0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (1,704 puan) tarafından

Ben ayda iki tane 24 saat nobete zor dayaniyodun simdi oldu ayda 8tane ne tarafa ağlayayim. 

Kizın  okulu sabahtan oglen dedim mi evde. Sabahtan aksama kadar istekleri de bitmiyor sağolsun kuzumun. 

Ultra sıkıcı günler  beni bekliyor ya

10 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Benim eşim de 2 günde bir 24 saat çalışıyor insan alışıyor zamanla ama çocuklarla tek basinaysan zor oluyor biraz
(1,704 puan) tarafından
Tek basimayim ya komsular var onlarla kahve iciyoruz ama yine de insan bi nefes almak istiyor.
(746 puan) tarafından
Orası öyle valla dediğin gibi gerçekten
-Reklam-
0 oy
(3,228 puan) tarafından

Benim esim sehir disinda calisiyor 2 haftada bir geliyor ben ne yapayim:'(

(1,704 puan) tarafından
Oyyy Allah yardimcin olsun bacım. Seneye benimde atanma durumum var. Komple ayri kalcaz 3sene nasil olcak acaba
(3,228 puan) tarafından
Mental olarak duygusal olarak beden olarak cok yprucu tüm gün iki cocukla okul ev derken vakit geciyorda karwnlik coktu benim de icime cöküyor zaman gecmiyor çok sıkıcı ve üzücü bir durum
0 oy
tarafından
Bugün benimkide geç gelir az önce evdyedi ama yemek yedik gitti çocukları yatırıp bende duş alır temizliğe girerim eşim yokken kızım bana fazla yükleniyor 
(1,704 puan) tarafından
Cocuklar sürekli ilgi istiyor ya. Gram kendilerince  oynama hevesi yok
tarafından
Malesef oynasada sürekli kontak halinde
0 oy
(717 puan) tarafından
Gün sayıyorum doğum iznim bitsinde okuluma döneyim diye evde olunca kendimi işe yaramaz tembel köle ev kadını gibi hissediyorum eşimle dönüşümlü baktığımız için nefes alma fırsatım oluyordu çok şükür
(1,704 puan) tarafından
İş insana gercekten nefes ya. Bende gecen sene kpss calistim kutuphaneye gidip ders calismak bile evde olmaktan güzelmis tabi geri donmek istemiyorum o günlere ama dolu doluydu
(717 puan) tarafından
Sosyalleşmek bile psikolojik açıdan insanı mutlu ediyor
0 oy
(5,039 puan) tarafından
24 saat nasıl çalışılır ya
(1,704 puan) tarafından
Asker olmanin getirdikleri
0 oy
(829 puan) tarafından

Sıkıcı bir hayat varsa o da benim hayatım evde 3 tane çocuk var eşimde şimdi nöbette kalıyor evde olsa o da kış olduğu için bir yere gidemiyoruz soğuk diye ve çıktık mı yoğun bir masraf lazım dediğin gibi ultra sıkıcı hayat herhalde benim diye düşünüyorum:Dgezecek tozacak bir arkadaşım da yok yapa yalnızım velhasıl 

(1,704 puan) tarafından
Benimde komsularim var kahve icecek ama disari cikip bi kahve  icecek kankam.yok. olmasini isterdim.

Sıpsıkılmalı günler
(829 puan) tarafından
Benim komşularım vardı da onlar da kafalarına göre takılıyorlar bazen çok iletişim halinde olup uzun bir süre iletişimi kesiyorlar insanlar da bazen değişik. Böyle olunca da kimseyle irtibatı kurmuyorum çocuklarıma evime odaklanıyorum çok sıkılıyorum hatta bazen depresyona bile giriyorum.
(1,704 puan) tarafından
Gercekten bi is aktivite lazim . Ama cocuklarla o is zor.
(829 puan) tarafından
Yok kız hayal şu an açık öğretimde okuyorum da öleceğim herhalde bitmeyecek. Kısacası 3 çocuklu hayat bitik. Bir an önce büyüseler diyorum belki kendime bir uğraş bir kariyer bir şey bulurum ama şu an için hayal.
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Eşim beş günlüğüne şehir dışına çıktı bende bugün perişan oldum minik adamla babasına çok düşkün bi çocuk sabretmez işten gelsin normalde bugün inanılmaz zorlandım gidip gelip annecim babamı nönüntüyü (görüntülü) arar mısın diyo parka götür oyun oynayalım mandalina getir üzüm ver istekleri de bitmiyor hiç bakalım nasıl geçecek bana da bu günler Allah yardımcımız olsun insallah 
(1,704 puan) tarafından
Ayy aynı valla ,4.5yasinda benim kizim. İstekleri bitmiyor. Onu ver bunu ver. Oraya gidelim ders yapalim oyun oynayalimrobot gibi durmucaz
(4,372 puan) tarafından
Benimki de şubatta 3 yaş olucak gerçekten istekleri hiç bitmiyor boyama yapalım oyun oynayalım arabalarımı ver motor sürüyor scooter sürüyor top oyna saklambaç oyna yapmadık bir şey bırakmıyor arada da yeme içme istekleri işte parka götürecektim hava güzeldi aslında ama işe güce daldım saat geçti götüremedim de iyice geçmedi gün bana da ona da artık
0 oy
(451 puan) tarafından
Benimkinin de aralıkta 4 tane 24ü var. Evde olsun diye yolunu gözlüyorum evdeyken de evde olmasından rahatsız oluyorum
(1,704 puan) tarafından
Aynen oyle oluyor ya . .
0 oy
tarafından
Benimki genelde hep calisiyo ve hep gece ben napiyim bacim 
tarafından
Haklisin canim 3 gundur oglan beni siniyo bi gun midem bulaniyo dedi bi gun atesim cikti dedi bugunde tutmus bacagim yoruldu dinlensin diyo ustune basmiyo topalliyo hepsini sagdan soldan duydugu o ds ama icimd suphe dusuyo mu dusuyo esim olsa aninda hastaneye gidilir
(1,704 puan) tarafından
Soguktan bacakları agrimistir ya.  Cok dert etme.
tarafından
Kiz yok onceki gunler duyduklari cizgifilmden duydu ates bulantiyo bugunde babasiyla oynuyolardi esim gece calisiyo ozelcguvenlik sabaha kadar ful disarda ve ayakta sogukta nolcak baldirlarinin yanlari agrimis cocuk ayakta oynamak istedi babasi da oturarak oynayalim oglum bacaklarim agriyo dinlensin dedi bu bunu duydu kac kere bacaklarim yoruldu dinlensin dedi yatmaya giderken de bi daha dedi topalliyo gibi de geldi soydum baktim o da huylandi ya bas diyorum basmiyo yuru diyorum yurumuyo bacagini da sakiniyo gozume de sekli bi tuhaf geldi odum koptu kayinbabani arayim hastaneye gotureyim dedim esimi aradim salona gidin dedi tavans balon yapistirdim orda vuruyo falsn oynuyo zipla kafanla vur dedi esim yapti aglamadi sizlamadi cekirge sarkisi actim hoplaya ziplaya oynadi kirik cikik olsa bunlari yapar mi
(1,704 puan) tarafından
Yok canım yapamaz dedigin gibi.  Sen icini ferah tut
tarafından
Uyuttum canim aynen fkolgun abla da ilgilendi anlattim ona o saglikci ya o da bisey yoktur dedi
0 oy
(565 puan) tarafından
Kız ne dayanamayacaksın.  Al bi içecek. Aç bi film. Ohhh kafa dinle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Azize89 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 564 göst.