0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,515 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar size birşey soracağım ben evimi dizene koymak istiyorum artık 9 yıldır bu evin içindeyim badana yaptırmadım temizdi taki çocuklar duvarları boya yapana kadar .Her yer dökük duvarlar banyo tuvalet bı düzenlemek lazım TV kabloları yerde annem badana da içine gömerler diyor alçı değil ki bu nasıl gomecekler ? Yerlerden kablolar gidiyor balkonda koca kablo birikintisi var Allah aşkına bana bı fikir verin ? 

Duşa kabin degiscek banyonun klozet değiştirmek istiyorum yerlerini dosettirmek istiyorum banyonun tuvalette küçük biyer orayı da dosettirmek istiyorum evin duvarları boyalı annem de bu halle.girmesin kimse diye ayakta hepsi bı aradan çıkar diyor Allah aşkına nasıl çıkar hepsi bı aradan siz olsanız napardiniz daha ankrstre dolap almak istiyorum firinim kötü ocagim da bide şuraya bakin (yerlerde fayans ama eski tip araları hep açıldı yeni tip fayans mi yaptirsam parke mi eski ev sahibi bı antireyle mutfağa yaptırmamış geri yerlerim parkeli

image

Buraya ferforeje masa sandalye mi ? Yoksa şu meşhur bahçe koltuklarından mi herkesin balkonda olan oturma grubu gibi ben burda fazla oturmam oyuzden demstm ferforeje olsun diye annem de ikili masası olan oturma grubundan al diyor balkon için olan 

Bide şura var kızlar 

Büyür ixinde ankestre düşünüyorum dolabı kestirip nasıl olur sizce ? Yoksa balkon dolabına mi biyer koydurayim

image

6 Cevaplar

+2 oy
(3,323 puan) tarafından

Yanlış anlamıycaksan yorum yapıp fikir vericem yoksa suscam :D

(2,515 puan) tarafından
Nye anlaym
-Reklam-
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Eşinde onay veriyorsa bütçenizi zorlaman yavaş yavaş yaparsınız. Kendi eviniz zaten büyük borç altına girmeden yapılır 
(2,515 puan) tarafından
İşte bu dediğim şeyler nasıl fikir verrmsiniz mesela fayans araları açık antore ve mutfak sarı oluyor sinirnoluyorum oraya parke mi dosettirsem yeni fayans mi
0 oy
(13,629 puan) tarafından
Evi birden kaldirma oda oda gı tadilat işi kolay değil elini ayağını bağlar. Bide neden annen söyle yap böyle yap diyor ki eşinle oturup karar alsanız daha mantıklı sanki 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kizceler rrrrrrrrr
0 oy
(284 puan) tarafından
Eger bu evde ömür boyu oturacaksaniz benim tavsiyem evi boşaltıp eşyaları bir depoya koyup gecici olarak eşyalı bir eve geçmeniz..böylece bu evinizi baştan ayağa birkac ayda tadilat yaptırıp ömür boyu rahatça oturursunuz. Bahsettiğiniz islemler ve daha fazlası yapilir, fayanslar sökülür kablolar ya duvara ya da yere gömülür. Hepsinin çaresi var diye biliyorum bir mimarla görüşmekte fayda var ama siz evin içinde otururken bunları yaptırmak zor olur. Bir de altta üstte oturanlar rahatsız olur mu tadilat seslerinden? bu da önemli
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Tam olarak bütçe nedir,ona göre yorum yapacağım.
(2,515 puan) tarafından
Bütçe yok cnm öyle hesaplamadim da maaştan kredi kartindan ne nekadar tutuyorsa vericez
(5,038 puan) tarafından
Söylediğin şeyleri yapmak için 50 60 bini gözden çıkarman gerek, malzeme ayrı para usta ayrı para.
Şöyle diyeyim sana, ortalama bir odayı boyatmak 8 bin tutuyor,bu hesapla ortalama bir evin en az boyama parası 20 bin felan olur tabi kırma dökme işi hariç.
(2,515 puan) tarafından
Peki boya.mi duvar kağıdı mi kızlar evi hep kalemlerle boyadı duvar kağıdı istiyorum yani böyle hafif sade duvar kağıtları istiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 334 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
7 cevap 272 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (419 puan) tarafından soruldu

409,038 soru