0 oy
447 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,264 puan) tarafından
Kızlar hiç katılan oldu mu daha önce nasıl geçti ve fiyatı nekadardı ?

Almanya ya geliyorlar açıkçası fiyatlar baya pahalı geldi bana ilk sıralar için 180€ kişi başına hepsi de alınmış boş yer yoktu arkalarda bulduk hemen aldık 70€ dan 

Bide skeç geçişleri arası nekadar uzun onu merak ettim ben 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (102 puan) tarafından
Ben çok gitmek istedim de bebek olduğu için , e bırakacak kimse olmadığı için de gidemedim. Bence TVden izlemek daha keyifli. Umarım sorunun cevabını bulursun. Iyi eğlenceler şimdiden 
önce (3,264 puan) tarafından
Ben hep izliyorum onları fırsatı da kaçırmak istemedim bence öyle bir yere gitmenin havası da farklıdır ya teşekkürler
önce (102 puan) tarafından
E tabii farklı deneyim, farklı ortam . Rica ederim
-Reklam-
+1 oy
önce (1,751 puan) tarafından
7 aralikta eskisehir geliyolar ama gidemiycem ya 8 yas altını kabul etmiyolar ön sıralar  2bin tl diger yerler 750 ile 900 tl arası değişiyor 

Esimin arkadaşı gitmisti tv daha iyi demisti hani sahne geçişlerinde vs cok bekleniyo gibisinden demisti
Baklım ben o atmosferi merak ediyorum zaten karar vericez artık
0 oy
önce (5 puan) tarafından
O değilde hasancanin programına katilabilsek keske
önce (1,292 puan) tarafından
Çok bel altı muhabbet orası
A yok ben almiyim benlik değil o muhabbetler
önce (2,933 puan) tarafından
Çok rahatsız edici bir ortam .düşünsene adamın yanında eşine laf atıyor bebeğim Dior çok rahat hiç müslümanlık bir ortam değil. Kadın kocasını yada koca kadını aldatıyor rahat rahat kahkaha atarak anlatıyor bide alkış alıyor
önce (930 puan) tarafından
Bunun Müslümanlikla alakası yok yalnız ahlakla alakalı..
0 oy
önce (122,627 puan) tarafından
bende hasancana gitmek istiyorum giden varmi
önce (76 puan) tarafından
Ulaaaaaann neler olmuş buralarda oha ya ben şok oldum . İnsanlar nasıl bir kafa yaşıyor . Bir yudum mutluluğa çok güldüm engelli mi ne bir insan kendi kendine nasıl küfür eder :D
önce (4,693 puan) tarafından
Ulen bu posta daha yorum geliyor mu ahoooo DP neler gördük neler neler aile içi ilişkisi olanlara ne deniyordu onlardan bile vardı
önce (4,693 puan) tarafından
Dp senin isim neydi bebeğim artık nicknle hitap etmeyim
önce (13,474 puan) tarafından
Bir de tesettürlü ama viski içen biri vardı :)
önce (76 puan) tarafından
Sümeyye ismim abla :D
Banu artık insanlar tesettürü farz için değil tarz için takıyor maalesef ya hiç şaşırmıyorum böyle şeylere
0 oy
önce (487 puan) tarafından
Ben çok güzel hareketler bunlar 2 yindaha çok seviyorum konu giriş gelişme sonuç odaklı olduğu için oyuncular ve güncel olaylar ve sosyal medya üzerinden esprii olduğu için yaşımdan ötürü daha çok hitap ediyor bana gitmek isterdim ama pahalidir diye düşünüyorum hem bebek de var zor 
Bende onları sevemiyorum güldür güldüre cok gülüyorum inşallah sende gidebilirsin fiyatlara bakabilirsin aslında
0 oy
önce (13,474 puan) tarafından

Tv de görmeye bile katlanamıyorum hiç sevmiyorum nedense eşim de çok sever açtığı an direk suratımı asarım sıkıntı basar bana :D

Aa niye ben çok seviyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 406 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,180 göst.
0 oy
16 cevap 349 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy