+3 oy
789 göst.
Diğer kategorisinde (1,964 puan) tarafından

Günün sorusu olsun 

En son ne için ağladınız...?

Ben dün arka sokaklarda mesuta bebeğinizi kaybettiniz falan eline küçük bir kutuda verince 1 saat boyunca aglamişim aynı şeyleri yaşadım yani bukadar mi benzer dedim sonra oturdum kendi kendime düşündüm acaba olabilirmi bilerek yapmış olabilirler mi yada ölmemiş olabilir mi aklımda öyle senoryalar yazdım ki başıma ağrılar girdi gece uyuyamadım düşünmekten benim de kızımı alıp vermediler göstermediler 1 ay sonra vefat etti kucağımıza verdiler oy Allah'ım okadar zor şeyler ki sen kimseye evlat acısı yaşatma ayaklarına taş gözlerine yaş değdirme :'(

36 Cevaplar

+1 oy
(2,038 puan) tarafından
Hatırlamıyorum canım Rabbim ağlatmasın
(1,964 puan) tarafından
Rabbim aglatmasin inşallah aglatacaksada sevinçten olsun canm bnm
(2,038 puan) tarafından
Amin  amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(6,451 puan) tarafından
Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah kardeşim 

Benim en son ağlamam ne sen sor ne ben anlatayım gören biliyor dermanida onda çare de onda bana düşen sadece güzel bir sabır 
(1,964 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun  hayırdır inşallah derdin her neyse rabbim dermanını versin inşallah rabbim gönlüne ferahlık versin amin
(6,451 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Rabbimden başkası cidden yarama merhem olamaz yüzümüz gülüyor belki ama yüreğim kan ağlıyor yinede elhamdülillah çok şükür vardır bir hayır ❤️
+1 oy
tarafından
Derin bi ah çekmek geldi içimden bacım
(1,964 puan) tarafından
Ahlar çok bacım rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim
tarafından
Benim ki dermansız gibi
+1 oy
(4,130 puan) tarafından
Bugün ağladım sevdiğim bir ablanın oğlu vefat etti 25 yaşındaydı 12 sene önce bir oğluda daha 8 yaşındayken vefat etmişti iki kez evlat acısı yaşadı ona çok üzüldüm
(1,964 puan) tarafından
Nekadar zor birşey yarabbim:( sen sabirlar ver
+1 oy
(60 puan) tarafından
çok fena regl ağrım var ve 16 aylık kızımı ayağımda 1 buçuk saattir sallıyorum ne yapıcağımı bilemediğim için tam şuanda ağlıyorum:(
(1,964 puan) tarafından
Kıyamam sana ya rabbim hepimizin uykusunu ona versin inşallah
+1 oy
(2,091 puan) tarafından
10 15 dk oldi ayağımı vurdum . Çok ağrıdı oğlum geldi ayağımdan öptü anne bak geçti dedi bide oturdum ona agladim
(1,964 puan) tarafından
Oyş tipini yediğim benim kızım da öyle ayağımı vurduğum zaman opecem diye tutturuyor direk gözlerim doluyor
+1 oy
(2,366 puan) tarafından
Amin Allah yardımcın olsun başın sağolsun 

Ben iki gün önce kızım yemek yemiyor aç yatıp aç kalkıyor iki gün boyunca sadece bir havuç istedi onu yedi ve ben bir anne olarak dayanamıyorum artık ne yapacağımı da bilmiyorum 1 buçuk senedir böyle sabırla bekliyorum bir gün tekrar yer diye inşaAllah 
(1,964 puan) tarafından
Neden canm bir hastalığı falan mı var inşallah yer Rabbimden umut kesilmez
(2,366 puan) tarafından
Öyle tabi nereye hangi bölüme gerekirse götürdüm hiç bir doktor bir şey bulamadı yemiyor sabırla bekliyorum epilepsi hastası ilaç kullanıyor ama sonradan yemek yemeyi bıraktı
+1 oy
(135 puan) tarafından
Dün sabah kocayı kaldırmaya çalışırken bebe uyandı hemde yeni yatrmama rağmen bı saat geri uyutamadim ona ağladım biraz. Tam uyudu öteki kalktı geldi . Sinirden ağlarım ben genelde :(( 
(1,964 puan) tarafından
Zaten en çok da sinirden ağlıyoruz bende uykusuzluğa hiç gelemem
(135 puan) tarafından
Evet sinir dışında agladigim çok nadir aslında. Birini büyüttüm uyku düzene girdi oh derken ikinci oldu . İki sene daha cekicem mecbur
0 oy
tarafından

Hatırlamıyorum ki ......

(1,964 puan) tarafından
MaşAllah bu da güzel bişey:)
0 oy
(354 puan) tarafından
29.11.annem için kanserden vefat etmiştir  15 yasindaydim ozaman kim okursa 1 Fatiha oku bilirmi simden Allah razı olsun
(2,366 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun okudum inşaAllah
(1,964 puan) tarafından
Okudum canm mekanı cennet olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Burda biri bir post açmıştı en son ona bayağı bir ağlamıştım 
(1,964 puan) tarafından
Evet aynı bahsettiğimiz şeyse bende baya ağlamıştım
tarafından
Kesinlikle odur canım yazmak istmedim tekrar etkilenmeyelim diye üzücü olay
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Dün akşam annem ile eskilerden kötü anılar ile ilgili konuşurken ağladım 
0 oy
(419 puan) tarafından
Tıktokta ankara abısıne aglamıstım 
0 oy
(5,805 puan) tarafından
Bugun enistemin cenazesi vardi enistem icin agladim em cok dokunan kardesinin feryadiydi kadın kendindemmn gecti esimin bile icine dokunmus
0 oy
(861 puan) tarafından
Bu gün baya ağladım, çocuklara işe güce bı yandan otizmli çocuğuma ödev öğretmeye çalışırken bı yandan küçük bebeğim ağlıyor, eşim ise koltukta uzanmış uyukluyor evi çöp götürüyordu Akşam bulaşıkları bile tezgahtaydi . Tüm caresizligimle agladim
0 oy
(4,004 puan) tarafından
Eşim kalbimi kırdı ve umursamadi 

Bunun için aglamistim

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 684 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,250 göst.
0 oy
25 cevap 971 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 516 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,891 soru

23,627,087 cevap

307,119 kullanıcı