Ayyy aklıma geldikçe gülesim geliyor herkes ağlamam için neler yaptı bir türlü ağlayamadım ya en son biri şey demişti yok yok bu kız evlenmeye dünden meraklı ağlamaz diye ama hani sevdiğim adanla evleniyordum onun mutluluğu vardı içimde niye ağlayayım ağlamadan kınayı yaktılar amaaaa iştee
Sonra ki günler Allahım bir ağlamak geliyor içimden ailemi özlüyorum onlara gidince eve dönüşte ağlamak istiyorum veya onlar bana gelip gittiklerinde ağlamak istiyordum hep
Ah ne ağlaması bildiğin höykürdüm abim mikrofonu kapıp şarkılar söyleyince babam ile dans ettirdiler ay yine gözlerim doldu
Kınamda annem hastalanmasın diye ağlamadım ama hep buruktum çünkü şehir dışına geldim ertesi gün evden çıkarken çok ağlamıştım annem önümde bayılmıştı 1 sene olacak daha da ağlıyorum geçmedi
Ağlamaktan gozlerim perişan oldu halam kriz geçirdi sonra beni görmesin diye onu başka odaya götürdüler beni gördüğü zaman fenalasiyordu canım halam
Çok uğraştılar en son ağlamıcam zorlamayın demiştim de eşim kına duvağımı kaldırıp öptü bana çok saçma geliyor ağlamak önce oyna sonra ağla sonra tekrar oyna mantıksız yani :)
1,493,352 soru
24,400,052 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın