Kızlar size birşey soracağım ben evimi dizene koymak istiyorum artık 9 yıldır bu evin içindeyim badana yaptırmadım temizdi taki çocuklar duvarları boya yapana kadar .Her yer dökük duvarlar banyo tuvalet bı düzenlemek lazım TV kabloları yerde annem badana da içine gömerler diyor alçı değil ki bu nasıl gomecekler ? Yerlerden kablolar gidiyor balkonda koca kablo birikintisi var Allah aşkına bana bı fikir verin ?
Duşa kabin degiscek banyonun klozet değiştirmek istiyorum yerlerini dosettirmek istiyorum banyonun tuvalette küçük biyer orayı da dosettirmek istiyorum evin duvarları boyalı annem de bu halle.girmesin kimse diye ayakta hepsi bı aradan çıkar diyor Allah aşkına nasıl çıkar hepsi bı aradan siz olsanız napardiniz daha ankrstre dolap almak istiyorum firinim kötü ocagim da bide şuraya bakin (yerlerde fayans ama eski tip araları hep açıldı yeni tip fayans mi yaptirsam parke mi eski ev sahibi bı antireyle mutfağa yaptırmamış geri yerlerim parkeli
Buraya ferforeje masa sandalye mi ? Yoksa şu meşhur bahçe koltuklarından mi herkesin balkonda olan oturma grubu gibi ben burda fazla oturmam oyuzden demstm ferforeje olsun diye annem de ikili masası olan oturma grubundan al diyor balkon için olan
Bide şura var kızlar
Büyür ixinde ankestre düşünüyorum dolabı kestirip nasıl olur sizce ? Yoksa balkon dolabına mi biyer koydurayim