0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından
Arkadaşlar malum ansiz misafir gelebiliyor her zaman olmada da olabilir siz bu durumlarda ne yapiyosunuz malesef gunumuzde çeşit çeşit ikramlık olması gerekiyor eskiden böyle değildi şimdi sen yapmasan mahcup olabiliyorsun. Neyse bebeğim var bende geniş zamanda yapıp buzlukta dursun diyorum onerileriniz nedir bayatlamayan kötü olmayan buzluktan çıktığı anlaşılmayan önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler  

14 Cevaplar

+7 oy
(1,694 puan) tarafından
Ansızın gelen misafir için hanım eller ve burçak kurabiyelerim vardır başka da birşey koyamam kimse de kusura bakmaz olmadı pastaneden birşeyler alırım buzluktan çıkar erit bence uzun sürüyor 
(605 puan) tarafından
İnan ki o kadar gerildim ki bide kalabalık geldiler ben zaten çocuk hasta diye yorgundum. Şu an aklıma geldi gene kızdım bak.
(4,380 puan) tarafından
Bir daha açma kapiyi canım kalsınlar kapıda. Böyle insanlar eve köye sokulmayacak cinsten.
(863 puan) tarafından
Kızlar cevaplar için teşekkürler herzaman anı gelenim yok geçen dedem vefat etti başsağlığı için anı oldu ayrıca bebekliyim eşim asker tekim her zmaan markete gidemiyorum markete git temizlik  hazırlık pert olabiliyorum ben de pratik olsun diye düşündüm Allah'tan her zaman anı olmuyor
(605 puan) tarafından
Aman bidaha kim bilir ne zaman ama eskisi gibi değilim artık laf yer benden kim olursa
(863 puan) tarafından
İyi yapiyosun valla
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Poğaça börek gözleme sigara böreği kurabiye sarma (kek yapıp koyanlar da var ama kendim hiç denemedim 

(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Aklıma börek geldi. 
(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,057 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Yapsak sarması çok büyük rahatlık 
(863 puan) tarafından
AA doğru düşünemedim onu bak çiğ dimi
(2,813 puan) tarafından
Evet çoğu atıp sonra pisierecksin
(863 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kek çırpıyorum çay yapıyorum ansızın gelene çok bile
(863 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Kurabiye buzluk böreği yapılabilir ama benim fikrim ansızın kimse kimseye gitmesin. Hele de çocuklu eve açıkçası kimseye de bir şey yapmadım diye mahçup hissetmem 
(863 puan) tarafından
Vala haklısın da daha çok pratiklik açısından
(17,884 puan) tarafından
Eşimin teyzesigil geldi üstelik şehir dışından ve sabah haber verdiler buzlukta sarma vardı yanına da kek yaptım oldu bitti börek kurabiye sarma atmak çok büyük kolaylık
(863 puan) tarafından
Aynen bugün mozaik pasta ve kurabiye koydum
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Börek poğaça tatlı tuzlu kurabiye
(863 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(51,324 puan) tarafından
sigara boregi kek kurabiye pogaca mozaik pasta
(863 puan) tarafından
A mozaik pasta çok iyi fikir
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Valla ben bimin şu dondurucudaki pastasindan bulunduruyorum birkac tane. Sarılmış firina atmalik böreğim olur, kurabiyem olur, milfôy hamurum ve mantım vardır. Bazen yapabilirsem içli koftem vardir. Sarma , doldurulmuş biber dolması  haşlanmıs nohut ( kavurup yemelik)gibi gibi....

Bazen de hemen pratik bir sekilde patates haşlarım tereyaği baharatli sekilde yeriz çayin yanina :) çerez, mısır (patlatma)..
(863 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(234 puan) tarafından
Zıkkımın kökü
(863 puan) tarafından
Hahahah
(234 puan) tarafından
Valla ansızın gelene anca bu kadar
(863 puan) tarafından
Haklısın valla
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Kurabiye,pogaca,borek olur genelde. 1 saate sizdeyiz diyenlere bunlari cikaririm. Tava da kisik ateste guzelce cozuluyo. 

Cat kapi ani gelen icinde kuruyemis,biskuvi,kuru meyve (kayisi,hurma,incir ) o tarz seyler olur. 

Cat kapi gelen de bi zahmet eli bos gelmesin. 

Siparis vercek vaktim varsa da tatli biseyler siparis ederim.

Cat kapi misafiri de hic sevmem. 
(863 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(12,583 puan) tarafından
kimseyi ansızın kabul etmem, kimse kusura bakmasın 
(863 puan) tarafından
Haklısın ama bazen haber verilse de ben tekim genelde markete çocukla git gel e illa ki evi temizle bir de hazırlık yap tüm gün bitiyor oyuzden de pratik olsun istiyorum
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Bugün geldiler poğaça vardı iki çeşit .4cesit de kurabiye vardı karışık onları cikartttim 

Sarmam kekim içli koftem yufkam böreklik falan da bulunur 
(863 puan) tarafından
Helal olsun masallaj
(9,590 puan) tarafından
♥️ .
.
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Ben kıymalı ve peynirli börek ve yaprak sarması bulunduruyorum hemen bir kek çırpıyorum oluyor 4 çeşit ikramlık 
(863 puan) tarafından
Aynen.cok bile

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 345 göst.
+1 oy
6 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 162 göst.

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı