0 oy
543 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar eşimle baya büyük bir tartışmamız oldu dövdü beni şikayet ettim bir gece nezarette kaldı bu gururunu incitmiş beni 3 haftadır bir kez aramadı merak etmedi herhangi bir çabası da olmadı 2 gün öncede ablam durumunu görsün diye özellikle dayısının ailesi kendi ailesiyle keyif yaparken durum paylaşmış ben de yerimde duramadim aradım öyle yiyip içip gezmeye benzemez çocuğuna sahip çıkacaksın yoksa doğurur sana gönderirim ben sahip çıkamam sen de sahip çıkmıyosan yetimhaneye veririm dedi bana ve bitirdiğine dair sözler söyledi ama boşanma davası falan da açmıyo sizce onun açmasını mı bekliyim yoksa ben mi açiyim ailem de beni zorluyo babam yarın gidip davayı açacaz diye ne yapacam bilmiyorum 

22 Cevaplar

+3 oy
(459 puan) tarafından
Dövdü benden sonrasını okumadım. Allaha büyük konuşmayayım ama kıçında donuyla kapı önünene koyarım. Direk
(7 puan) tarafından
Haklısınız bence de bunu hak ediyor daha fazlasını hatta
(459 puan) tarafından
Hamilesin sanırım bi de. Bir daha arama grurunu ezme. Çocuğunu şiddetin içinde büyütme. Ailen arkanda belli ki.
-Reklam-
0 oy
(13,432 puan) tarafından
Neden onun açmasını bekliyorsun ki canim eger kararliysan bence beklemeye değmez 
(7 puan) tarafından
Yani hemen karar vermekte istemiyorum bir yandan e o da keyfinde âleminde geziyo ben hamileyim benim de çocugumun da ihtiyaçları var dava açıp tedbir nafakası aliyim benim hakkımı yiyip içip gezmesin istiyorum çok kararsızım
(13,432 puan) tarafından
Rabbim hayırlı olanı versin canim esin ya sizi gözden çıkarmış ya da senin geri döneceğini düşünüyor
(7 puan) tarafından
Geri döneceğimi düşünüyo çünkü bir kez daha oldu buna benzer ama daha küçük bir olay benim çabamla oldu ben gittim dediklerini kabul ederek yine ayinisi olur diye düşünüyo
(13,432 puan) tarafından
Kesin kararliysan bekleme derim degismiyorlar çünkü
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Şuan geri dönersen seni adam yerine koymaz şuan o bekliyorki bosanamaz geri döner ben ne dersem onu yapar bence zaten bitmiş keşke hiç aramasaydin ver mahkemeye al nafakani hayatına bak 
(7 puan) tarafından
Evet onu bekliyo benim onu çok sevdiğimi ondan ne olursa olsun vazgeçemeyeceğimi düşünüyo dava falan açacağımı da düşünmüyo keyif çatıyo beni umursamıyomuş gibi davranıyo ben de boşuna üzülüyorum bitirmenin daha doğru olduğunu düşünsem de anlık yanlış mı yapiyorum diye aklıma takılmıyor değil
0 oy
(240 puan) tarafından
Böyle bir adam için davayı acmayarak çok büyük hata yapıyorsun canım. Anladığım kadarıyla hamileyken dövmüş seni, daha neyi bekliyorsun boşanmak için? Üstelik pişman da xegilt.
(7 puan) tarafından
Evet pişman değil üstelik ben sesimi yükseltip kötü sözler söylediğim için bana vurduğunu yani kendi haklı olduğunu iddia ediyo ve ben de onu vurduğum için o beni dövmüş olmuyo onun lügatinda dövmek durduk yere öldürene kadar dövüp benim de sesimi çıkarmamam
(240 puan) tarafından
Canım aklın varsa boşan bir an önce. Bundan adam olmaz. Hem ailen de arkanda mis gibi.
(7 puan) tarafından
Çok şükür ailem her türlü yanimda destek en iyi şekilde sana da çocuğuna da bakarız diyolar o yönde bir sorunum yok ama işte gerçeklerin farkında olsam da karar vermek zor geliyo
(240 puan) tarafından
Valla canım iyi düşün. Hamileliğinde bunu yapan ilerde neler yapmaz?
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Hamilesin eşin seni dövmüş. ee ailende arkanda daha neyi bekliyorsun boşanmak için 
(7 puan) tarafından
Tek bir kez gerçekten karar vermek istiyorum geri dönse pişman oldum dese bile kabul etmeyecek şekilde kararlı olmak istiyorum
(1,071 puan) tarafından
Normal zamanda da şiddet kabul edilir birşey değil ama hamileyken karısına vurandan bir halt olmaz. Üstüne üstlük kapında köpek olması gerekirken seni takmıyor. Ailen arkanda olmasa diyecek lafım yok ama şu an arkana bile dönüp bakma bence
(7 puan) tarafından
Aynen ben boşuna üzülüyorum asıl benim onu takmamam lazım
0 oy
(17,205 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek. Vay be bir gece nezarette yattı diye gururu incinmiş beyimizin. Dayak yiyenin gururunu düşünen yok. Yerinde olsam boşanırdım o adamdan. Ama değil çocuğu ona vermek boklu bezini vermem 
(7 puan) tarafından
Zaten öyle dediğime bakmayın yazık değil mi benim yavruma haketmiyo onu gururu olsa Allahın emanet olarak verdiği kadına vurmaz
(17,205 puan) tarafından
Canım beni yanlış anlama dışardan ahkam kesmek istemem ama hamile kadına merhamet etmeyen yarın öbür gün o çocuğa da etmez. İyi düşün taşın hem kendin hem evladın için doğru olanı seç
(7 puan) tarafından
Aynen benim bebeğimde sakin büyür en azından kavgayla dövüşle değil de
(17,205 puan) tarafından
Babasızlık kötü bir baba ile büyümekten iyidir. Her zaman
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Pişmanım  diyip gelip özür dilese barışır mısın? 
(7 puan) tarafından
İşte şu an gelse belki çocuğumuz da var ama beni onu aklımdan kalbimden hayatımdan silmem lazım
(1,982 puan) tarafından
Ondan adam olmaz. Seni de çocuğu da sevmiyor belliki. Muhtemelen sırf evlenmek için evlenmiş oda belli. Sen onu bunu düşünmeyi boş ver. Gelip özür dilese ne olacak. Seni dövmüş çocuğu yurda veririm diyor. Eee bu adam ne koca olabilmiş ne de baba. Sen sırf duygularını tatmin etmek için ona geri dönersen vay o çocuğun ve senin haline.
0 oy
(2,650 puan) tarafından
Hakkını bırakma ama bu adamdan sana hayır gelmez hamile kadına el kalkarmı cocuğu yurda verecekmiş bunu şakası bile olmaz baba olmayı daha şimdiden beceremeyen bir adam babalıkmı yapacak daha öncede seni  bir çikolata için millet içinde azarlamadımı kimse boşanmak için evlenmez ama böyle bir adamın yanında evlat yetiştirilmez 
(7 puan) tarafından
Çok doğru aynen çok sağolun tavsiyeleriniz için
0 oy
(2,894 puan) tarafından
Valla senin yerinde olsam ayrı dururum ama hiçte boşanmam 

Boşandıktan sonra üç kuruş nafakayi mi gozleyim 

Evliyken sana bakmak zorunda her türlü 

Bana bi zaman bi avukat tanidigim demisti bunu
(2,894 puan) tarafından
Ayy neler yasamissin canım
O zaman kurtulunca bol bol şükret ne hali varsa görsün
Kurtul da
(393 puan) tarafından
Aynen cnm daha anlatamadiklarim da var yani , inşallah kurtulcam , ben İstanbul'daydim kiramiza zam yapıldığı için memlekete taşındım adamda İstanbul'da ben tasindigimi mahkeme yoluyla öğrendi bir süre şikayet etti bizi sonra sesi kesildi daha bana mesaj atmıyor etmiyor çocuğu ssormuyor görüntülü aramıyor 4 aydır unutmaya başladı heralde çocuğunu, bence daha iyi oldu watsabdan çok yazardı bana destan destan sustu artk yada planı var
(2,894 puan) tarafından
Bence susması daha iyi canım neler neler duyuyoruz
Bosver zorlami gostereceksin cocugunu gerek yok
Ne hali varsa görsün zarar vermesin de
Ben ilk eşimden ayrıldım cocugum olmadığı halde şiddet gördüğüm halde bileziklerini aldım diye neler yaptı sonunda vazgeçti
Hakkimdi ki aldım kurtuldum da sende bosver kurtulduguna bak
Zaten cocugunu arayıp sormayan seni hiç sormaz demek ki evde yuvada gözü yokmus
(393 puan) tarafından
Susması daha iyi evet , ben zaten arasın görsün demiyorum yani artk unutuyor çocuğunu bzde kurtulduk ondan , sende iyi yapdin bilezikleri alarak benm bisancami bilmiyordu annemin eve gidince iyi ki bilezikleri aldm oğlumun geleceği o  banada neler etti bilezikleri aldım die , benide sormasin cocuguda ama watsapda sürekli imali yazilar paylaşıyor bana karşi
(7 puan) tarafından
Yapmadiktan sonra zorla elinden nasıl alacam ki istedim para diyelim yok dediyse ne yapacam ailemin yanında olduğum için hiç para falan vermez onlar ihtiyaçlarımı karşıladığı için
0 oy
(315 puan) tarafından
Ailen mis gibi arkandan git aç davanı Çocuğunu yetimhaneye veren bir baba(!) ile üstelik şiddet gördüğüm adamı Allah sınamasın ama bu durumda net boşanırdım 
0 oy
(393 puan) tarafından
Bak cnm kaçarak evlendim , adam sürekli herşeyde bahane kavga gürültü şiddet, küfür, içki, psikolojik baskı, fiziksel şiddet herşey vardı adamda artk sabremedemedim sürekli azarlıyor simetri hastalığı kişisel bozukluk mutfak tezgahına sıcak tencere çaydanlık gibi şeyler koyma leke olur iz yapar balkonun yerde eski kiracıdan paslanmış onu temizle böyle şeyler ufak biseyde kavga çıkarırdi artk ben dayanamıyordum sabrım yoktu dedm heralde iş stresiden yapıyor iş stresinden bir adam karısına böle davranmaz , evlendim 5 ay sonra hamile kaldım adam yok gene aynı tavır aynı şeyler devam ediyor neyse her günüm kavgayla gecdi sabah mutluysam akşama kavga olur akşam mutluysam sabah bişe olur, doğum gecemi evde burnumdan getirdi hastanedede aynısı devam etti doğum yapdim annemin eve geldim boşanma kararı verdim dava acdim koruma kararı çıkardım bosancagimi söyledim o günden beri hayla çektiriyor bana ne tehditler ne küfürler bitmedi çocuk goruşleri başladı parkta goruş yapıyor oğluyla gene kavga gürültü bitmedi 6,7 ay evimin sokagnda çocuk görüşlerine inmedim  umudu bitsin diye,,  annemler çocuğu ona verip aşağıda bekliyorlar bende gizlice evin camından oğlumu takip ediyordum yk bu gene olmadı geçen seneden belli çekişmeli devam ediyor 2 sene oldu bu 5, duruşma olcak inş bu sefer biticek sosyal hizmetlerde çocuğun anneye verilmesinden yana oldu bakalm hayırlısı, kusura bakma uzun oldu yazım seni cesaretlendirmek için yazdım daha yazmadiklarimda var bence dayak şiddet varsa boşan bacım yoksa olan sana ve çocuğuna olur ne olur ailen arkandaysa adama dönme daha kötüsünü yapar dava açma durumun yoksa yaşadığın şehirde barolar birliğine git devlet ücretsiz avukat veriyor sana umarım herşey güzel olur senin için ben adam duzelirdi die bekledim düzelmedi cnm doğumdan snra netleşdi boşanmam gerektiğini anladm sende karar ver
0 oy
(508 puan) tarafından
Dövdü dedikten sonra dava açmak için neyi bekliyorsun bak ailen arkandaymış çekmek zorunda değilsin sen aç
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Ailenin sözünü dinle bence 1.kere dayağa göz yumarsan peşi gelir ailen ne güzel yaninda 
0 oy
(114 puan) tarafından
Hiç yorumları okumadan yazıyorum şiddeti tabiki tasvik etmiyorum ama bu olayı bahane edip şikayeti yani geri kafacillik varya öyle diyim koçanı doldurmuşlar arka çıkmışlar cikmasalar keyif yapamaz büyükler yaptığının doğru olmadığını söyleyip yüz vermeseler oda pişmanlığını yaptığının yanlış olduğunu en azından yalnız kalıp anlardı ne yazikki eğitim vicdan merhamet ailede başlıyor biraz bekle hiç bı şekilde ulaşma illaki pişman olur sen dogruysan eğemeZler eyerki pişman olmasa oda bazen şer gorsekde hayır var dedigimizden olur çok üzüldüm ve hissettim içindeki yangını  duam seninle ve yuvaları ahir zamanda bozmaya çalışan pis şeytanın şerrinden korunamayanlarla  Allah büyük 
(7 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun gerçekten de öyle büyükleri ona arka çıkıp yanlışını söylemediği için bu şekilde zaten pişman olmaz onlar daha çok dolduruyo
0 oy
(113 puan) tarafından
Aileni dinle ve aç boşanmayı. Af dileyip geri gitmeyı mi istiyorsun ama onu anlamadım
0 oy
(18,991 puan) tarafından
E daha ne yapmayı bekliyorsun. 

Dövmüş 

Aramamis

Çocuğa bakmam demiş 

Daha ne yapsın bu adam. 
0 oy
(230 puan) tarafından
Bütün postlarini okudum sana hamileyken 1 çikolatayı çok gören sana hamileyken el kaldıran bir insanla kağıt üstünde bile evli kalma hiç vakit kaybetmeden aç bu adam düzelmez bebeğiniz doguncada düzelmez boşan arkanda ailende var rabbim yardimcin olsun sakın düzelir kafasına girme 1 gün iyi olur 2. Gün yine aynı şeyleri yapar sana emin ol.
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Şu an geri dönersen seni insan yerine koymaz dövdü diyorsun ve bide hamilesin sanırım neyi bekliyorsun dava açmak için . Ne güzel bak ailende arkanda . Çoğu kadın ailesi arkasında değil diye nelere susuyor . Susma aç davayı 
0 oy
(962 puan) tarafından
Git kendin aç boşanma davasını. Elin anlaşılan açmak istemiyor. 
0 oy
(2,400 puan) tarafından
Birleştiğiniz anda zaten artık size saygı duymayacak. Sizi döven birini neden bekliyorsunuz. Her şey affedilebilir ama şiddet asla. Düşünemiyorum bile, eşim bana vursa ben onu daha beter döverim sanırım, sonra at kapının önüne ne hâli varsa görsün

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 167 göst.
18 Kasım 2024 Aile kategorisinde Yarin (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 142 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 185 göst.
2 Ekim 2024 Aile kategorisinde Ftmaa (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 479 göst.