0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar sorum yukarıda. Suni sancı çok mu kötü? Acı esigi herkesin farklıdır ama ne bileyim? Çoğusu çok kötü normalde son beş dkka çektiğin sanciyi sunide saatlerce çekiyorsun diyor

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kim ne derse desin sakın dinleme kendine eziyet etme strese sokma Rabbım öyle bir güç kuvvet veriyor ki çok şükür o minnoş gelince dünyalar senin oluyor o çektiğin acılar ağrılar hepsi uçup gidiyor inanki ☺
(134,166 puan) tarafından
hee hulya hakli celtigin tum avrilar ucuyo yerine daha okkalisi geliyo dogum neki gercek mikilme dogumdan snr basliyo
tarafından
Hahahahahahahahaa sus laaa kız ilk kez anne oluyordur belki niye insanları korkutuyorsun☺
(94 puan) tarafından
İkinci :) sonrasının zorluğunu da biliyorum üstelik oğlum 3 yaşında belki daha zor olacak :D ama şuan en korkutucu gelen doğum
tarafından
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah oyle de böyle de gelecek minnoş kacari yok yani orda da kalacak değil o yüzden hiç sıkma canını ☺☺
(94 puan) tarafından
Aynen Allah razı olsun ♥️☺️
-Reklam-
0 oy
(5,673 puan) tarafından
Yok be valha aynı şey sadece suni sancı doğumu hızlandırıyor 

Açılman varsa zaten gerek kendi sancın gerek suni sancı direk doğumu hızlandırır 

Ben 11 saat kendi sancımı evde çektim hastahanede 6 saat suni sancı ile doğum yaptım zaten suni sancı verdiklerini de bilmiyordum doğumdan sonra öğrendim aynı şey yani 
(94 puan) tarafından
Acilmam var mı bilmiyorum canım. Suyum azalmış pazartesi gideceğim ve yüksek ihtimal doğuma alacak 39+4 oluyor çünkü
(5,673 puan) tarafından
Suyun az sa açılma yoksa mecbur suni sancı verirler ve ona rağmen açılma olmasa sezeryana alırlar bazende böle ilerliyor
0 oy
(782 puan) tarafından
İlk doğum da 1.5 saat suni sancı çektim baya sancı hissetmiştim ikinci doğumsal 9 saat boyunca suni sancı çektim son 15 dk sı kötüydü  
(94 puan) tarafından
Değişiyor o zaman
(782 puan) tarafından
Tabiki ikisini de doğuran bendim vücudum değişik tepkiler verdi ilk doğumda 10 ya yakın kesik vardı ikinci doğumda kesiğe gerek duymadı doktor sana tek tavsiyem doğuma gitmeden önce videolar var açılmayı kolaylaştıracak onları yapman ben spuat yapamıyordum dizlerim çok ağrıyordu  spuat hariç değişik videolar var açılmayı kolaylaştıracak doğumuna çok yardımcı olur Rabbım bir ayazda doğurmanı nasip eder inşallah
(94 puan) tarafından
Aminnn inşallah Allah razı olsun ♥️
0 oy
(64 puan) tarafından
Vlla ben çok şiddetli sancıyla gttim zaten 5 dakikaya düşmüştü sancılarım ama suni de verdiler aynı şiddette devam etti doğum olana kadar bi fark yoktu aynı doğum sancısı allh yardımcın olsun
(94 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(21 puan) tarafından
Doğumum da 6 saat suni sancı verdiler, ama ben sancıyı çok şiddetli hissetmedim gülüp muhabbet ediyordum yanımdakilerle , gelip nst'ye bağladıklarında doğum sancısı çıkıyordu benim halimi gören doktor ve hemşireler şaşıyordu  bu kadar sancıyı nasıl hissetmezsin diye.  Ben de çok korkuyordum  öncesinde ama korktuğum gibi olmadı.
(94 puan) tarafından
Keşke benimde öyle olsa :)
0 oy
(19,927 puan) tarafından
İki doğumum da suni sanciyla oldu. Normal sanciyi bilmiyorum. Benim şu şekilde oldu 2 doğumda da 2 dakikada bir 30 saniye sancı cekiyodum. İlk başlarda değil tam olarak. Ama doğumun büyük kısmı bu şekildeydi. Sancı önce adet sancısı gibi oluyor. Hafif hafif belden giriyor. Sonra giderek şiddetleniyor. Ve doğum gerçekleşiyor. Korkma dayanilmayacak bir ağrı değil. Hem de geçici. Önemli olan evladına sağlıkla kavusmak. 
(19,927 puan) tarafından
Suyun azalmış heralde. Benim 2
39+0 da suyum bittiği için suni sancıyla oldj. Sana tavsiyem perine masajı yap ki kesi olmasın. Bak benim iki dogumumda da kesi olmadı. Bol yürüyüş merdiven inip çıkma günde 2 kupa adacayi 5 6 adet hurma ye. Açılmayı artırır.
(94 puan) tarafından
Yaparım canım çok sağol Allah razı olsun ♥️
(4,910 puan) tarafından
Linkinin dediklerini bende yaptım perıne masajını Dr dogum esnasında yaptı. Kesi fln olmadı çok rahat bı dogum oldu. Özellikle dogum sonrasi dıkıs derdin olmuyor raht oturup kalkbiliyorsun
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Hem hap hem damardan verdiler hissetmedim bile pek ağrıyı açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum 
(94 puan) tarafından
Onu düşünüyordum bende o kadar sanciyi çektikten sonra açılma olmazsa :/
(8,028 puan) tarafından
Kaderimiz aynıymış  :)
(2,371 puan) tarafından
Genelde ağrıyı hissedenlerin açılması oluyor ben hiç hissetmedim bayqda vardı sancı

Ahh be bacım neler çektik biz anam:D
(8,028 puan) tarafından
Sorma anam sorma ben sancıdan öldüm bana mısın demedi  :D
(2,371 puan) tarafından
Ahahahhaa
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Hayır be canimmm.ben kendi qgrimi da yaşadım suniyi de.bence ikisi de aynı.suni de sadece daha çabuk geliyor ağrı .ya i daha hızlı ilerliyor.ayni şekil ama doğum da daha hızlı oluyor
(94 puan) tarafından
Aynı sanci ama dhaa sık gibi yani?
(11,936 puan) tarafından
Suni daha çabuk ilerliyor
(94 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
(4,910 puan) tarafından
Aynen suni ben dogum esnasına kadar pek acı hissetmedim az verdi Dr. Acılma cok hızlandı işime yaradi yani
0 oy
(336 puan) tarafından
Beklenen güzelse çekilecek çile kutsaldır. 
(94 puan) tarafından
Elhamdülillah tabiki :)
0 oy
(196 puan) tarafından
Yani baskasji bilmem ama ben ilk dogumumu sadece suni ile 7 saate oldu ikinci doğumum ise sadece kendi sancım ile 15 saatte doğdu ve ben ebelere yalvariyordum bana suni verin cabuk doğsun diye okadar berbat dayanilcak gibi değildi kendi sancım yani suni bana kendi sancimdan daha rahat geldi diyebilirim 
(94 puan) tarafından
Herkeste değişiyr demek ki hayırlısı kolaylikla olsun inşallah
0 oy
(8,788 puan) tarafından
İlk doğumda çok zorlanmıştım aslında yine yine daynırım doktorlar kötü davranmıştı kızım oldu bide oda sezaryan oldu aslında daha güzel oldu hic olmadı doktor azarlamıyo 
(94 puan) tarafından
Evet o acıyla birde kötülere denk gelince daha beter oluyor insan
(8,788 puan) tarafından
İyi insan cıkar karşına daha güzel olur herşey
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Bence herkesin farklı normalde benim acı eşiğim yüksektir ama suni bana çok zor geldi.Kendi sancım iki dakikada bir geliyordu.Hastanede suni sancıyı bi verdiler sancım hiç kesilmedi.Şiddetli olan sancım tavan yaptı. 
0 oy
(3,634 puan) tarafından
Canım ben öglen yattı gece 10 da normal dogum yaptım ama sancılar dehşet verici bebiş dogunca hersey bitiyo 
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Normal doğum sancısı canım 

Fazlasına vucut dayanmazmis zaten
0 oy
(584 puan) tarafından
Benim ikinci doğumum suni sancıyla oldu kolaydı 

İlk doğumum Kendi sancımla ölüyorum sandım 
(94 puan) tarafından
İnşallah banada dua edin
(584 puan) tarafından
Korkma bnm yengem suniyle yarım saatte sancısı geldi bi saat içinde doğurdu
(94 puan) tarafından
Maşallah :) insallah darısı başıma
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Suni sancı, doğal olarak başlamayan doğum sancılarının dışarıdan bir ilaç verilerek başlatılmasıdır. Yani her halukarda ayni sanci, ayni kasilmalar. Insanlar psikolojik olarak dogumu duzgun yonemetigi zaman suni sancidanmis gibi dusunuyor. Bak ben iki tane yaptim suni sanci destekli. Ilkinde tecrubesizdim ve stresten zorlanmistim ama ikinci cocugumda sakindim ve dogum surecini cok guzel yonettim o yuzden asiri kolaydi.
(94 puan) tarafından
İnşallah bende öyle olabilirim
0 oy
tarafından
Bana da suni sancı bağlamışlardı ilk takıldığında birşey hissetmedim ama artırmaya başladıklarında resmen canımı alacak gibi çok kötüydü çok ağlamıştım dayanamıyorum diye Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin 
(94 puan) tarafından
Aminn insallah
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Çok kötü . Suriye dayanamayıp özel sezeryan yaptırdım. 
(94 puan) tarafından
Değişiyor sanırım :/
(1,089 puan) tarafından
Evet kişiden kişiye değişir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 325 göst.
0 oy
13 cevap 325 göst.