0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Eşim çok istiyor sürekli 3. Çocuk diye söyleniyor Büyük oğlum 6 küçük oğlan 3 yaşında biraz tedirginim doğumlarim biraz zor geçti korkularım var ve kız çocuk istiyor Allah sağlıkla versin tabi ama ekiz erkek farketmez bilmiyorum biraz size içimi dökmek istedim 

9 Cevaplar

0 oy
önce (5,969 puan) tarafından

esin yurek yemis:)

-Reklam-
0 oy
önce (9,905 puan) tarafından
Benim eşimde 3 diye diye yıllarca yalvardı geçen ocak ayında ikna oldum düşük yaptım istemedim ondan Allah nasip etmedi dedim kendimj suclamadim birkaç ay geçti yine hamile kaldım onuda pek istemedim soylendim ondada kürtaj mecburi kürtaj oldum ve eşim artık beni sucluyirdu dilin yüzünden diye. Şimdi yine hamileyim bu defa istedim ama Rabbimin yine carpmasin kusma bulantı yüzünden hergun ağlayıp soyleniyorum bağıra bağıra bu sonnn diye 
önce (139 puan) tarafından
Kız bende çok istiyorum ama bulantılar falan beni çok zorluyor bazen niye yaptım diye soyleniyorum  Allah affetsin
İşte ben şuan o durumdayım sabahtan beri sadece bir poğaça bir meyve suyu içmişim onuda bazen atıyorum. Öyle böyle değil kusma bulantılarim asla mide bulantı ilaclari serumları etki etmiyor bende
önce (139 puan) tarafından
Benim geri çevirmek sorunum var aslında kussam çok rahatlarim ama yok çıkarmıyorum çıkaramadım içinde aç aç geziyorum
Kur'an'da kusmasamda aynı ağrı acı yanma var
0 oy
önce (201 puan) tarafından
Senin bedenin senin vücudun eşin istiyo diye yapma bence sen istemiyosan gercekten
0 oy
önce tarafından
Sakin hayata düşme 
0 oy
önce (4,245 puan) tarafından
Iki oglum var 3.yu sirf kiz olur mu ihtimaline karsi yapmazdim. Zaten garantisi yok ya o da erkek olursa? Saglikli olsun kiz erkek hic farketmiyo. Ayrica sen hem ruhen hem bedenen istemiyor veya hazir degilsen bu ise hiic esim istiyo diye kalkisma derim.
0 oy
önce (7,714 puan) tarafından
Ne güzel büyütmüşsün çocukları bundan sonra hayatını yaşa derim. Gençlik bir daha geri gelmez. Gez eğlen tatil yap keyif yap Allah bağışlasın iki erkek kardeş birbirine yeter 
önce (62 puan) tarafından
Allah razı olsun cumlemznki inşallah evet bende o düşüncedyim bilmiyorum
0 oy
önce (2,192 puan) tarafından
Bu konuda bende ikilemdeyim hep nasıl neye göre karar verilir diye eşimede sordum sen istersin ben istemezsen diye öncelik senin kararın en çok bakan sensin vücudunda büyütüyorsun emziriyosun istemiyorum dedinde saygı duymak zorundayım dedi.benim dusuncemde sonrasinda adil olarak şöyle degisti ilk evet hakkıdır en başında ben çocuk istemiyorum hicbirzaman demediysen ikincide eğer ilk hamilelik riskli ve çok zor geçtiyse adamın değil kadının bu durumda karar vermesi gerek herşey normalde erkek daha çok istiyorsa genede uygun zaman beklenebilir ama üçüncü kadın istemiyorsa kesinlikle olmamalı erkegin hayatı aynı devam ediyor kadın bitik oluyor çalışmak istesen belli bir zamana kadar imkansız gibi birşey kim bakar 3 tane çocuğa sürekli bakıcı desen hiç calisma daha iyi o kadar çocuğa eee erkek her ortamda aktif kadın pasif herşeyden çocuklar büyücek etcek sonra o elinde birşey olmayan kadın dört duvara geçen yaşına vs.bakip kalacak adil değil 
Çok haklısınız dediklerinzde ama işte bilmiyorum kafam çok karışık
0 oy
önce (2,620 puan) tarafından
İkinciye bile cesareti olmayanlar butonu
0 oy
önce (1,173 puan) tarafından
Yaşn kaç canım 2 erkek var bnmde küçukler ama eşimde bende kız osla diyoruz ama bunun bi garantisi Yok işte bacım 3 de erkek o kdr cok var ki etrafımda 
26 yaşındayım
önce (1,173 puan) tarafından
Gene iyi canım ben o yaşta İlk anne oldum 30 oldum bende bir yandan yaş ilerlemeden denesem diyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 702 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,127 puan) tarafından soruldu

408,309 soru

12,265,634 cevap

37,456 kullanıcı