olmadi. O sofradan hic tadini alarak yemek yemedim . Haftasonlari annem evde olcak diye hic sevinemedim.

Buzlar cozulunce nasil bi iliskimiz olur bilmiyorum ama  kalbimde biseyler eksildi. Ama küs olmak canimi yakiyor
0 oy
(947 puan) tarafından
Bir de derler torun hiçbir şeye benzemez. Biz annemle konuşmuyorsun doğum yaptım. Sırf torununu görmek için konuşmaya başladık. Babamdan gizli sırada babam var. Böyle bir şey yapmaya hakkı yok  onu o sevgiden mahrum edemez bence
(1,697 puan) tarafından
Allah analarimiza babalarimiza hidayet akıl versin.  Biz onlara Rabbimin emanetiyiz bizi hep korumalari gerekiyo ama tam tersi yapiyolar
(947 puan) tarafından
Maalesef bir çoğu öyle

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 988 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.
6 Haziran 2024 Aile kategorisinde Yuska (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nisacan (16 puan) tarafından soruldu
0 oy