0 oy
48 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (198 puan) tarafından
Vücudum kilo alımına çok müsait ve 1 ay oncesne kadar 63 kiloydum geçen gün hamileligimi öğrenmeye gittigmde tartıldım 67 olmuşum zaten vucudumdandan anliyordm şuan hamileligin baslarindayim ilerleyen zamanlarda kilo almak istemiyorum ve ben zaten çok boğazlı biri degilm 2 hamilelik geçirdim yememe okadar dikkat etmeme rağmen 15 kilo aldım nnasil olduysa hemde sürekli kusmama rağmen varmj bunun bı çözümü yada diyelim herşeye rağmen kilo aldım peki Doğum sonrası hemen vermek için ne yapmam lazım 

1 cevap

0 oy
(1,202 puan) tarafından
Ben 25 kilo aldım. Ekmek , pilav, makarna dan uzak dur bence. Ben tatlı da çok yedim. Ama en çok ekmek tükettim diyebilirim. Bunları yapmazsan fazla kilo almazsın. İstersen diyetisyene de gidebilirsin. 
(198 puan) tarafından
Yaa hamileler diyetisyene gidebiliyormu bu harikaa iste ben zaten bu dediklerini kolay kolay tüketmiyorum ekmek kahvaltda dahi yemiyorum hiç bekarlgimdann beri hiç ekmek yememisimdir tatlıyı hiç semem ikinci hamileliğimde tatlı turlerne asermistim ama tadımlık nefsini korlemek için belki bı kasik belki bı çatal okadar sevmem çünkü
(1,202 puan) tarafından
Evet gidebiliyor diyetisyen daha çok yardımcı olur size
(198 puan) tarafından
Tamam teşekkürler ❤️☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,155 soru

23,675,802 cevap

309,890 kullanıcı

...