0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Arkadaşlar malum ansiz misafir gelebiliyor her zaman olmada da olabilir siz bu durumlarda ne yapiyosunuz malesef gunumuzde çeşit çeşit ikramlık olması gerekiyor eskiden böyle değildi şimdi sen yapmasan mahcup olabiliyorsun. Neyse bebeğim var bende geniş zamanda yapıp buzlukta dursun diyorum onerileriniz nedir bayatlamayan kötü olmayan buzluktan çıktığı anlaşılmayan önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler  

14 Cevaplar

+6 oy
(1,861 puan) tarafından
Ansızın gelen misafir için hanım eller ve burçak kurabiyelerim vardır başka da birşey koyamam kimse de kusura bakmaz olmadı pastaneden birşeyler alırım buzluktan çıkar erit bence uzun sürüyor 
(4,425 puan) tarafından
Ya çok güldüm gerçekten haklısın ansızın gelen misafire çok bile en sevmediğim şey :D
(905 puan) tarafından
Bizimde evin altında bakkal var iyi oluyo ama dondurucuda börek poaça var canımın istediğine onları çıkarırım.
(4,425 puan) tarafından
Sevdiğime ben de yaparım ama hem samimi değilsin hem Cat kapı geliyorsun açık arar gibi bu niyette insanlarda var maalesef
(905 puan) tarafından
Vala bunu nasıl yapıyolar anlamıyorum. Eşimin teyzesi bayramda çat diye geldi o ara kızım rahatsızdı eve dikkat edemedim. Çay yaparken davlumbazı açtı işte bi bahaneyle orasıda biraz kirliydi.hani öyle çok samimi değiliz neye cürret karıştırıyorsun orayı ben kimsenin evini karıştırmam
(4,425 puan) tarafından
Gerçekten hadsizlik. Başkasının evinde oraya buraya bakiyim teftiş ediyim filan aklımın ucundan geçmez ki sevmediğim , samimi bulmadigim insanın evine de gitmem.
(905 puan) tarafından
İnan ki o kadar gerildim ki bide kalabalık geldiler ben zaten çocuk hasta diye yorgundum. Şu an aklıma geldi gene kızdım bak.
(4,425 puan) tarafından
Bir daha açma kapiyi canım kalsınlar kapıda. Böyle insanlar eve köye sokulmayacak cinsten.
(1,077 puan) tarafından
Kızlar cevaplar için teşekkürler herzaman anı gelenim yok geçen dedem vefat etti başsağlığı için anı oldu ayrıca bebekliyim eşim asker tekim her zmaan markete gidemiyorum markete git temizlik  hazırlık pert olabiliyorum ben de pratik olsun diye düşündüm Allah'tan her zaman anı olmuyor
(905 puan) tarafından
Aman bidaha kim bilir ne zaman ama eskisi gibi değilim artık laf yer benden kim olursa
(1,077 puan) tarafından
İyi yapiyosun valla
-Reklam-
0 oy
(5,231 puan) tarafından

Poğaça börek gözleme sigara böreği kurabiye sarma (kek yapıp koyanlar da var ama kendim hiç denemedim 

(1,077 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Aklıma börek geldi. 
(1,077 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,182 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Yapsak sarması çok büyük rahatlık 
(1,077 puan) tarafından
AA doğru düşünemedim onu bak çiğ dimi
(2,896 puan) tarafından
Evet çoğu atıp sonra pisierecksin
(1,077 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kek çırpıyorum çay yapıyorum ansızın gelene çok bile
(1,077 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
(20,095 puan) tarafından
Kurabiye buzluk böreği yapılabilir ama benim fikrim ansızın kimse kimseye gitmesin. Hele de çocuklu eve açıkçası kimseye de bir şey yapmadım diye mahçup hissetmem 
(1,077 puan) tarafından
Vala haklısın da daha çok pratiklik açısından
(20,095 puan) tarafından
Eşimin teyzesigil geldi üstelik şehir dışından ve sabah haber verdiler buzlukta sarma vardı yanına da kek yaptım oldu bitti börek kurabiye sarma atmak çok büyük kolaylık
(1,077 puan) tarafından
Aynen bugün mozaik pasta ve kurabiye koydum
0 oy
(4,608 puan) tarafından
Börek poğaça tatlı tuzlu kurabiye
(1,077 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(52,714 puan) tarafından
sigara boregi kek kurabiye pogaca mozaik pasta
(1,077 puan) tarafından
A mozaik pasta çok iyi fikir
0 oy
(4,473 puan) tarafından
Valla ben bimin şu dondurucudaki pastasindan bulunduruyorum birkac tane. Sarılmış firina atmalik böreğim olur, kurabiyem olur, milfôy hamurum ve mantım vardır. Bazen yapabilirsem içli koftem vardir. Sarma , doldurulmuş biber dolması  haşlanmıs nohut ( kavurup yemelik)gibi gibi....

Bazen de hemen pratik bir sekilde patates haşlarım tereyaği baharatli sekilde yeriz çayin yanina :) çerez, mısır (patlatma)..
(1,077 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(328 puan) tarafından
Zıkkımın kökü
(1,077 puan) tarafından
Hahahah
(328 puan) tarafından
Valla ansızın gelene anca bu kadar
(1,077 puan) tarafından
Haklısın valla
0 oy
(5,892 puan) tarafından
Kurabiye,pogaca,borek olur genelde. 1 saate sizdeyiz diyenlere bunlari cikaririm. Tava da kisik ateste guzelce cozuluyo. 

Cat kapi ani gelen icinde kuruyemis,biskuvi,kuru meyve (kayisi,hurma,incir ) o tarz seyler olur. 

Cat kapi gelen de bi zahmet eli bos gelmesin. 

Siparis vercek vaktim varsa da tatli biseyler siparis ederim.

Cat kapi misafiri de hic sevmem. 
(1,077 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
kimseyi ansızın kabul etmem, kimse kusura bakmasın 
(1,077 puan) tarafından
Haklısın ama bazen haber verilse de ben tekim genelde markete çocukla git gel e illa ki evi temizle bir de hazırlık yap tüm gün bitiyor oyuzden de pratik olsun istiyorum
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Bugün geldiler poğaça vardı iki çeşit .4cesit de kurabiye vardı karışık onları cikartttim 

Sarmam kekim içli koftem yufkam böreklik falan da bulunur 
(1,077 puan) tarafından
Helal olsun masallaj
(9,683 puan) tarafından
♥️ .
.
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Ben kıymalı ve peynirli börek ve yaprak sarması bulunduruyorum hemen bir kek çırpıyorum oluyor 4 çeşit ikramlık 
(1,077 puan) tarafından
Aynen.cok bile

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 298 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 411 göst.
0 oy
18 cevap 796 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler