Ya kızlar 8 yıllık evliyim ve 2 ıkı kızım var. Eşimle aram her evlilik gibi normal hatta evin butun yuku bende. Esim calısıp para getirir sadece. Bazılarınız oda yeter der belkı ama hıc baska desteği yok bana. Pazar market çocukların ihtiyaçları yanı para dışında bor evin bütün ihtiyaçları bende. Neyse her zaman bana ben ikinciye evleneceğim diyor. Bulursam kendime göre birini evleneceğim diyor. Demin yine cocuklar uyumuş tek oturuyoruz ben evleneceğim dedı. Bende ne derdin var ki dedim. Oda seninle hıc bir sıkıntım yok cok sukur. Senden yana ben razıyım Allah ta razı olsun dedı. Kapımı cekıp cıkınca senden yana cok rahatım ama evlenmek istiyorum dedı. Senin gibi birini bulursan kesin evleneceğim dedı. Bende dedım tamam evlen o kadar cok dile getiriyor kı artık bu fıkre alıştım desem yeridir. Ama dedım benı unut oyle bır durumda ben senin derdini çekmem basıp giderim. Yok bırakmam fln dedi sonra da sen bilirsin dedı. Bende dedım bak ortalık sakin cocuklr uyuyor bu konuya bır açıklık getirelim. O zaman dedım ben yatağımı ayıracam seninle alakamı kesicem tamam dedi. Neyse 5 dk gecmedıkı hadi uyumaya gidelim dedı. Sen git dedim ben sana ne dedim az önce dedım. Gel saçmalama fln yaptı. Git gelecem dedım oyalandım uyudu o. Bende geldim cocuk odasında uyuycam. Biri vardır demeyin yok eminim. Cinsel hayatımız da normalin üstünde gayet ıyı. Bazen saka yapıyorum takılıyorum diyor ama bu kadar dile getirmesi benı cok yıpratıyor. Ikı lafından biri evleneceğim. Derdimi baska kimseye diyemiyor sıze dıyım dedım. Eşim 31 bende 27 yasındayız