0 oy
32 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Ben hiç birsey anlamıyorum farklı farklı tarihler hangisine dikkat etmeliyim 

image

2 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Bunların hepsi farklı değerler canım. BPD baş cevresinin ölçümü oluyor baş çevresine göre 18 hafta 4 günlük mesela. FL bacak kemiğinin ölçümü oluyor bacak kemiğine göre 21 hafta 6 günlük. Biraz uzun boylu olacak galiba :)  295 grammış ağırlığı da. 18 hafta ile 21 hafta arasında değerler. Aralarında biraz farklılık bulunması normal kabul ediliyor.
(26 puan) tarafından
Evet doktorda söyledi uzun boylu biraz diye Adet düzensizliği varken hamile kaldım yani mayıstan beri hasta olmadım anlamıyorum o yüzden birşey
(48 puan) tarafından
Değerler birbirinden çok farklı değilse sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben de adet düzensizliği varken hamile kaldım o yüzden ne kadarlık olduğunu tam anlayamadım ilk muayenede 6 haftalık demişlerdi tahmini olarak sisteme öyle girildi. Biraz büyüdükçe ölçümler biebirine yaklaştı o zaman tam ne kadarlık olduğunu anlayabildim başta 6 haftalık dediler aslında o zaman 7 haftalıkmış
(26 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrasana güveniyorum en net orda çıkar gibi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 304 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,132 göst.
15 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SL (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 807 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,600 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...