Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler akşama yemekte ne yapacaksınız yaptınız beni yapmaktan çok düşünmek yoruyor insanın
Ben biberonlari süt sağım makinalarını hepsini sirkeli karbonatli suda güzelce kaynattim yıkadim Biraz sulu gözlülük yaptım kızımdan kalan biberonu yıkarken oglumun içine doğdu sanki geldi ayağıma sarıldı öptü bide masanın üzerinden peçete aldı geldi gözlerimi siliyor gelde yeme bunu şimdi
Muhteşem manzaram
Sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma
Günaydın afiyet olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha yeni uykudan uyandım direkt tartıya çıktım. Eksi gördüm
ve şuanda kahvaltimi ürünlerim ile yapıyorum
Sağlıkla gell paşa
Ahan buda bende olsun ❤❤
şunlara bak yaa mavis mavis baslasim uykusuz geceler ☺️☺️☺️ zevkle takip ediyprum seni puhahahbabab
Güzel telaşlar Amaaa çok zor yaa ikinciye özenilecek gibi değil tövbe ya rabbbim şu biberonları görünce ayy ne tatlı diyenler olduğu kadar benim gibi içi titreyenler,o zor günler aklına gelip hemen kışt kışt yapanlarda vardır eminim
Ve aleyküm selâm cânım ben de elhamdülillah dünden yemeğim var. Örgü örüyorum.
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sevindim adına canım
bende kendime gelmek için kahve içiyorum :)
Ellerine sağlık canım sağlıkla gelsin bebiş bende böyle hazırlık yapmastim çeşit biberon emzik aldımda hiç birini tutmadı çoğu zaman sütüm yetmiyor biberon vericem asla ama asla tutmadi lansinoh Marka biberon aldımda şuan tutuyor jsjsjsjsjj
1,487,812 soru
24,321,004 cevap
345,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın