0 oy
333 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Gurbette küçük bir ilçedeyim. Eşimin iş arkadaşlarının eşleri ile sık sık farklı kişilerde hep beraber toplanırız. Bir tanesi var dışarıda her ortamda benimle sohbet eder konuşur fakat kızları ne zaman evine çağırsa beni çağırmaz. Birkaç defadır hep denk geliyor. Ben çağırınca da kızları o da gelir. Ama kendisi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce nasıl davranayım? 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (7,497 puan) tarafından
Bu durum benim de başıma geldi. Sana tavsiyem görmezden gel hiç dikkatini çekmemiş gibi davran. Eğer grubunuz varsa gruptan değil de gelmesini istediğin kişilere özelden yaz onu çağırma. Ama dışarıda veya başka evlerde sohbetine devam et. Bir zamandan sonra anlıyorlar zaten. Etkiye tepki vermen lazım sözle değil hareketle. Son olarak beyhan budak videoları izlemeni tavsiye ediyorum. 
önce (428 puan) tarafından
Kim o Beyhan Budak cnm merak ettim
önce (30 puan) tarafından
Kişisel gelişim severim okurum da. Teşekkür ederim bende onu görmezden geleyim
önce (7,497 puan) tarafından
Psikolog canım çok severim YouTube da kanalı var her videosunu izliyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (1,451 puan) tarafından
Bence konuşmak yerine davranışla bildir diğer kızlara özelden yaz gruba yazma herkesi çağır tek tek onu çağırma birkaç kere yap o zaten seninle konuşmaya gelir
Anladım teşekkür ederim
0 oy
önce (913 puan) tarafından
Bundan sonra ne çağır nede git. Ay ne saçma kendi geliyor ama çağırmıyor hiç uğraşmam valla 
Özellikle bana karşı yapıyor bunu farkediyorum. Özellikle diğer kızlardan dışlıyor beni. Kızların olduğu bir grup var oradan herkesle haberleşiyoruz. Ama kendisi özel olarak beni ayırıyor
önce (913 puan) tarafından
Ayyy en nefret ettigim insan tipi a.ptal yaa yüzüne bile bakma bence
Bende sinir oldum. Eşlerimiz iş arkadaşı olunca ne tepki vereceğimi bilemedim
0 oy
önce (301 puan) tarafından
Böyle fitneci insanlarla görüşmeyi tercih etmiyorum sende etme bence. Ne çağır ne de git. Hatta ben olsam inadına küçük hediyeler alırım dağıtırım herkese bileklik gibi, ona özellikle almam ki bana gelsin hayırdır diye satassin  ve sorsun bebde ağzının payını vereyim 
Zaten konuşacağım bu konuyu kendisi ile en müsait zamanda. Ama rahatsız edici olmaya başladı
önce (301 puan) tarafından
Böylelerine kendi dillerinden konuşmak gerekiyor malesef, önce güzellikle sor baktın olmuyor cahille sohbeti kesmek lazim
Eşlerimiz iş arkadaşı olunca ne tepki vereceğimi bilemedim. Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,137 puan) tarafından
Sende onu cagirma digerlerini cagirdiginda anlasin. Sorarsa olurda, de ki beni cagirmadigin icin görüşmek istemedigini anladim bende cagirmadim dersin
Öyle bir şey ki dışarıda ya da başka kızlarda falan otururken benimle baya sohbet içinde. Ama kendi evine çağırmıyor kızları çağırınca
önce (2,137 puan) tarafından
Sende cagirmayacaksin oldu bitti. Kisasa kisas
Haklısınız teşekkür ederim
0 oy
önce (18,689 puan) tarafından
Çağırma sen de. Bu kadar basit 
Teşekkür ederim
0 oy
önce (385 puan) tarafından
Görmezden gelin sizde onu cagirmayin diğer kızları cagirdiginizda
Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,668 puan) tarafından
Direk sor bence
Teşekkür ederim
0 oy
önce (16,842 puan) tarafından
Seni özellikle ayırt eden birini sen niye çağırıyorsun ki evine gitmem evime almam 
Eşlerimiz iş arkadaşı. Uzun süre olmadıkları zaman biz beraber toplanıyoruz evlerde vs. Ben de diğer kızlarda falan toplandığımızda sohbet eder ama böyle yapması garip
önce (16,842 puan) tarafından
Biz gruba yazıyoruz demişsin o özelden yazıyorsa sende özelden yaz zor değil
Anladım teşekkür ederim
0 oy
önce (889 puan) tarafından
Nasıl yani sen cagırmadıgın halde dıgerleri ile beraber yancı gibi gelıyor

Ama sen onun evınde toplanıldıgında cagırılmıyosun nasıl bır yuzsüzlük bu

Eğer bu şekilde ise birdahaki gelısınde kapıda bozardım aaaa sende mı geldın derdım mal gibi kalırdı 
Eşlerimiz iş arkadaşi olunca tepkimi aşırı sert veremiyorum. Gruba yazıyoruz artık kimde toplanılacak ise bende haliyle yazıyorum ve bana geliyor. Ama o özelden herkesi arıyor beni dışlıyor
önce (889 puan) tarafından
Sende onun yaptıgını yap o zaman ve muhatap olma canım sözlü münakaşa yerıne tavrınla bellı et anlar zaten
Anladım teşekkür ederim
0 oy
önce (9,538 puan) tarafından
Hiç bişey deme aynısını sende yappp
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,044 göst.
28 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy