+1 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (1,022 puan) tarafından
2 kızm var 5 ve 3 yaşında. Eşim 1 tane daha istiyor  erkek olması için değil  oni söyleyeyim. Ama hazır değilim istemiyorum. Çok zor mu ya da 3. Cocuk ne zamn olmalı 

23 Cevaplar

+1 oy
(406 puan) tarafından

Benım esımde üçüncüyü istiyor benım bır oğlum bır kızım var oglum 8 kızım 5 yasında seneye birinci sınıfa gidecek ve üçüncüyü istemiyorum  istiyorum ama suan değil. 6 ay önce mıyom amelıyatı olduk tekrarlayabılen bir hastalıkmıs esımde diyor senın sındı tahamülün kalmadı ıkı sene sonra hıc yapamazsın üçüncüyü yapalım.. 

Bu ay korunmadım hapımı almadı mecburı:D.

Ikı yıl sonra yapacaksam sımdı yapayım ıkı yıl sonra yasına gırer rahat ederım diyorum 

(10,057 puan) tarafından
Benimde diğer ikisi ilk ayda oldu bu işe geçen ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra ağustosta boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.
(406 puan) tarafından
Aaa neden kı acaba çok geçmişler olsun Rabbim tekrarlatmasın inşallah canım... Muayene oldun mu sorun yoktur inşallah üstüste ıkı sorunlu gebelıl yasamıssın
(10,057 puan) tarafından
Bir sorun yok fiyordular ama 2 ay önce yumurtaliginda kist var dediler kardeşim ebe farklı bir şehirde onhn yanına gittim beni doktora gösterdi kisti yok dedi aslında vardı ben soğan suyu içtim adetlerden sonra kistlerim gitti yarın gene kadın doğuma randevum var
(406 puan) tarafından
Canım hayıt otu onerırım o da cok ıgı gelır düzenli kullan faydasını gorursun
(10,057 puan) tarafından
Teşekkürler canım ♥️
-Reklam-
+1 oy
(10,057 puan) tarafından
Çocukların küçük benim biri 8 buçuk diğeri 5 yaşında yeni bir senedir niyetlendik bakalım nasip
+1 oy
(10,257 puan) tarafından
Bana kalırsa hiç olmamalı :D

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 295 göst.
0 oy
9 cevap 159 göst.
0 oy
47 cevap 1,317 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy