0 oy
119 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (447 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bakın hele Filtre kahve yapmayı biliyor musunuz Filtre kahve makinem yok ama evde yapabilir miyim hangi kahveyi alacağım Nasıl yapacağım hiç yaptınız mı denediniz mi Ayrıca Tok tutma özelliği varmış doğru mu Bir bilen varsa yazsın niyetime başladım da bugün 1 günündeyim şimdiden yelkenleri indirdim Ben ne yapacağım moduna geçtim hepsi psikolojik Aslında biliyorum burayı diyet Günlüğü olarak da kullanmak istiyorum aslında bugün sabah böyle bir kahvaltı yaptım amacım aralıkla oruç yapmak ve Ara öğün yapmamak   

Eklemeyi sonradan yapıyorum sayfadaki herkes pul bibere kafaya takmış pul biberin yağ yakacağını söylemişler Yalnız ben pul biberin yağ yakma özelliğinin olduğunu bilmiyordum ve inanmıyorum da aslında pul biber nasıl yağ yakacak ki ben sadece acıyı seven bir insanım kahvaltılarda bile ekmek arası acı biber yerim acı olmadan sofraya oturmam acıya aşık bir insanım biber acı olmasa da ağzıma sürmem gözümden yaş akana kadar da acı yerim acıyla olan Aşkımızı sorgulamayın herkesin pul bibere takmış olmasına çok şaşırdım ben de size şaşırdım açıkçası

image

11 Cevaplar

0 oy
(5,703 puan) tarafından

Kız sen pulbiberin yağ yakma gücünü yanliş anlamışsın:D

Yumurtaya bu kadar dökülmez ki onu yoğurda kat gece ye yat yağ yakar o zaman 

(447 puan) tarafından
Acı seviyorum ben acı
(5,703 puan) tarafından
Kız bu kadar da olmaz ya ☺️
O kahvaltıya yeşillik domates salatalık vs eklesen diyetin daha iyi olur 3 yumurtada sanki çok fazla gibi
(447 puan) tarafından
Yok yok bugünlük böyle olsun
(5,703 puan) tarafından
İyi afiyet olsun :)
tarafından
Kız girişi iyide çıkışı yanacaksın
-Reklam-
0 oy
(4,593 puan) tarafından
3 yumurtanin 1 sarisini yiyebilirsin

Bu kadar pul biber (aciyi sevsen dahi) mideni yakar yag yakmaz 

French press al ona bir tatli kaşığı filtre kahve koy uzerine sicak su dök 4 dakika bekle sonra bardağa dök ic
0 oy
(13,394 puan) tarafından
kahve makinesine gerek yok illa, french press al onunla demle filtre kahveyi

filtre kahve, şu nescafengibi kahvelerden çok daha sağlıklı. yazın cold press yaparsın soğuk içersin, kışın sıcak. sert gelirse biraz süt koyarsın 
(447 puan) tarafından
Pki tok tutar mı
(13,394 puan) tarafından
biraz tutar ama spor öncesi içersen yağ yakımını hızlandırır kahve içmek
0 oy
(5,062 puan) tarafından
Frenchpress alacaksın canım. Ben tchibo gold çok seviyorum,diğerlerine göre daha uyumasak içimli.
(447 puan) tarafından
Pekı tok tutuyor mu
(5,062 puan) tarafından
Evet tutuyor
0 oy
tarafından
Canım sana ben mesaj atmıştım diyet grubumuz var diye görmedin sanırım
(447 puan) tarafından
Yok görmedim nerde ki grup
tarafından
WhatsApp da bak mesajlarina
tarafından
Tekrar atayım görürsün belki
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Bende çok acı severim ama bu kadar pul biber fazla. Zaten biber yiyorsun ne gerek var yumurtaya
0 oy
(135,206 puan) tarafından

bacim onu yersen hadi su icersin falan ama nasi cikartcan geri :angel:

(447 puan) tarafından
Herkes pul bıbere takmıs ahahah kız bu ne kı  ben kahvaltıda Arnavut  biberi yıyorum
(135,206 puan) tarafından
nasi cikartiyon
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Canim filtre kahve biraz aci oluyo. Sert biraz yogun bi tadi var ben sevmedin yani.

Ayrica tok tutma ozelligi yok ,yag yakma vs. 

Ayrica diyet surecinde kahve onerilmiyo arastirmani tavsiye ederim. 

O tabaga yesillik ve 1-2 tane ceviz koysan daha doyurucu ve saglikli olur.
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Filtre kahve açlığı baya geciktiriyor canım bu doğru benim makinem var ama bir french press alıp onunla da yapabilirsin. İlk başlarda acı sert filan gelebilir ama kendini zorla iç sonra alışıyorsun. Ben de diyete başlıyorum bana çok faydası olucak. Pul biberin evet yağ yakma özelliği var ama ekmek arası pek fayda etmez☺️
(447 puan) tarafından
Sen ne zaman baslıycaksn dıyete
(4,380 puan) tarafından
Pazartesi düşünüyorum
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Frencpress veya. Moka pot ile demleyebilirsin.

A101de bide file markette tek kullanimlik paketler var icmek icin onlarda olur
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Kız o ne kadar pulbiber midene yazık filtre kahve için de french press alabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 283 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,070 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,721 cevap

41,889 kullanıcı

Kategoriler

...