+2 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Yaş farkı evlilikte problem midir? Eğer çoğu şeyde kafa yapiniz hayata bakış aciniz da aynıysa yine de bir sorun olur mu? bu durumda olanlar varsa yorumlara gelebilir mi <3

29 Cevaplar

0 oy
(4,322 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tabikide sorun değil bence
-Reklam-
+2 oy
(3,012 puan) tarafından
7 yaş 4 ay var. Genel olarak cok iyiyiz şükür. Bazen onun yapısı gereği bir şeyleri daha iyi bekler o kadar, yani bahsettiğim daha aktif olmak herhangi bir diyelim banka işi vs çekingen olma girişken ol der. Ya da araba kullan her zaman lazım olacak der ama ben korkarım o tarz şeyler. İyiyiz şükür 
(2,020 puan) tarafından
aynen beni ve eşimi anlatmışsın , aramızda 1 yaş var demekki yaşla falan bir ilgisi yok
(3,012 puan) tarafından
Aslında iyi bir şey, kısıtlayan erkekler değiller. Ayakta durmamızi isterler güçlü olmamızı yani
+1 oy
(5,552 puan) tarafından
Bizim aramızda 6 yaş var iyiki böyle diyorum erkler biraz geç olgunlaşır birbirimize çok uyuyoruz ama 10 yaş vs bilemem 
(16 puan) tarafından
Bana 5-6 yaş tam ideal gibi geliyor:) Allah mutluluğunuzu daim etsin
(5,552 puan) tarafından
Bencede öyle gerçekten ❤️
Amin inşallah canım hepimizi
+1 oy
(631 puan) tarafından
Aramızda 13 yaş var. Ben 22o 35 yaşında. 3 yıllık evliyiz. Fikir ayrılığı illaki oluyor ama öyle abartı değil. Hatta diyorum iyi ki yaşıtım veya daha küçük biriyle evlenmedim diye. 
(16 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ya cidden. Ben de öyle düşünürüm gibi muhtemelen:)
(2,500 puan) tarafından
Sen 19 esin 32 yaşı deyken mi evlendin
(631 puan) tarafından
Evett
+1 oy
(2,457 puan) tarafından
Şeker kız sakın gelme:)))))))
(4,238 puan) tarafından
Lincleyen olursa dilcem yorumu post sahibi okusun
(2,457 puan) tarafından
Şakasına dedim cnm kimse kimsenin hayatına karışamaz bence saygı duymak lazım
(4,238 puan) tarafından
Aynen canim
Biliyorum kiz :)☺️☺️❤️
(423 puan) tarafından
Merak ettim kaç yaş var :)
(290 puan) tarafından
Bende merak ettim burda bekliyim :D
+1 oy
(3,860 puan) tarafından

8 buçuk yaş var aramda Rabbime şükürler olsun 7 yıllık evliyim hiç sorun yaşamadım rabbimde bir sorunla karşılaştırmasın ki yaşıma yakın olup hoppala biri olsaydı eminim şimdiye boşanmış olurdum anasının buyutemedigini ben büyütemem 

(16 puan) tarafından
Son lafiniza kalbimi bırakıyorum:)) mutlulugunuz daim olsun insalllah
(3,860 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun öyle ama çekemem ben ne istediğini ne yaptığını işini evini çocuğunu bilecek sorumlulukları ni kabullenecek
+1 oy
(470 puan) tarafından
Kafası yapısı aynı diye bişey kesınlıkle yok insanların kafa yapısı birbirinden tamamen farksız eşimle aramda 9 yaş var iyiydir hoştur evine isine çocuğuna sadıktır mükemmmel bir eş baba ama gel gör ki iyi bir hayat arkadaşı değil yaştan dolayı heveslerimiz zevklerimiz çok farklı 6 yıllık evliyim aynı dızıyı ve ya filmi bile beraber izlememişiz ikimizde baskın karaktersiz ben onunkileri o benimkileri asla kabul etmez herseyımız birbirinden farklı çünkü o kendi yasına göre bende kendi yasıma göre davranıyorum o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum insanın gözü herşeyde kalıyor başka mesela ben eğlenen koşan dans eden çiftleri görünce hemen eksikliği hissediyorum
(16 puan) tarafından
Eğlenip koşan dans eden bir yapım da yok galiba ya olgun oturaklı biriyim. Galiba kişiden kişiye değişiyor bu durum.
(470 puan) tarafından
O zaman bişey diyemem  hayırlısı olur sizin için inşallah
+1 oy
(1,089 puan) tarafından
Eşimle aramızda 7 yaş var. İyi ki de var. Kendi yaşıtlarım bana çocuk gibi gelirdi. İlişki de kendimi abla gibi hissederdim.
+1 oy
(1,488 puan) tarafından
Kendimden bir yaş küçük biriyle evliyim. Pişman olduğum zamanlar oluyor tabi. Sorumluluklar ağır geliyor. 
(16 puan) tarafından
Kendinizden büyük biriyle evlenmek ister miydiniz mesela
(1,488 puan) tarafından
Evet daha mantıklı olurdu. Ama akıl yaşta değil başta orası da ayrı. Büyük aklı başındadır diye evlenirsin. Sorumluluk sahibi değildir. Yakın bir akrabamın eşi mesela 30u geçti ama çalışmıyor adam. Eşim 23 yaşında ama çalışıyor en azından.
+1 oy
(542 puan) tarafından
Eşimle aramda 10 yaş fark var ben 21 o 31 yaşında genellikle yaştan dolayı sıkıntı yaşamıyoruz.
+1 oy
(2,507 puan) tarafından
Bizim de 5 yaş var 
+1 oy
(17,063 puan) tarafından
Yaşına değilde karekterine olgunluğuna bakmak lazım bence . Ben yaşıtımla evlendim kuşak farkı olsun istemedim çok uyumluyuz. Çevremde büyük olsun olgun olur diye evlenip kocadan o olgunluğu görmeyende çok fazla üstelik eş daha genç olunca hem erkek ayak uyduramıyor hem de daha çok kıskançlık ve kısıtlama oluyor en azından yakın çevremden şahit oldum o yüzden ben 20li yaşlarda gencecik kızların kocaman adamlarla evlenmesini mantıklı bulmuyorum 
(455 puan) tarafından
Kesinlikle eşim 6 ay büyük oturup gülüşüruz o dönem ne varsa onu yapmaya çalışırıZ en basiti severek evlendik mesela küçükken çıkan film şarkı hakkında gülüşür eğleniriz falan valla kendimi bildim bileli yaşıtım evlenmek istemisimdir hamdolsun öyle oldu olgunluk vs. Saçma ne yani biz yaşıt evlendik diye zıpır koca mi aldık aşırı derecede saçma geliyor daha fazla olgunluk yok babalık kocalık iyi yapıyorlarmış komik geliyor bana:))
(17,063 puan) tarafından
Bizde de ben 8 ay büyüğüm ayrı şehirlerde aynı çocukluğu geçirmişiz gibi çocukluk anıları anlatıyoruz bence bu çok güzel bir şey olur iki yaş üç yaş biri birinden büyük olur ama 20 yaşındaki ile 30 yaşındaki aynı düşünmez ayrıca olgunlaşmayan otuzda da olgunlaşmıyor.
(17,063 puan) tarafından
Çok şükür kocamda hayatımda gördüğüm en ilgili baba bir doğurup emzirmedi desem yeridir
(455 puan) tarafından
Kesinlikle öyle benimde eşim bir al emzir diye veriyor şükürler olsun altta biri yorum yazmış aralarında 21 yaş varmış şok oldum
+1 oy
(176 puan) tarafından
4 yaş farkı var cnm 
+1 oy
(423 puan) tarafından
8 yaş var bizim. Ben 35 eşim 43 yaşında. 24 yaşındaydım evlendiğimde bence erken bir yaştı evlilik için ama öyle oldu diyelim. Yani biri 20 yaşında falan değilse sorun olmuyor bence. Yaş ilerledikçe fark kapanıyor. Ama atıyorum 28 yaşında birinin 18 yaşında biriyle evlenmesi etik gelmiyor bana. 
0 oy
(11,571 puan) tarafından
bence +-5 yaş  daha fazlası kuşak farkı bana göre. herkes yapamayabilir. 
0 oy
(2,971 puan) tarafından
Bizimde aramizda 8 yaş var iyikide var benden daha olgun olmasi evliliğimiz için cok iyi 
(16 puan) tarafından
Aileniz istemeseydi bu sebepten, onları nasıl ikna ederdiniz?
(2,971 puan) tarafından
İstemedi zaten birde uzak diye  annem babama vermezsen kaçar dedi babamda verdi simdi en sevdiği örnek gösterdiği damadı bnm eşim
(16 puan) tarafından
Maşallah :') benim de annem katiyen istemiyor. Babam da annemin ağzına bakar. Ne yapacağım bilmiyorum
(2,971 puan) tarafından
Bizdede durum ayniydi ben annemi ikna ettim oda babamı
0 oy
(3,024 puan) tarafından
13 yaş var evet sorun oluyor ama ruhen yani o bütün heveslerini almış oluyor senin heves ettiğin şeylerde heves yok bu benim içimde kalmasına sebep oldu bir çok seyin
(16 puan) tarafından
Ne gibi şeyler mesela, bunu çoğu kişi diyor ama ne gibi hevesleriniz kaldı icinizde? Merakımdan soruyorum
0 oy
(70 puan) tarafından
Eşimle aramız 7 yaş var ben 24 eşim 31 Gayet iyi aramız yaş farkı yok Önemli olan Evini yuvanı mutlu olmak ben pek yaşa takmam Benim en idal 12 yaşa kadar genelde bu arada biz 6 yıldır evliyiz 
0 oy
(776 puan) tarafından
Bana göre 5 yaşta çok hiç sevmem 
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Eşimle aramda hiç yaş yok yaşıtız ben bu posttan üzülerek ayrılıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 183 göst.
0 oy
13 cevap 335 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,174 puan) tarafından soruldu