0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
21 gün oldu doğum yapalı. Bu zamana kadar süt olsun diye yedirdiler de yedirdiler. Artık toparlamam lazım. İlk doğumun üstünden 2 sene geçti onun kilosunu veremeden hamile kaldım zaten. Şu an 65 kiloyum hamile kaldığım kilodayım ama zaten fazlamvardı. Ne yiyip ne yememem gerekiyor sütümü etkilemeyecek şekilde ne yapabilirim. Günde 1 saat falan sıkı korse takıyorum. Bi kaç saat de Termal gibi terleten korselerden giyiyorum. Bol su içiyorum. Bunlar dışında ne yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
(12,751 puan) tarafından
Aburcubur ekmek makarna pilav hamurisi kizartma fastfood çok fazla tatli yeme. Gerisini ye yani guzelce. Bol salata balik et tavuk bakliyat. Bol bol su iç. Al bebegini koy bebek arabasina yuru bol bol. Yokus çık. Asansor varsa kullanma. Bak nasil veriyisun :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben diyetisyenle gittim 8 kg verdim 1 ayda ve sütüm arttı. Ye ki sütün olsunlar inanma diyet listemde hep bol yeşillik marul dere otu helva yumurta et sebze vardı yani hepsiiiiii süt yapan şeyler ekmek yemiyordum ki zaten süt yapmıyor bi de YouTube de program vardı spor Leslie fela. Onları  yaptım koşu bandında yürüdüm öyle 
(711 puan) tarafından
Ayy ne güzel kilo vermişsin yaa. Bana da lazım Bi diyet listesi ama işte
tarafından
Online olanlara katıldım demek istediğim bence sende online bir diyet al bana çok diyorlardı sütün azalır bilmem ne psikolojik olarak çökertiyorlardı hiçte öyle değilmiş keşk bu kadar bile beklemeseydim dedim
(711 puan) tarafından
O nasıl oluyor canım
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Protein ve sabzeden zengin karbonhidrat ve sekerden fakir beslen. Erirsin sütünde daha kaliteli olur 

Tabi kendini yipratarak ve aç birakarak degil.  

Mesela kahvaltida bi yumurta ile doymadin yaninda doymak icin ekmek yerine bi yumurta daha ye . 

Aksam köfte pilav yaptin misal. Aç hissediyosun pilav yerine 1kofrw daha fazla ye
0 oy
(59 puan) tarafından
Ben 84 le hamile kaldım 96 ile doğum yaptım.. Doğumdan 1 hafta sonra 85 kiloydum.. 3 ay dikkat ettim herşeyi denedim ama kilo veremedim bıraktım.. Sonra bebeğim 3 aylıkken diyete ve spora başladım.. Hergün sabah yarım saat Leslie yaptım.. Aralıklı oruç diyeti yapmaya çalıştım.. Kendi kafama göre diyet uyguladım sütüm de arttı bir sıkıntı da yaşamadım.. Ekmek tatlı hamur işi abur cubur hepsini bıraktım arada nadiren canım çok isterse az yedim.. Şu an tam 3 ay oldu ve 70 kiloyum.. 15 kilo verdim.. Hala devam ediyorum bir haftadır hastayım spor yapamıyorum ama diyete dikkat ediyorum.. Belli bir zaman sonra alışıyor insan.. Bu bana fazla gelir diyip yemiyorsun.. Yada yersen mutlaka dengelemek gerekiyor.. Ben beslenme düzenimi değiştirdim çünkü diyet bir yere kadar yapılıyor sonra bırakınca daha fazla kilo alımı oluyor.. Hedefim 60 inşaallah en kısa zamanda 60 kilo olurum.. 
0 oy
(566 puan) tarafından
Aslında en iyi süt yapan şeyler diyette geçiyor. Diyet dediğim sağkıklı beslenme

Yumurta yeşillik sakatalık domates kahvaltı için

Ara öğün meyve çerez ve

Akşam fasulye nohut et tavuk salata 

Yoğurt süt kefir 

Bunlar hem sağlıklı beslenme hem diyet hemde süt yapan şeylerdir ayrıca sütü de yağlandırır

Ve bol su uyku no streessss

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (27 puan) tarafından soruldu