+1 oy
530 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (682 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar kirese basladik bu sene haliyle kıyafet çok gidiyor ben kışlık alisverisi yaptım toplam 5300 tuttu normal mi fazla mi siz ne kadar harcadınız eşim çok fazla harcamissin diyor da oda lcw de kuponla falan aldım normalde mağaza gitsem bunun iki katı tutardı heralde sizler ne kadar harcadınız 4 yaşında kızım bu arada

Aldıklarında 10 adet eşofman altı, 10 adet sweatshirt, 9 çift kalın çorap, 1 adet spor ayakkabı , 3 adet uzun kollu tişört, 5 adet thermal atlet ,1 adet şort etek 1 adet kulaklık kışın kullansin diye. 2 ayda aldım bide hepsini bir ayda almadim

20 Cevaplar

+1 oy
önce (1,749 puan) tarafından
Bizimkide 8 9 bin arası tuttu
önce (682 puan) tarafından
Yok yok bende birdaha siteden ordan burdan yapmicam götürcem mağazaya sokucam gorucek ozaman ne diye ***** ***** uğraşıyorum ki
önce (1,749 puan) tarafından
Bende lcw aldim sonra polo dan aldim kuponla falan aldim
-Reklam-
+1 oy
önce (15,339 puan) tarafından
Kaç parça kiyafet aldın. Biz dün lcw mağazadan aldik. 6 tane sweet, 1 tane hırka, 2 tane pantolon, 1 tane elbise, 1 tane ayakkabı aldık. 2300 tuttu. 
Mağazadan almadım aslında hep siteden kuponla falan aldim
Sitede fiyatlar daha yüksek aslinda ama kuponla mağaza fiyatıyla aynı oluyor.
Öylemi mesela eşofman aldı 359 TL sitede ama ben 184 TL'ye aldım uygun değilmi daha mi ucuz mağazada. O jogger eşofman altları varya
Ben sitede 499 liraya baktım. Aynisini 210 liraya aldım mağazadan. Sitedeki kuponla en düşük 299 liraya geliyordu. Yüzde kırk kupon gelse belki o zaman mağaza fiyatına geliyor.
Öylemi aslında dikkat etmek gerekiyor doğru bundan sonra almicam zaten ya ne hali varsa görsün ben onu mağazaya götüreyim de görsün fiyatlari
0 oy
önce (20,238 puan) tarafından
Az bile tutmuş valla
Eşim anlamıyor bunların dışında kendime sadece bir adet esortman altı aldım bir tane de sweatshirt aldım başka bir şey almadım kendime valla
0 oy
önce (3,732 puan) tarafından

Benim öyle özel olarak yazlık kızlık alışveriş muhabbetim yok ne aldın bilmiyorum ama fazla değil fiyatlar ortada 

Kreşe gidiyor diye açıkçası bu sene fazla tuttu
0 oy
önce (6,462 puan) tarafından
Toplu almadım 6 7 bin falan gitti heralde botu montu içinde geçen senedende bi hayli vardı 
0 oy
önce (3,914 puan) tarafından
Ogluma(7 yasinda) sadece 2bin liraya mont aldim. Botu da var olmasa sadece adam akilli bot mont 5 bin tutar. 5300 hic bisey. Ne ucuz ki. Bi takim olmus 700 lira en kotu. Kucuk ogluma 5 takim aldim. Corap vs 4000 gbi bisey tuttu. Icinde montla botta yok.
Eşim anlamiyor ama kızıp durdu bana
önce (3,914 puan) tarafından
Ona bi dahakine sen git de gorsun fiyatlari. Ay cocuga alinana da laf yapmasin kime calisiyoruz sanki.
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Az bile tutmuş canım ben hepsini tek seferde almadım parça parça aldım ama daha çok tuttu normal yani 
Ben de Ekim ayından beri aldığımı hesapladim açıkçası hepsini bu ay almadım
0 oy
önce (122,610 puan) tarafından
az bile tutmus 1 takim zaten 600 den assaga yok normal bence
0 oy
önce (733 puan) tarafından
Ucuz ne kaldı ki bir sweet olmuş 300₺
0 oy
önce (5,284 puan) tarafından
Sadece bot ve mont icin 2500 verdim. Termal atlet aldim 1000 lira. 

Kiyafet cok fazla almadim gecen seneden vardi. Bi de yazin almistim cok uygun fiyatli 5 tane ust 3-4 tane de alt. 

Bi de ocak ayindan sonra 3-5 takim alirim indirim falan olursa daha buyuk beden. Bazi kiyafetleri kucuk olmaya basladi. 

Benim esimde bazden cok vermissin der. Ben de ayda bi magazalara goturur fiyatlari gosteririm aa bak ben bunu yari fiyatina netten almistim goruyomusun fiyatlari derim :D
0 oy
önce (2,906 puan) tarafından
Kulaklıği ben mağazadan 300 e aldım oğlana siteden kaça aldın canm 
170 TL'ye aldım 300 du normalde evet kuponla aldim
önce (2,906 puan) tarafından
Cok ucuza almissin bnce
0 oy
önce (10,649 puan) tarafından
Benim yatigim alisverisi duysa eniste bilmiyorum napar 2 bucuk yasinda evden cikmayan bebeye hemde 
0 oy
önce (1,532 puan) tarafından
Fiyat az bile duruyor ben hep tek tek aldığım için net fiyatım yok gayet iyi almişsin
Kimseye yaranamazsin ben çok fedakar davraniyorum aman çok tutmasın diye gidip almıyorum mağazadan uyguna bulursan alıyorum ama yemin ederim sakın benim yaptığımı yapma üstüne dünyanın lafını yedim
0 oy
önce (159 puan) tarafından
Çok uyguna gelmiş bir sürü kiyafer almışsın 
Anlamıyor beyefendi mağazaya gitsem 10 bin tutardı
önce (159 puan) tarafından
Faturayı göster cnm mağaza fiyatlarıyla dünyadan haberi yok adamlarin
0 oy
önce (442 puan) tarafından
Yemin ederim bedavaya almışsın ne çok tutması kaç parça kıyafet var orda mağazadan alsan 10 dan aşağı alamazdin bayağı bayağı iyiye almışsın yani ben geçen sene ikinparca halinde doğacak olana almış toplu olarak 60 bin tutmuştu bence eşin bencil birazcık seni takdir etmesi lazım bu kadar şeyi bu paraya nasıl aldın diye 
Üstüne kredi kartımı kapattı kendi bilir birdaha ugrasamicam bu kadar
Vallahi yaranamazsın canım benim boş ver niye canını sıkıyorsun ne derse desin hiç umursama
İşte insanın zoruna gidiyor ben kendimi savunamayinca da ağlıyorum savunamiyorum hiç kendimi
Sorun sende değil canım emin ol
0 oy
önce (1,281 puan) tarafından
Çok ucuza bile almışsın canım ya erkeklerin geneli öyle bence. Benim iki kızım var biri 3 yaşında biri 2 aylık. Oek kıyafet almadım şimdiye kadar. Hep hediye geldi bize. Bayramdan bayrama almışım bide hastane çıkışlarını almıştım oydu canım. Ama gerekirse alırım tabi niye almayım . Eşimin borçlarına bağlı mesela azar azar senin gibi kuponla indirimle alırım yani
Çok fazla düşünürsen benim gibi enayi gibi yine sorun bende oluyor borcu var azar azar aldım 3 ayda aldıklarım bunlar. Geçen yıldan botu ve montu vardı Allah'tan
0 oy
önce (465 puan) tarafından
Mağazadan almışsın sonuçta bence iyi tutmuş 
0 oy
önce (187 puan) tarafından
İyi cnm ben dört çocuğa mont bot birer takım aldım kendime bı takım aldım bot aldım 24bin tuttu herşey pahalı ben taksitle aldım bide 
0 oy
önce (3,223 puan) tarafından
Baya Uygun almış sın

Birde Waikiki yani 

Şimdi bunları pazardan alsan gene iki katı tutar 

Allah aşkına bakma sen eşine çok şey az para güzel 
Anlamıyorlar malesef illa mağazaya götürcem öyle anlicaklar vallahi birdaha uğraşmam götürcem sokcam mağazaya ordan alsın pazarda aynı hiç bir farki yok uyguna bulup aldım düşünüyorum ama valla fazla fedakar olmucaksin bu devirde
0 oy
önce (14,670 puan) tarafından
Çok iyi tutmuş ben bekleyecek zamanım yok diye aldım 16 bin verdim aslında bekleyebilirmişim kuponla baya inerdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.
15 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.
11 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
11 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu

404,661 soru

12,122,203 cevap

36,476 kullanıcı

...