+4 oy
1,120 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (254 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlarımm ay yazarken ellerim titriyor heycandan buradan bir kardeşim yorumda yazmış süpürgeye ihtiyacım oldunu başka bir kardeşim yorumu gördü birbirimize ulaştık süpürgem hiç yoktu el süpürgesiule hem belim ağrıyor belim ameliyatli omurilik ameliyatı oldum ve diğeriyle her yer daha çok toz oluyor ağzımı yüzümü kapatıp süpürüyordum kaç senedir sabrettim Rabb'im karşılığını veriyor şükürler olsun hayatta en çok istedim şey diyebilirim çok güzel çekiyor ve tertemiz buradan bir ablamın 2 tane varmış bunu kullanmıyormuş bunu bana yolladı Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah beni çok mutlu etti salonu koridoru mutfağı süpürdüm çok güzel çekiyor yarın evi komple süpürüp silecem öyle çok mutluyum içime sine sine süpürecem Allah'ın izniyle inşallah Rabbim birini bin etsin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun çok teşekkür ederim çok mutluyum kızlar sizlerlede paylaşmak istedim ❤️ ☺️ 

23 Cevaplar

0 oy
(5,416 puan) tarafından
Allah ondan razı olsun inşallah güle güle kullan vefakar kadın ❤️ 
(254 puan) tarafından
Yorumların çok samimi o yüzden bacım sende cansın amin inşallah Allah senden de razı olsun inşallah canımmmm❤️
(5,416 puan) tarafından
Yani genelde dürüst insanların postunu görünce hele ki içinde Allah'a şükür varsa yazarken kendimi baya kaptıriyorum canısı ❤️
(254 puan) tarafından
Allah'a şükür her zamn var çok şükür canımm ❤️
(5,416 puan) tarafından
Elhamdülillah ne güzel kardeşim benim
(254 puan) tarafından
❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından
Bu makine çok güzel süngerini 10 günde bir yıka tıkanıyor çekim gücü azalıyor çok tatlı bir süpürge 
(254 puan) tarafından
Evet bende çok beğendim bugün geldinde yıkadım kurttuum taktım çok güzel çekiyor halıyı kaldırıyor yerden çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️❤️❤️☺️
(3,272 puan) tarafından
Kızımın adı Nisa oğlumun Enes ismin dikkatimi çekti :))) sanırsam seninde çocukların
0 oy
(24 puan) tarafından
Aleykümselam canım güle güle kullan inşallah. Rabbim seni mutlu edip ihtiyacını gideren kardeşimizden de binlerce kez razı olsun inşallah. Benim de bazı ablalarımdan bir ricam olacak kızım bir yaşında çocuklarınıza olmayan veya artık kullanmayacağınız kıyafetlerini bize bağışlayabilir misiniz yemin ederim ihtiyacım olduğu için yazıyorum   eşimden ayriyim babamlarda kaliyorum babamın durumu iyi değil sadece biraz kışlığa ihtiyacımız var gerçekten ihtiyacımlz var giydirmediklerinizden benim kızım için verir misiniz 
(254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
(24 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah canım
tarafından
kizini almadilar sanirim senden su an durum nedir baban hala sıkıntı yaratiyor mu sana
(24 puan) tarafından
Hayır verir miyim ben onsuz naparim
Babam kabullendi hatta sanki alıştı bile kızımın sesine oyunlarına evde. Ama çok zorlanıyorum biliyor musun gerçekten maddi manevi o kadar zor ki hem anne hem baba olmak
tarafından
cok iyi anliyorum seni allahim yardim etsin sana insallah guzel kaderler yazsin saglikli mutlu hayatiniz olsun . Biseyi cok merak ediyorum bebegi gece almis vermemis ya sana gece sabaha kadar ac mi kaldi bebegin
(24 puan) tarafından
Amin aminn Allah razı olsun canım. Sormuştum ona ne yaptı o çocuk o saate kadar diye bilmiyorum dedi nasıl bilemez nasıl ama cevabını öğrenmek istemiyorum artık önemli olan bundan sonrası o kötü geceyi hem kendime hem evladıma unutturcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
+2 oy
10 cevap 191 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.

411,554 soru

12,389,411 cevap

43,710 kullanıcı