Bak cnm kaçarak evlendim , adam sürekli herşeyde bahane kavga gürültü şiddet, küfür, içki, psikolojik baskı, fiziksel şiddet herşey vardı adamda artk sabremedemedim sürekli azarlıyor simetri hastalığı kişisel bozukluk mutfak tezgahına sıcak tencere çaydanlık gibi şeyler koyma leke olur iz yapar balkonun yerde eski kiracıdan paslanmış onu temizle böyle şeyler ufak biseyde kavga çıkarırdi artk ben dayanamıyordum sabrım yoktu dedm heralde iş stresiden yapıyor iş stresinden bir adam karısına böle davranmaz , evlendim 5 ay sonra hamile kaldım adam yok gene aynı tavır aynı şeyler devam ediyor neyse her günüm kavgayla gecdi sabah mutluysam akşama kavga olur akşam mutluysam sabah bişe olur, doğum gecemi evde burnumdan getirdi hastanedede aynısı devam etti doğum yapdim annemin eve geldim boşanma kararı verdim dava acdim koruma kararı çıkardım bosancagimi söyledim o günden beri hayla çektiriyor bana ne tehditler ne küfürler bitmedi çocuk goruşleri başladı parkta goruş yapıyor oğluyla gene kavga gürültü bitmedi 6,7 ay evimin sokagnda çocuk görüşlerine inmedim umudu bitsin diye,, annemler çocuğu ona verip aşağıda bekliyorlar bende gizlice evin camından oğlumu takip ediyordum yk bu gene olmadı geçen seneden belli çekişmeli devam ediyor 2 sene oldu bu 5, duruşma olcak inş bu sefer biticek sosyal hizmetlerde çocuğun anneye verilmesinden yana oldu bakalm hayırlısı, kusura bakma uzun oldu yazım seni cesaretlendirmek için yazdım daha yazmadiklarimda var bence dayak şiddet varsa boşan bacım yoksa olan sana ve çocuğuna olur ne olur ailen arkandaysa adama dönme daha kötüsünü yapar dava açma durumun yoksa yaşadığın şehirde barolar birliğine git devlet ücretsiz avukat veriyor sana umarım herşey güzel olur senin için ben adam duzelirdi die bekledim düzelmedi cnm doğumdan snra netleşdi boşanmam gerektiğini anladm sende karar ver