+2 oy
297 göst.
önce Aile kategorisinde (3,569 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler akşama yemekte ne yapacaksınız yaptınız beni yapmaktan çok düşünmek yoruyor insanın 

Ben biberonlari süt sağım makinalarını hepsini sirkeli karbonatli suda güzelce kaynattim yıkadim Biraz sulu gözlülük yaptım kızımdan kalan biberonu yıkarken oglumun içine doğdu sanki geldi ayağıma sarıldı öptü bide masanın üzerinden peçete aldı geldi gözlerimi siliyor gelde yeme bunu şimdi 

Muhteşem manzaram 

image

17 Cevaplar

+1 oy
önce (16,851 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canm çok tatlı hazırlıklar benim de az kaldı yıkadım kıyafetleri ütüleme kaldı  

Ben de akşam yemeğini düşünüyorum yorumlara bakayım fikir olur 
-Reklam-
0 oy
önce (3,599 puan) tarafından
Ayy en tatli heyecan bunlar büşra abla ..

Ben kizimin esyalarini her gun acip bakip geri topluyordum ..☺️☺️

Saglikla gelsin küçük beyefendi
önce (3,569 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Rabbim acısını göstermesin inşallah ♥️☺️
önce (3,599 puan) tarafından
Aamin sizlere de ♥️☺️☺️
0 oy
önce (7,934 puan) tarafından

Sağlıkla gell paşa :):angel:

0 oy
önce (2,084 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım sağlıkla gelsin bebiş<3 bende böyle hazırlık yapmastim çeşit biberon emzik aldımda hiç birini tutmadı çoğu zaman sütüm yetmiyor biberon vericem asla ama asla tutmadi lansinoh Marka biberon aldımda şuan tutuyor jsjsjsjsjj

0 oy
önce (2,412 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma <3

0 oy
önce (2,387 puan) tarafından
Anca evi topladım mutfağı topladim süpürmeden önce biraz dinleneyim diye oturdum. Akşamda yemeğim var dünden. Yiyip kızımı tiyatroya götürecem
0 oy
önce (893 puan) tarafından
Ellerine sağlık. Sağlıkla gelsin bebiş.. 

Kahvemi yapcam birazdan. Akşama da tavuk atcam fırına yanına bulgur pilavı ayran çorbası yapmayı düşünüyorum 
0 oy
önce (555 puan) tarafından
Maşallah maşallah allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah :) bende kahvaltı yapcam bugün biraz geç kalktık oğlumla ekmek siparişi verdim onu bekliyorum. Akşama hastane randevum var 6da ordan çıkınca köfte ekmek yemeye gideceğiz aşerdim :) 
0 oy
önce (2,883 puan) tarafından
Ayy Büşra az kaldı he çok heyecanlı ☺☺

Ben çoktan işlerimi bitirdim duşumuda aldım yemekte kuru fasulye pilav yapıcam bıraz daha geçsin kahve yapcam kendime ☺☺
0 oy
önce (392 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha yeni uykudan uyandım direkt tartıya çıktım. Eksi gördüm 

imageve şuanda kahvaltimi ürünlerim ile yapıyorum 

0 oy
önce (2,883 puan) tarafından

Ahan buda bende olsun ❤❤

image

0 oy
önce (122,460 puan) tarafından

şunlara bak yaa mavis mavis:D baslasim uykusuz geceler ☺️☺️☺️ zevkle takip ediyprum seni puhahahbabab

0 oy
önce (3,281 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım 
0 oy
önce (1,084 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin kuzcuk cnm ☺️ay ne çabuk zaman geçiyor 6 ay önce ben bunları yaşamıştım zaman su misali çok tatlı heyecanlar ne çok apartları var pompanın bibeberon'da var o altaki geçen bı yerde karşıma çıkmıştı iyi olur biberon yıkmak için falan kızın elindeki ufak oyuncaklar sulugu falan hep yıkyom silikon bı süzgeçe koyom 
0 oy
önce (2,902 puan) tarafından

image

Maşallah sağlıkla gelsin süt verdim odama gidip yaticam sabahın 5 i hahaha
0 oy
önce (2,187 puan) tarafından

Güzel telaşlar :) 

Amaaa çok zor yaa ikinciye özenilecek gibi değil tövbe ya rabbbim :D şu biberonları görünce ayy ne tatlı diyenler olduğu kadar benim gibi içi titreyenler,o zor günler aklına gelip hemen kışt kışt yapanlarda vardır eminim :D:D

Doğum yapacak birini gördüğümde aahh yazık diyorum gitti bi gıdım rahatı vardı o da gitti :D
0 oy
önce (598 puan) tarafından

Ve aleyküm selâm cânım ben de elhamdülillah dünden yemeğim var. Örgü örüyorum.

image

image

image

Tahinli hurma yedim bir de ay efsaneydi sen de hurma yiyon görüyorum tavsiye edeyim dedum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 693 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,620 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 445 göst.
21 saat önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,568 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 308 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,568 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 296 göst.