+1 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (947 puan) tarafından
2 kızm var 5 ve 3 yaşında. Eşim 1 tane daha istiyor  erkek olması için değil  oni söyleyeyim. Ama hazır değilim istemiyorum. Çok zor mu ya da 3. Cocuk ne zamn olmalı 

23 Cevaplar

+3 oy
(17,051 puan) tarafından
Çocuklar bu kadar küçük iken zor olur tabiki 
-Reklam-
+3 oy
(2,286 puan) tarafından

Bi ben tek çocukla kaldım herhalde ya :angel: birak 3 ikinciyi gözüm kesmiyor bakabilirim diyorsan niye olmasın ikiye bakan 3 de bakar bence 

(1,039 puan) tarafından
Bire bakan ikiye bakar:)  hiç öyle dgl ya üç ü düşünemiyorum mesela ben Cok zor
(3,449 puan) tarafından
Bende tek cocuklayım tek kalmadın :)) benimde gözüm asla 2 kesmiyor tek çocukla istediğim gibi gezip tozuyorum :)
(1,039 puan) tarafından
Benmki aralarında 4 yaş var kreşe gidiyor gene zor ama
(2,286 puan) tarafından
Sevda tek çocuk hiç cocuk at çantaya gez misali iki cocuk zor be gülüm iki değişik karakter de insan biri gelse digeri istemez zor yani iki çocuklu hayata alışmışsa 3 hayli hayli bakar tek cocuk oyle değil bi sekil edip halledebilion en basiti oğlan anaokulunda gelene kadar istediğimi yapıyorm mesela o yüzden 2 ye gözüm kesmiyor sil basta aynı şeyler anlican yemiyor benim toto :D :))
(1,039 puan) tarafından
Biliyorum onuda tek cocuk da evde sıkılıyor sürekli ben 2 cocukla onu aştım yeni Yeni oynuyor daha doğrusu oyununu bozuluyor     öyle böyle sıkılıyorum demeye fırsat olmuyor zormu zor bebekle kreşe götür gtır uyku vaktı denk geliyor bende 1 sınıf a denk gelmesini istemiyordm kardeş faktörü de sorun olur diye  ama 2 ye bakıyorum 3 e bakabilirim anlamına gelmiyor tek cocuk herseyiyle keyif miş bir park bile kaos çıkıyor evden çıkmak orda oynatma falan önce kahvemi içiyordum:)
+3 oy
(1,908 puan) tarafından
Arkadaşın 3 kızı var araları hep 2 yaş. Pek de şikayetçi gorunmuyor. Bence bu tamamen anneye bağlı bir surec. Ben şahsen 2.yi bile göze almiyorum
+3 oy
(7,557 puan) tarafından
Valla hayatını yaşa derim. Çocuk demek sorumluluk demek. Tek kızım var büyüsü de gönlümce eglensem diyorum. Bırakıp bir yere gidilmiyor zaten çocukla da gidilmiyor. Eve takılıp kalmak bana göre değil 
(4,066 puan) tarafından
Valla o kadar katılıyorum ki yorumuna canım .Benim bir tane oğlum var 2 buçuk yaşında.Cevremdeki insanlar sürekli bir kardeş yap kardeşi olsun diyip duruyorlar bende çok istiyorsanız siz çocuk yapın ben istemiyorum diyorum.Oglumla hiç bir yere çıkamıyorum doğru düzgün.varligina bin şükür ama çocuk elini ayağını bağlıyor resmen , hayatın kısıtlanıyor artık hiç bir şey eskisi gibi olmuyor hayatında ne beden olarak ne de psikolojik olarak hiç bir şey yani .bende bir an önce büyüse de rahatlasam artık diyorum.Buyuttukten sonra asla ikinci bi çocuk macerası yaşamak istemem yine de büyük konuşmayayim da .
(7,557 puan) tarafından
Evet benimki de 2 buçuk sendromları bitmiyor
+2 oy
(2,566 puan) tarafından
Kendini hazır hissettiğin zaman yap benimde üç tane var 5,3,1 yaşlarında çok zor ama insan alışıyor 
(947 puan) tarafından
Ama insan evden çıkamaz. İkisiyle biryere gidilmiyor 3. Olsa ece mahkum olurum.
+2 oy
(24 puan) tarafından

Bende 3. İçin çok korkuyordum , hazır hissetmiyordum ama çok şükür öyle olmadı.sadce kırk çıkana kadar zorlandım şuan iyi uyum sağlıyoruz,3 .bebem 5 aylık oldu bile <3

(1,039 puan) tarafından
Yaş aralıkları kac bende biraz istiyorum 9 aylık cok zorluyor beni
(24 puan) tarafından
Canım ilk çocuk 5 yaş ikincisi plansız bir şeklide oldu 4 yaş  ikisini aynı anda büyütürken çok yıprandım, zorlandım.ama beni daha tecrübeli de kıldı diyebilirim.cunku 3. Bebeğim 5 aylık oldu iyi gidiyor yani .
+2 oy
(4,066 puan) tarafından
Benim bir tane oğlum var 2 buçuk yaşında bir an önce büyüse de rahatlasam artık diyorum.büyüttükten sonra asla ikinci bi çocuk macerası yaşamak istemem ama yine de büyük konuşmayayim.Sende gerçekten kendini hazır hissedip istiyorsan yap canım .
+2 oy
(3,329 puan) tarafından
Benimde iki oğlum var biri 4 biri 7 aylık akşama kadar pertim çıkıyor valla üçüncüye gözüm kesmiyor sende istemiyorsan biraz daha büyüsün çocukların 
+2 oy
(7,651 puan) tarafından
İlk kızım gözümün Nur'u şuan 5 yaşında beni mahvetti yedi bitirdi bebeklik süresince bütün her zorluğu dibine kadar yaşattı canı sağolsun güzel kızım şimdi de zor bir çocuk ama kardeşi 10 aylık o kadar sevdirdi ki kendini böyle olacaksa  üçüncü de olsun istiyorum (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
+2 oy
(51 puan) tarafından
Benimde ikiz kızım var canım bende iki aydır düşünüyorum ama olmuyor bence sende başla hemen olmuyor çünkü 
(947 puan) tarafından
Ben gidip gizli spiral taktircam. Psikolojim kaldırmaz. Benim için 2 yeterli  .spiral taktirabilirsem insallh
(51 puan) tarafından
Valh ben üçü de yapayım bidaha yapmam herhalde bebek isteği çok fazla var bende:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(947 puan) tarafından
Yaşları  kaç. Bende hiç yok
(51 puan) tarafından
Benimkiler de büyüğü 5 küçüğü 3 yaş
+2 oy
(2,082 puan) tarafından
Ay ben ikinciyle perişan oldum 3 kelimesi çok uçlarda bişey 
+2 oy
(16,974 puan) tarafından
Düşünüyorsan ara verme yap bence 
(947 puan) tarafından
Allah korusun
+2 oy
(5,368 puan) tarafından
Benimde 6 ve 3.5 yaş oğullarım var 3. Ķız olur diye bazen düşünüyorum ama gerçekten ne gücüm ne cesaretim var 31 yaşındayım 
+2 oy
(2,511 puan) tarafından
Hiç bı zaman eşin istiyorsa o yapsın ozmn nekadar zor çocuk bakmak haberiniz var mı ömürden ömür gidiyor ya erkek olmazsa mesela? Sen ağrı sancı cekiceksin bir sürü o çocuklara psikolojik beden olarak hizmet etcen yarın bir gün ilkokullari olcak al götür getir iyimisinz eziyet etmeyin bedeninize kendinize iki çocuğum var 5 ve 4 yaşlarında nasıl yetecegmi sasiriyorum 
+1 oy
(11,535 puan) tarafından
kendini hazır hissetmiyorsan bunu eşinle konuş. şimdi olmsz 5 sene sonra olur. illa kardeşleri arası şu kadar yaş olacak diye bir şart yok
(947 puan) tarafından
Diyorum ama kararli:(
(11,535 puan) tarafından
bu iki kişinin birlikte verebileceği bir karar. tek kişi karar veremez
+1 oy
(12,212 puan) tarafından
Kız zaten 2 tane var masallah Allah bağışlasın ne gerek var bi sorumluluğa daha. Bunların okulları var ergenlikleri işleri. Biz 3 kardeşiz sonuncuyla benim aramda 4.5 yaş var biz evlendik barklandık değeri bekar mesela hala evde. Annem onu bırakıp bi yere gidemıyo oda bi sorumluluk hala üstünde. 
(947 puan) tarafından
Hem başka sorumluluk istemiyorum hem de hazır değilim psikolojim kaldırmaz.. eşim kafasına koymuş
(12,212 puan) tarafından
Ay bu erkekleri anlamıyorum ya ne kadar yardım ederlerse etsınler çocuğa kadın bakıyo ya. Benim eşimde istiyordu en başta 3 tane olsun dıye. Ben 2 taneye bakamıyorum valla yalan değil zor yani. Bakamam diyorum valla tımarhanelik olurum. Oda istemiyor şimdi. Bakabilen valla helal olsun ben bakamam yanı
+1 oy
(7,691 puan) tarafından

Bende hazır hissetmiyordum ama 26 haftalık hamileyim 3 .ye:woot:

(1,039 puan) tarafından
Benimde kızım Yok  Sadece istermiym pişman olur muyum diye düşünüyorm 2 oğlum var buyük bile Cok zorlyo
(7,691 puan) tarafından
Benimde 3 .de erkek :D
Hertürlü zorluyorlar cnm zorlamayan çocuk yok
(1,039 puan) tarafından
Allah kolaylık versin vala 3 de erkek olur hissi var Zaten:)
(1,039 puan) tarafından
Yaş aralıkları kaç
(7,691 puan) tarafından
Nasip kuzum o artık :) yukarda yazdım ya kız :D
+1 oy
(9,607 puan) tarafından
Simdi denemeye baslasan ilk basta oldu desek kucuk cocugun 4 yaslarında olur ideal yaş aralıkları ama hazır değilsen geçme başına bacım. Bir de eşin yardımcı oluyor ku cocuklar konusunda sevgısını gosterebiliyor mu maddi durumunuz nasıl bunlarda önemli
(947 puan) tarafından
Maddiyat durmumuz şükür iyi. Ama ben yapmam.istesem bile 5 yıl sonra iyi olur ve26 yaşındayım.
+1 oy
(943 puan) tarafından
Bence birkaç sene daha bekleyin. Öyle daha rahat edersiniz. 
+1 oy
(4,238 puan) tarafından
Vllh cnm oğlun 3 kızım 9 aylıkken 3 ye hamileydim inan çok Zor 3. Çocuktan snr anne hakkı ne demek yeni anladım diyebilirim 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,287 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 392 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (328 puan) tarafından soruldu