0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

image

image

image

kız bebeği için hangi beşik güzel kararsız kaldım

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence park yatak daha kullanişli ama bunların arasından 3
(47 puan) tarafından
Evet Park yataklar çok kullanışlı ama bunlar görünüş açısından çok güzel duruyo
(2,201 puan) tarafından
Görünüşü var diye hiçbirine para verme. Git mis gibi park yatak al. Bunlar küçücük bir süre sonra evde yer tutmak dışında bir işini görmez
tarafından
Valla bende 3.cuye bakmıştım onu alicaktim bir arkadaşım park beşik al dedi onun sayesinde aldım çok memnunum
(2,201 puan) tarafından
Ben üçüncüden aldım 1 yaşından sonra sığmadı :))
-Reklam-
0 oy
(7,944 puan) tarafından
3. Daha iyi canim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Sepet brsik çok seviyordum aldım 6 ay kullandım sonra baza aldım sepet beşik alırsan anca görsel amaçlı sallanma fln olmuyo sıkıntı diğerlerini bilmiyorum 
0 oy
(540 puan) tarafından
3. Kullanışlı duruyor 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Asla sepet beşik tavsiye etmiyorum çok kullanışsız ve fiyatı da uçmuş mubarek. Ortadaki daha kullanışlı sanki.
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Şu yuvarlak sepet olan var ya ondan bende vardı Allah seni inandırsın altı ay bile kullanamadım bebeğin kilosuna göre boyuna göre değişkenlik gösteriyor en iyisi park yatak üç yaşına geldi 2.02 yıldır park yatak kullanıyorum çok da memnunum görünüşe bakma kullanışlılığa bak alıp bir ay kullanıp kenara koymaktansa bir ömür kullanmanmanı tavsiyeEderım
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Hiçbiri desem . Bende yatak odama ahsap besik aldım  çok büyük.  Giciriyor ses yapıyor sürekli. 

Park besik kullanışlı. Görüntüye aldanma :)

0 oy
(96 puan) tarafından
Bunların sadece görünüşü var canim ya kullanissiz bide aralardan kafasını bacağını felan sokacak tutup kalkacak düşecek maksimum 1 yaşına kadar kullancan sonra nolcak mobilya kaldır dünya ugras bide bunlar sunta bidaha kuramiycaksin mafolacak park beşik candır şemsiye gibi kaldır aç kademeli düşme sıkıntısı olmaz ayarlarsin
0 oy
(1,265 puan) tarafından
5 yıl önce ilkini oğluma almıştım ama max 6 7 ay ya yatar ya yatmaz hadi kız bebek 9 10 ay de küçük tavsiye etmem büyük birşey al
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Hiçbiri. Git adam akıllı park yatak al kendin süslersin
0 oy
(66 puan) tarafından
Anne yanı park yatak aşırı memnun kaldığım bir ürün. Markası Elele idi. Ama illa bunlar arasında olacaksa 3 numara
0 oy
(78 puan) tarafından

Ben erkek olmasına rağmen bunu beğenmiştim annemde almıştı görunusu çok şık ama bana kullanmak nasıp olmadı inşallah en kısa zamanda olur o yüzden bence 1

image

0 oy
(17,884 puan) tarafından
İlla bunlardan biri olacak üç beşiğin görünüşü değil kullanım durumu önemli 
0 oy
(397 puan) tarafından
2.deki beşik iyi bence kızım 15 aylık hala kullanıyoruz 
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Park beşik almayan bin pişman bende dahil kime sorduysam pişman park beşik al
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Benim kaynana görünüş diye diye en üsttekinden aldı 6 ay zor yattı onda kızım en iyisi park yataktır her türlü rahat ediyor 5 yaşına kadar da onda yatabiliyor 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
1 olan güzel ama uzun süre kullanmazsın 3 numara kardeşimde var üç yaşındalar hala yatıyorlar
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ben üçüncüyü aldım çokta memnunum
0 oy
tarafından
Canım elektrikli sallanan beşik al rahat edersin sallaman gerekmez hiç 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
3 . Aynısıni ben şuan kullanıyorum memnunum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.