0 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından
Ya kızlar 8 yıllık evliyim ve 2 ıkı kızım var. Eşimle aram her evlilik gibi normal hatta evin butun yuku bende. Esim calısıp para getirir sadece. Bazılarınız oda yeter der belkı ama hıc baska desteği yok bana. Pazar market çocukların ihtiyaçları yanı para dışında bor evin bütün ihtiyaçları bende. Neyse her zaman bana ben ikinciye evleneceğim diyor. Bulursam kendime göre birini evleneceğim diyor. Demin yine cocuklar uyumuş tek oturuyoruz ben evleneceğim dedı. Bende ne derdin var ki dedim. Oda seninle hıc bir sıkıntım yok cok sukur. Senden yana ben razıyım Allah ta razı olsun dedı. Kapımı cekıp cıkınca senden yana cok rahatım ama evlenmek istiyorum dedı. Senin gibi birini bulursan kesin evleneceğim dedı. Bende dedım tamam evlen o kadar cok dile getiriyor kı artık bu fıkre alıştım desem yeridir. Ama dedım  benı unut oyle bır durumda ben senin derdini çekmem basıp giderim. Yok bırakmam fln dedi sonra da sen bilirsin dedı. Bende dedım bak ortalık sakin cocuklr uyuyor bu konuya bır açıklık getirelim. O zaman dedım ben yatağımı ayıracam  seninle alakamı kesicem tamam dedi. Neyse 5 dk gecmedıkı hadi uyumaya gidelim dedı. Sen git dedim ben sana ne dedim az önce dedım. Gel saçmalama fln yaptı. Git gelecem dedım oyalandım uyudu o. Bende geldim cocuk odasında uyuycam. Biri vardır demeyin yok eminim. Cinsel hayatımız da normalin üstünde gayet ıyı. Bazen saka yapıyorum takılıyorum diyor ama bu kadar dile getirmesi benı cok yıpratıyor. Ikı lafından biri evleneceğim. Derdimi baska kimseye diyemiyor sıze dıyım dedım. Eşim 31 bende 27 yasındayız

27 Cevaplar

+6 oy
(1,062 puan) tarafından
Ilk dediğinde agzına sıçsan böyle yüz bulamazdı

Evlenır tabı para getirince bitiyor onun ıcın evlilik bu demek sorumluluk yok bır boktan haberi yok tek bıldıgı git calış gel yatış gece çakış bitti tamam bu kadar evlilik bu demek sanıyor ve senı asla sevmıyor şuan kurduğu düzeni ve dısarıya verdıgı iyi aıle babası imajını seviyor malesef sende gurur diye bırsey yok adam sankı basıt bırsey demişte alınmışsın gibi yatak ayırdım diyosun evlencem diyor resmen ya 
(642 puan) tarafından
Katılıyorum
(2,354 puan) tarafından
Esraa aynen öyle ne kadar rahat yazmış üzüldüm tabi ama bir kadın bunu nasıl kabullenir anlamış değilim zaten evlisin adam türk kültüründe yok ikinci evlilik olursa da birinciyi unutması lazım bence
(642 puan) tarafından
Adam rahatlıktan azmış
(2,354 puan) tarafından
Zaten her türlü karım cepte diyor rahat tabi
(1,062 puan) tarafından
Bilemedim valla başka kadının evde olma fıkrı bıle benı çıldırtıyor Allah büyük ama eve esımın kadın getirdiğini dusuneyım dıyorum hanı zorluyorum beynimi o evden o gün sağ çıkan bır ben olurum sanırım cinnetin alasını
yaşar ve  yaşatırım ha olay o noktaya gelmeden kocamı da öldürebilirim tabi şakası olacak iş mı
(2,354 puan) tarafından
Aynen öyle Allah korusun
-Reklam-
+4 oy
(717 puan) tarafından
Sende diyemedin mi sen evlen bende üstüne 4 kere evlenecem biri avrupalı biri asyalı şöyle işlevli böyle yakışıklı vs diye sakın trip atıp susma ve kavga etme aksine onu bastır
+3 oy
(336 puan) tarafından
Valla canım anladığım kadarıyla subliminal mesaj verip seni buna hazırlıyor.
(4,297 puan) tarafından
Aynısını düşünüyorum
+2 oy
(4,091 puan) tarafından
Çok basit benim eşimde yapıyordu ilk yıllar kendi ailesi çok yapıyor diye normal düşünüyordu bende iyi sen 2. Karıyı al bende 2. Kocayı alcam zaten sen 2. Karıyı alınca ben seni direkt boşayacağım için ötekiyle evlenebilirim dedim bir daha da yapmadı bu şakayı. 
+1 oy
(60 puan) tarafından
bi insanın karısına sürekli evlenicem demesi normalmi bu ne saçmalıktır ya evli değilmisiniz siz??
(359 puan) tarafından
Evliyiz cnm dinen ve resmen
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Şok oldum bu nasıl bir muhabbet bu nasıl bir doyumsuzluk?? Dinimizde 4 es muhabbeti var evet ama bunun çok fazla kuralı var öyle ha deyince 2. Evlilik falan yapılamaz. Hatta öyle ki imkansıza yakın gibi bir şey hani açsın okusun biraz araştırsın. Kendilerine gelince din çok basit kadına vs gelince incik cıncık her detayı bilirler.

Bu söylediği söz benim dünyamda seni aldatacagʻım demekten başka bir şey değil. Aldatan adama da yallah demekten başka cevap verilmez yani bu nedir blyle midem bulanıyor artik
+1 oy
(5,023 puan) tarafından
Bu adam bugün yarın seni ta dımdızlak ortada bırakır ya da ikinci kadını pat diye getirir. Bence sen sütyen bankta fazlasıyla para biriktir.
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Sen evlenirsen ben de boş duracak değilim bende evlenirim der. Ve sert bir dille uyar bu adam seni aldatıyor veya aldatmaya meyilli haberin olsun. Nasıl rahat rahat soylebiliyor. Senden yüz buluyor olabilir mi? Hiç kavga etmiyor musun acaba.
+1 oy
(11,435 puan) tarafından

Böyle konularda sesini fazla cikarman gerekiyor ki birdaha diyemesin ayrıca biride olabilir nabız yokluyor seni bu duruma alıştırmaya normallestirmeye çalışıyor da olabilir normal mi birinin sürekli bunu söylemesi 

+1 oy
(13,568 puan) tarafından
Kesin biri var ki yerini yapıyor 
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Bunun şakası mi kalmis. Adam açık açık konuşmuş seninle. Şaka falan diye hiç kendini kandırma. Allah akıl fikir versin o adama
+1 oy
(17,887 puan) tarafından
Benim kocam bunu bir kere söyleyebilir en fazla ikinci de mahkeme celbi tutuştururum eline şimdi sg kiminle istersen evlen derim 
0 oy
(580 puan) tarafından
Neyin kafasını yaşıyo o öyle 
(359 puan) tarafından
Bır anlasam
0 oy
tarafından
O ne demek öyle zaten evli olduğunu unuttu mu eşin yanlış anlamada yani karşıma geçip ben evlenicem dese ben neyim der bir tane carpasim gelir ağzına 
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Adam kaşınıyor, sende bu laflara karşı sesini çıkar susma hatta madem öyle ben gidiyorum de yada defol git buradan hiç bişey hak etmiyorsun de bacim
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Gülerek mi dıyor dalgasına gbı ama ciddi anladım başta dedırtmeyeceksin sen tepkisiz kalmışsın canım  sürekli dıyorsa Cocuklar yokken yada msj at bir daha duymak istemdgni söyle söylerse de tepkimi koyacagni istemiyorsada   yolu gösterirm de bazı erkekler bundan anlıyor ya kıskandırmak için kendini onu mu ıstıyo yada aklında bırsey mi var 
(359 puan) tarafından
Gulerek soyuluyor. Dalga gecer gibi. Neyse de Bn cok sıkıldım kafamda bitirdim onu
(1,178 puan) tarafından
Tepki göster saygısızlık bende
(1,178 puan) tarafından
Ben burda bostan korkuluğu muyum derim
0 oy
(56 puan) tarafından
Kendimi sizin yerinize koydum da aşırı gerildim. Bunun şakası yapılmamalı birde bu kadar fazla...
0 oy
(567 puan) tarafından

Kendi babası nasıl onu mu örnek alıyor acaba. Yada kimlerle takılıyor. Kimi örnek alıyor.? 

Bence bastırılmaya ihtiyacı var. İyi bi kavga işi çözer gibi :) 
Herşeyin yolunda gitmesi de bazen iyi olmuyor. Arada kavga yada trip atma da evliliği dinamik tutuyor kim ne derse desin böyle
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Zaten evliyken nasil evlenicek pardooon? Sende snki normal olaymis gibi konusup ne yapacagini demissin pes. Ben olsam tamam hemen mahkemeye git beni bosa cunku bende evlenip yeni tatlara bakicam derdim ki kudursun bi tarafindan. Oyle edepsizlige anca gereken cevap bu olur.
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Gavatin önde gideniyim demiyodA evlencem mi diyo? değişik 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 430 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 366 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 678 göst.