0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (779 puan) tarafından
Oğlum 16 aylık adına bakmiyo kizimda öyleydi iki yaşina kadarda adına bakmazdi. O yüzden korkmuyorum otizm flndir diye çünkü diğer tepkileri normal. Ama benim cocuklar neden isimlerine geç tepki veriyolar anlamiyorum. isimleriyle de çok seslenirim nedeni ne olabilir. Böyle olan varmi

3 Cevaplar

0 oy
(2,332 puan) tarafından
E bakar kız madem ilkide öyleymiş seninkilerin huyu böyle madem :) 
(779 puan) tarafından
Evf cnm bakar eminim diğer tepkileri normal anliyoda ama neden benim çocuklar böyle anlamıyorum. TV'de izlettirmiyorum fazla
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Bence yinede bir doktor muayenesi gerekiyor canım elbette ebebeyinleri olarak sen daha iyi bilirsin ama benim oğlum 8 aylık adi ile seslenince bakiyo geliyor gülüyor elbette her çocukta aynı olmak zirunda değil ama tedbir almak her zaman iyidir 
(779 puan) tarafından
Kizimda çok takmıştım kafaya çok şükür sağlıklı kızım o yüzden biraz rahatım. Göz teması fln var gelip oyun oynar sarılır bay bay yapar sadece işte oyun oynarken seslenince bakmiyo. Benden kaynaklk bişey heralde diye düşünüyorum
(14 puan) tarafından
Oyun oynarken bakmaması bnce normal canım sonuçta ya arkadaşlari ya oyuncakları dikkatimi çekiyordur o an işine gelmiyordur:) ama oyun oynamadığı zamanlarda da bakmıyorsa bı uzman görüşü şart sağlıkla büyüsün inşallah
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Ekrandan oluyor genelde
(779 puan) tarafından
Bende ondan mı diye düşünüyorum. Ekranı izlettirmemeye calisiyorum

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 483 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 447 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
5 cevap 168 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (793 puan) tarafından soruldu

408,573 soru

12,276,676 cevap

37,781 kullanıcı

Kategoriler