+3 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (1,801 puan) tarafından

Günün sorusu olsun 

En son ne için ağladınız...?

Ben dün arka sokaklarda mesuta bebeğinizi kaybettiniz falan eline küçük bir kutuda verince 1 saat boyunca aglamişim aynı şeyleri yaşadım yani bukadar mi benzer dedim sonra oturdum kendi kendime düşündüm acaba olabilirmi bilerek yapmış olabilirler mi yada ölmemiş olabilir mi aklımda öyle senoryalar yazdım ki başıma ağrılar girdi gece uyuyamadım düşünmekten benim de kızımı alıp vermediler göstermediler 1 ay sonra vefat etti kucağımıza verdiler oy Allah'ım okadar zor şeyler ki sen kimseye evlat acısı yaşatma ayaklarına taş gözlerine yaş değdirme :'(

36 Cevaplar

+3 oy
(5,153 puan) tarafından
Herşeye ağlarım ben çünkü çok duygasalim
(1,801 puan) tarafından
Bende çok duygusalim insanı çok yıpratiyor bu durum
(5,153 puan) tarafından
Hemde çok
(743 puan) tarafından
Artılıyorum sizi bende aynı aşırı duygusal bügün ağladım :(
-Reklam-
+2 oy
(3,222 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az once eski postlarini gordum birinin bebegi bedensel engelli onun icin ağladım ya hamileyim cok duygusalım
(1,801 puan) tarafından
Ben normaldede duygusal bir insanım bide şuan hamilelik hormonu daha çok duygusal oluyor insan ya
+2 oy
(795 puan) tarafından
Şuan İbo dan bir şarkı donliyom şuan aglayasim var geçmişime götürüyor. Uzun zamandır aglamamistim
(1,801 puan) tarafından
Rabbim ağlamayı göstermesin boşver iboyu hareketli bişey aç
+2 oy
(12,583 puan) tarafından
dün ben de izledim arka sokakları. salya sümük ağladım

çok şükür benzer bir şey yaşamadım ama benim de bebeğim küvezde kaldı ve bana göre 1 hafta boş yere kaldı. düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. başıma gelse deli çıkardım herhalde
(1,801 puan) tarafından
Çok zor bir durum ben yaşadım rabbim kimseye göstermesin acısı hâlâ dün gibi hiç geçmiyor hiç unutulmuyor şuan hamileyim 7 aylik böyle bir durum olsa sarılık vb veremem bebeği herhalde piskolojimiz alt üst oldu
(12,583 puan) tarafından
Allahım korusun hepsini
+2 oy
(594 puan) tarafından

Eşimden araba istedim 2 gün önce vermeyince oturup ağladım ben niye evlendim diye. Dağın tepesindeyim araba olmazsa ilçeye zor gidersin. O günde isim vardi vermem gereken kargo onun için ağlamıştım :D

(1,801 puan) tarafından
Hahaha rabbim başka dert vermesin
(594 puan) tarafından
Amin sksjskksks :D
+2 oy
(4,380 puan) tarafından
Kedim kaybolmuştu o yüzden ağlamıştım 
tarafından
Ya seni ben hamileyken görüyordum aseriyordum adını görünce agaha
(1,801 puan) tarafından
Bende kedilere bayılırım kızken vardı kucağımda uyurdu şimdi eşim asla almaz evde görse delirir heralde:D
(4,380 puan) tarafından
Ya hiray kıyamam sana ☺️

Benim eşim istedi diye sahiplendik o da çok seviyor ☺️
tarafından
Kız sen beni taniyosun zaten :D
(4,380 puan) tarafından
Hadi ya ☺️
+2 oy
tarafından
Telefonum değişti oğlumun ilk amleyat resimlerini gördüm hüngür hüngür ağladım dün sabah :(
(1,801 puan) tarafından
Bu duygusallık bizi mahvedecek
tarafından
Allah'a binlerce defa şükür olsun şimdi iyi durumda o günlerde ne kadar göreceğini hile bilmiyordum evlatla imtihan çok zormuş
+2 oy
(673 puan) tarafından
Bir oğlum down sendromlu bir oğlum normal şuan ikiside hasta biri kızıl + el ayak hastalığı oldu ağzı yara yemek yiyemiyor down olan da balgamlı nezle  sürwkli ağlıyor hangisine koşayım şaşırdım elim ayağıma dolandı oturup onlarla ağladım bugun . 
tarafından
Alalh yardımcın olsun ❤️
(1,801 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sana güç sabır tahammül versin inşallah cennetin gülü evinde biliyorum zorluğunu abimin oğlu var ama okadar başkalar ki çok saf çok temiz içlerinde kötülüğe dahi hicbirsey yok çok çok güzel bişey
+2 oy
(580 puan) tarafından
Ben tek şeye ağlamam genelde toplu olur. Misal bebeğime iyi bakamıyorum yetemiyorum diye başladım sonra ev  işi vardı fln geçmişte beni üzen şeyler onları toplayıp ne kadar şanssız biriyim diye bitirmiştim
(1,801 puan) tarafından
Birşeye aglayacagima toplu ağlayım gitsin olmuş bu:D  Allah iyiliğini versin zaten öyle oluyor birşey için değil de herşey üst üste gelince insan topluyor topluyor sonra patliyor
(580 puan) tarafından
Hazır ağlıyoken hepsi aradab çıksın diyosun :D:D
+2 oy
(666 puan) tarafından
Ay ben de senin kırgın çiçekleri izliyordum. Biliyor musun bilmiyorum Bi kaıdn var banu. Bebeğini suda boğarak öldürmüştü. İster istemez ağladım. Dizi olduğunu biliyorum ama böyle insanlar gerçek hayatta da var maalesef 
(1,801 puan) tarafından
Evet var maalesef :(
+1 oy
(3,164 puan) tarafından

Rabbim cennetinde buluştursun inşallah ❣️ 

Uzun zamandır geçmeyen bir sorundan dolayı maalesef. Bize verilen onca zamanın ne boş meselelerle geçtiğini görüyorum üzücü :)

(1,801 puan) tarafından
Amin inşallah canm Allah razı olsun
Evet malesef öyle rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
+1 oy
(6,201 puan) tarafından
En son psikolojik sağlık sorunlarım var yavaş yavaş iyileşiyorum 

En son iyileştim adına mutluluktan ağlamıştım 
(1,801 puan) tarafından
İnşallah birgün tamamen bitti kurtuldum diye sevinçten ağlatır rabbim
+1 oy
(3,452 puan) tarafından

Hep ağlarım enson bir post vardı ona çok ağladım korkarım bilen bildi cnm :((((:(

(1,801 puan) tarafından
Sanırım evet bildim :(
(3,452 puan) tarafından
:((çok üzücü gece kaç kere uyandığımi hatırlamıyorum bile
+1 oy
(748 puan) tarafından
Hemen hemen her şeye ağlarım duygusal bir yapım var. Ama en çok babamın ölümüne onun yokluğuna ağladım 
(1,801 puan) tarafından
Onu düşündükçe bile deli oluyorum:(
(748 puan) tarafından
Bende ama yapacak birşey yok yaşamak zorundayız
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Arka sokakları izlemedim ama en son regl ağrım kızıma doğum yapacağım günki gibi olmuştu aynı sancı aynı yerden ağrı olunca hıçkıra hıçkıra ağladım çünkü ben herşeyi normal doğuma göre ayarlamıştım ve o kadar sancıyla rağmen sezeryan oldum onun psikolojisi kaynanamın şaka adı altında sen doğurmadın doktor karnını kesip aldı deyişi falan gözümde canlandı aralıksız iki saat ağlamıştım eşim bile şaşırmıştı o halime 
(1,801 puan) tarafından
Kıyamam ya o piskoloji insanı alt üst ediyor gerçekten
(1,333 puan) tarafından
Gerçekten de öyle o gün anladım zaten hala atlatamamışım o günü zaten bir daha da doğurmak istemiyorum çünkü aynı şey yine olursa asla kendime gelemem herkes çocuğunu kucağına alarak çıkıyordu ordan benim çocuğuma sarılabilmem için elimi birinin sarması gerekiyordu doğumda fenalaştığım için ilaç vermişlerdi gevşeyeyim diye o bile aşırı dokunmuştu o yüzden aynı travmayı yaşayamam
+1 oy
(227 puan) tarafından
Allaha dua ederken agladim en son 
(1,801 puan) tarafından
En güzel ağlama olmuş bu❤️
+1 oy
(336 puan) tarafından
İnsanlar kötü ama ölüm kader canım. Ölümün saati değişmez şekli değişir bunu söylemesi çok üzücü ama bebeğinin ömrü bu kadarmış 1 saat fazla olmayacaktı. Böyle düşün kendini hırpalama.  Böyle kötü insanlarında Allah görüyor ve misli ile el kadar bebege kiyanlarin cezasını verecek. Biz goremesekte 
(1,801 puan) tarafından
Zaten öyle yaptım canm otopsi falan dediler şüpheli ölüm dediler ben dedim zaten bebeğim bir aydır yoğum bakımda daha canı ne ki bukadar acıyı çekti daha fazla ben cektiremem Rabbime havale ettim dedim rabbim sen iyisini bilirsin senden geldiyse baş göz üstüne ama eğer onların elinde olan birşeyde ben sana havale ediyorum ben kabul ettim sen etme
+1 oy
tarafından
Az once birinin dogumuna baktim yutubdan selen ozyurt 

Ona agladim kizimi kucagima aldigim gun geldi aklima
(1,801 puan) tarafından
Çok duygusal bir an
+1 oy
(59 puan) tarafından
Bende hamileyim dünden beridir etkisi deyim hamilelikten midir bilmem Allah korusun sürekli kafamda kuruyorum öyle senaryolar az önce tövbe ettim Allah'ım affet ben ne düşünüyorum diye ya gerçekten insan çok korkuyor hele ki konu savunmasız minicik bedenler olunca 
(1,801 puan) tarafından
Evet gerçekten artık çocuklar hasta olsa götürmeye korkuyoruz doğum yapicaz vermeye korkucaz insanlarda Allah korkusu olmayınca herşey yapar rabbim sen koru
+1 oy
(4,091 puan) tarafından
Az önce soğan doğradım o yüzden ağladım jxhshshs hep dram mı olacak
(1,801 puan) tarafından
Hahahhaahah:D

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 640 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,110 göst.
0 oy
25 cevap 852 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 409 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,587 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler