+1 oy
874 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

Öncelikle aşı yaptiranlar lütfen beni eleştirmesin ben buraya eleştiri almak için yazmadım Hepimiz bebegimizin iyiliğini istiyoruz secimlerimiz farklı herkes kendine doğru gelen şekilde ilerler. 

Çok kararsız olarak 9. Ay aşımızi yaptirmadim kızıma red dilekçesi verdim. Son zamanda bebeklere yapilan yanlış aşılar yenidoğan çetesi amerikan pediatrisi derken aşı yaptırmak istemedim.

Bugün grip olduğu için 10 aylık kızımı Dr. Götürdük fakat aşı reddimi gören doktor tarafından hem asagilandim hem kovuldum bir daha bana gelmeyin bakmam dedi bizde çıkıp geldik eve. 

Bi doktor nasıl oluyorda benim çocuğumun asisina karışıyor hiç bi yerde böyle bi muamele görmemisken benim anneligime laf ediyor aklım almıyor gururum kaldırmıyor. 

Beynini yikamislar bunun diye arkamdan bağırıyor kocama o kadar moralim bozuldu ki buraya yazdım 

35 Cevaplar

0 oy
(1,374 puan) tarafından
Canım direk sağlık bakanlığına şirket et . İlgilenirler hemen. Olay sicakken şikayette bulun hemen. Onun ne haddine seni aşağılamak host köpek deseydin
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Aile hekimliğimi böyle davrandi size? Onlar her aşı için para alıyorlar çünkü bir rant pazarı aşı olayı...
(17 puan) tarafından
Aile hekimi değil çocuk doktoru
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Hemen bı şikayet et bunu hak ediyor kimse mecbur değil evet ben aşılarını özeller hariç yaptırdım ama istemeseydim yaptırmazdım covit aşını ben eşim ve çocuklarım olmadı ona tamamen karşıyım buna kimse karışamaz kimsenin haddi değil sana öyle diyeceğine faydalarından vs bahsetsin 
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Ben ilk bebegime 8 ayına kadar yaptırdım 2nci vebegine yaptirmama karari aldım doktor beni irdeler gibi oldu.Âsi yapdirmiyorum diye mobbing mi uygulaoyor doktor bey dileyip cimere yazabilirsiniz.inanin sonra size iyi davranacakdir
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Buraya yazana kadar sizin işiniz tedavi etmek benim anneliğimi sorgulamak değil  herkes haddini bilsin diyerek uzaklaşsaydiniz
(17 puan) tarafından
Ben zaten direk çocuğumu alıp çıktım odadan kan ver sonucuna bakacağım bir dahada gelme dedi arkamdan dönüp bakmadım bile
(1,018 puan) tarafından
O kararı siz değil ben veririm deseydiniz keske
0 oy
(747 puan) tarafından
Şikayet et. Sana reddetme hakkı verilmiş ınu kullanmışsın. Ztn  enabız da puanlama çıkıyor oraya yaz. Ekstra şikayet et bde 
0 oy
(336 puan) tarafından
Doktorun hasta secme hakkı yok diye biliyorum. Ağzının payını verseydin,  yerinde olsam ısrarla aynı doktora randevu alır gerekeni söylerdim.  
0 oy
(236 puan) tarafından
o doktora çocuğun kendi çocuğun, onun çocuğu olmadığını anlatmalıydın öncelikle. sonra da çocuğun bu konudaki hakkı aileye aittir. Kendi kanunlarına göre böyle. ne diye laf yapıyorlar..
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Ben oğlum aşıları yaptırdım, her anne kendi çocuğundan sorumludur beni ilgilendirmez senin aşı yapıp yapmadiğın, aslında kimseyi ilgilendirmez. Doktorun tavrı yanlış yerinde olsam kavga cikarirdim susmazdim başhekime kadar çıkardım anladığı dil kibarlik değil, madem aşıyı savunuyor o zaman seni karşisina alıp güzel üslupla anlatsaydi çok mu zor bilgi vermek. Şikayet et canım gittigin saatte kadar yaz
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Ben aşıları yaptirdim yapılmasından yanayım. 

Ama sende tabiki Dr tarafından bu muameleyi hak etmiyorsun keşke ben yaptırmadım benim beynimi yikamislar hatalıyım siz bana bu sekilde mi hatamı anlatıp beni bu yoldan cevireceksiniZ bu çok doğru tutum örnek davranışlar ile mi yapacaksınız deseydin..

Burda aşı karşıtı olan biri yazdığında hem.kendi hem onun bebegini düşünerek tepkili yaklasabiliriz burası sosyal ortam, ama Dr gittiğinde sanal bir durum yok tüm gerçekliği ile sana anlatabilirdi.
0 oy
(20,553 puan) tarafından
Böyle bi hakkı yok kesinlikle şikayet et 
0 oy
(711 puan) tarafından
Peki sen o an telefonun ses kaydını acıp bas bas bagırıp onu rezil etmedin ilk yapacagın buydu ıkıncı olarak o an bashekime gidecektin sen sustukça bu tarz mesleki yüz karaları kendilerini bi halt sanıyor
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Artık doktorların maaslarından kesiliyormuş.Belki de o yüzden bu kadar sert tepki verdi.Şikayet edin
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Direkt o doktoru şikayet edin aşı yaptırmak yada yaptırmamak sizin tercihiniz ve Hakkınız kimse bu konuda zorbalayıp annelik eleştirisi yapamaz bence hemen bir şikayet dilekçesi verin ve doktora dava açın o bir sağlıkçı ve gelen hastaya bakmak zorunda bir daha bana gelmeyin gibi bir söylemde bulunamaz bu hipokrat yeminine aykırı 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Asi reddini tehlikeli bulsam da bu muameleye katilamiycam. Şikayet hakkiniz elbette vardır. Cimerden bildirebilirsiniz sanırım. Ayrıca çok önemli aşılar bence eskiden bu konuda daha katiydim. Bu fikre saygı duymuyordum açıkçası. Son zamanlarda ortaya çıkan iğrenç vakalardan sonra insanların korkması daha normal gelmeye başladı. Sadece bu aşıları hepimiz olduk bir zararini da görmedik şükür. Kimse covid aşısiyla kıyaslamasın. O kadar kısa zamanda bulunan aşının elbet bir yan etkisi ya da ne kadar faydalı soruları sorulacakti. Ben covid aşısını yaptırmadim. Güvenli gelmedi çünkü. Şuan iyi ki yaptirmamisim diyorum. Kalp yetmezliğine kadar etkileri olduğu ortaya çıktı. Allah evlatlarımızi korusun ama bu aşı redlerinin bir salginlara daha yol acmasindan korkuyorum açıkçası. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 629 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,195 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 921 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Herhangi biri (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.