0 oy
256 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Koltuk takımı alırken nelere dikkat edilmeli

Özellikle kumaşı ne olmalı 

Ve de renk olarak hangi si kullanışlı olur ( aklımda gri tonları var )

Foto varsa atar msnz

14 Cevaplar

0 oy
önce (1,253 puan) tarafından
en önemlisi ucuz olsundu...
önce (1,098 puan) tarafından
Ucuz olup olmaması önemli değil
Yeter ki kaliteli sağlam bisy olsn
önce (1,253 puan) tarafından
İade fakirlik strateji su burda başlıyor bende :)
-Reklam-
0 oy
önce (13,243 puan) tarafından
Benimki bordo nubuk. Leke tutmuyor suruptan tut da süte kadar ger şey döküldü hiç birinin izi yok. Ama bisi düşse yapışıyor silkelemek veya süpürmek gerekli elin ıslak olsa onun işi belli oluyor silene kadar. 

Onun dışında dikisi ne kadar az olursa o kadar temizlemek rahat oturulacak yeri minder gibi 2 bölme yapıyorlar genelde şimdi o zor oluyor illa aralara bisiler gidiyor falan bide yüksek olması avantajlı silmeyeceksen üstün körü süpür gec
0 oy
önce (9,571 puan) tarafından
Kuması silinir kumas olsun bir de koltuklar rahat olsun canım yatılırken felan ağrıtmasın 
0 oy
önce (1,574 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Silinebilir kumaş olsun bacım. Bende gri aldım..çok seviyorum..çokta hoş duruyor 

Ayakları yüksek olsun
önce (1,887 puan) tarafından
Kumaşı n acaba ? Keten mi ?
Değil canım . İçi astarlı. Adı nubuk mı ne tam hatırlayamadım canım . Çay döküldü sleepy ıslak mendille sildim ne iz kaldı ne koku ne leke
önce (1,887 puan) tarafından
Anladım. Huzurla kullanın inşAllah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
önce (11,276 puan) tarafından

image

benim koltuk renkleri böyle. nubuk kumaş. ama yazın terletiyor. 

ben chester istemedim, güzel görünüyor ama çok toz oluyor, tek tek temizleyemem ben:)

altı açık ve bazalı, ben memnunum bu tipten

ha şimdi alacak olsam ikisini de aynı alırdım, farklı farklı almazdım 

0 oy
önce (12,149 puan) tarafından
Ayakları valla. Şimdi hep tahta görünümlü plastik ayaklar var. Benimki de öyle. Ayaklarına dikkat et. Metal ya da Gerçekten ahşap olsun
0 oy
önce (2,422 puan) tarafından
Silinebilir kumaş al yerden yüksek olsun altına süpürge girsin metal yada ahşap ayak al gri tonları hem ağır duruyor hem kir olmuyor
0 oy
önce (4,129 puan) tarafından
Benim için silinebilir kumaş olması ayaklı olması ve hafif olması çok önemli renk olarakta ya gri ya krem bej tonları bunları seviyorum 
0 oy
önce (1,240 puan) tarafından
Bende keten var su dökülse leke oluyor açık gri ve silmesi zor silinebilir kumaş alırsan rahat olur 
0 oy
önce (1,071 puan) tarafından
İskeletinin sağlamlığına ve kumaşın kalitesine bakarım.
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Benim yarın geliyo koltuklarım önceden gri büyükler şans mavisi berjerlerdi bu sefer sırf beyaz aldım bohamy model yeni trend çok şık duruyor sana da öneririm 
0 oy
önce (3,890 puan) tarafından
Konudan bagimsiz ..neden Türkler 4 tane 3 tane falan koltuk koyuyorsunuz odaya 

.Azerbaycanda sadece 1 tane koyuluyor merak ediyorum varmı Türkiye de de boyle koyan
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Yüksek ayaklı olması temizlik açısından çok önemli sonra renk eğer küçük bebek varsa kesinlikle orta tonlar tercih edilmeli kumaşı leke tutmayan ve makine temizliğine uygun olmalı bı seçimler en önemli kriter olmalı
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Chester model çok kullanışsız o göçükler hep toz tutuyor tek tek sikmesi çok zahmetli. Ben buna dikkat etmiştim. Bi de kolay silinen kumaştan

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 332 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
18 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde sponsorhaber (1,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu

404,868 soru

12,128,412 cevap

36,491 kullanıcı

...