0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlarrrr bebeğiniz ne zaman döndü ? Kızım 7 buçuk aylık yüz üstünden sırt üstüne dönüyor sırt üstündeyken de yan dönüyor ama kendini çevirmiyor tam olarak az önce instagramda bir doktor takip ediyordum soru cevap yapmıştı birisi 7 aylık bebek dönmüyor yazmış o da normal değil muayene olun yazmış içim ürperdi yani kızım aktif bir bebek aslında algısı çok açık ama dönmüyor desteksiz oturuyor sürünmüyor 

5 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi farklıdır sırt üstü tam dönmemesi hiç dönmüyor demek değildir için rahat edicekse yine bir doktorla görüş ama büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum 
tarafından
Teşekkür ederim
(1,655 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin bebegin donmmemiyo mu donmuyo mu acaba yuz ustuyken sirt ustune donuyosa desteksiz oturuyosa bence yuz ustu yatmayi sevmedigi icin donmuyo 
tarafından
Evet yüz üstü yatmayı sevmiyor sürekli oturmak istiyor bir de ayaklarına destek verince sürünüyor
tarafından
Ohoo sen vesvese yapiyosun
tarafından
Ne yazıkki :(
0 oy
(926 puan) tarafından
Her bebek farklidir hic bunlara takilma canim
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Benim oğlum 9 aylıkken dönmüştü bı sıkıntısı yok nerdeyse 3 yaşına girecek. 
tarafından
Ay içime su serptiniz Allah razı olsun
(1,157 puan) tarafından
Valla canım her çocuk farklı o zamanlar çok üzülüyodum milletin çocuğu 5 aylıkken dönüyodu  benimki dönmüyo diye o kadar çabaladım yinede dönmedi 9 aylıkken kendiliğinden dönmeye başladı. Boşver hiç kafana takma zamanı gelince hepsi oluyo
tarafından
İlk çocuğum 4 aylıktı döndü ama çok üstüne düşüyordum bunda o kadar vaktim olmuyor akşam eşim geline kadar dört dönüyorum eşim gelince de yığılıp kalıyorum ilk çocukta vakit çoktu
0 oy
tarafından
İlki 7 aydan sonra dönmüştür kesin yani ama ikinci 2.5 aylıkken döndü canım 6 aylık şu anda emekliyo diz üstü eller yerde oyun yapiyo ama ilki çok gec yapmisti hepsini her bebeğin gelişimi gerçekten çok farklı 
tarafından
Benimde ilki çok erken yaptı ikinci böyle aslında ikinci ay aşısına götürdük yan dönüyordu hatta sedyeden düşecek diye hemşireler panik yaptı sonra dan bıraktı çabalamıyor
tarafından
Canım işte her bebek kendine özgü bak benimki de emekliyor ama oturamıyor seninki de oturabiliyormuş yani hepsi farklılık gösteriyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben çünkü benim ilki de çok geç emekledi çok geç yürüdü çok geç döndü ama hiçbir sorun yok çok şükür

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 296 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 153 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 574 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,296 cevap

42,262 kullanıcı

Kategoriler

...