Kızlar bakın hele Filtre kahve yapmayı biliyor musunuz Filtre kahve makinem yok ama evde yapabilir miyim hangi kahveyi alacağım Nasıl yapacağım hiç yaptınız mı denediniz mi Ayrıca Tok tutma özelliği varmış doğru mu Bir bilen varsa yazsın niyetime başladım da bugün 1 günündeyim şimdiden yelkenleri indirdim Ben ne yapacağım moduna geçtim hepsi psikolojik Aslında biliyorum burayı diyet Günlüğü olarak da kullanmak istiyorum aslında bugün sabah böyle bir kahvaltı yaptım amacım aralıkla oruç yapmak ve Ara öğün yapmamak
Eklemeyi sonradan yapıyorum sayfadaki herkes pul bibere kafaya takmış pul biberin yağ yakacağını söylemişler Yalnız ben pul biberin yağ yakma özelliğinin olduğunu bilmiyordum ve inanmıyorum da aslında pul biber nasıl yağ yakacak ki ben sadece acıyı seven bir insanım kahvaltılarda bile ekmek arası acı biber yerim acı olmadan sofraya oturmam acıya aşık bir insanım biber acı olmasa da ağzıma sürmem gözümden yaş akana kadar da acı yerim acıyla olan Aşkımızı sorgulamayın herkesin pul bibere takmış olmasına çok şaşırdım ben de size şaşırdım açıkçası
Kız sen pulbiberin yağ yakma gücünü yanliş anlamışsın
Yumurtaya bu kadar dökülmez ki onu yoğurda kat gece ye yat yağ yakar o zaman
bacim onu yersen hadi su icersin falan ama nasi cikartcan geri
410,883 soru
12,364,616 cevap
41,881 kullanıcı