+2 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yaş farkı evlilikte problem midir? Eğer çoğu şeyde kafa yapiniz hayata bakış aciniz da aynıysa yine de bir sorun olur mu? bu durumda olanlar varsa yorumlara gelebilir mi <3

29 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından
Aramızda 21 yaş var eşim 43 ben 22 yaşındayım 
tarafından
Aa siz zirvedesiniz şuan:))
(3,667 puan) tarafından
Gerçekten fikir ayrılığı oluyor mu
(207 puan) tarafından
Arada oluyor tabiki ama ikinci evliliğimiz çocuktan daha çok sorun çıkıyor eşimle genelde anlaşırız
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Annem ve babam arasında 10 yaş vardı. Amcalarım ve eşleri arasında da 9-10 yaş var. Bana bu yüzden aşırı yaş farkı zor geliyor. Eşim benden 2 yal küçük, biz evlenirken herkes bana kızdı ama küçük erken daha kolay bence. Kardeşim ve eşinin arasında 7 yaş var, adam zaten belli bir yaşa gelmiş, demişme ihtimali yok
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Ben eşimden 17 ay büyüğüm eniştem de kardeşimden 8 yaş büyük bir sorun yaşamıyoruz 
0 oy
(856 puan) tarafından
Bizim aramizda 8 yaş var.yas farkından mi yasayis farkından mi bilmiyorum çok zitiz.ben evlendigimde çok heyecan doluydum ilk defa bı erkegin elini tuttum hatta ilk defa bı erkekle konuştum diyebilirim.ama o hiç öyle değildi herşeyi yaşamış kafada bitirmiş olgunlaşmış hevesi geçmiş çok saf körpe kalmjstim yanında uyum değil de baba gibiydi 
0 oy
(721 puan) tarafından
8 yaş var arkadaş gibiyiz önemli olan anlaşmak kendi yaşıma yakın olmasını asla istemezdim 
0 oy
(568 puan) tarafından

8 yaş var ben 27 o 35.. Severek evlendim hiç de belli etmiyor maşallah :) 

Yaş farkı önemli aslında. Aradaki yaş arttıkça boşanma yüzdesi artıyor diyordu bi uzman eskiden okumuştum. 

Ama bana kalırsa kadın bi 3 4 yaş küçük olcak. Erkek geç olgınlaşıyor. Misal yaşıt arkadaşlarım vardı aşırı hayalperestlerdi. 

Birde sizi manevi olarak kaldırabilecek, kanatlarının altında hissedebileceğiniz, koruyucu olarak gördüğünüz kişi önemli. Ama baba sevgisi görmediğinden kendinden kat kat yaşça büyük birini sırf babasına benzettiğinden koruyucu rol modelde oluyor diye de evliliklere karşıyım...... 

0 oy
(60 puan) tarafından
ben 23 eşim 31 yaşında çok güzel anlaşıyoruz şükürler olsun benden çok o çocuk gibidir:)fikir ayrılıklarımız vs hiç olmadı bugüne kadar:)
0 oy
(1,246 puan) tarafından
7yas var çok ıyı anlasıyoruz
0 oy
(482 puan) tarafından
Eşimle aramda 1 yaş var. İyi ki kendi yaşıma yakın biriyle evlendim diyorum. Eşim sadece kocam değil, en iyi arkadaşım. Bana büyüklük taslamıyor. İkimiz de genç kafasındayız. Erkekler geç olgunlaşır meselesine katılmıyorum. Bu karakter meselesi. Ama tabii 10 yaş büyük biriyle evlenmek de kötü bi şey değil. Yeter ki iyi insan olsun. Asıl önemli olan bu. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 199 göst.
+1 oy
15 cevap 194 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 155 göst.
0 oy
13 cevap 348 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,169 puan) tarafından soruldu

408,627 soru