0 oy
48 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (885 puan) tarafından
Sabah erken kaldırdım.2 uyku yaptı akşam da 10 da uyudu bayıldı resmen saat 1.30 da uyandı yarım saat yatakta ölü numarası yaptım resmen ki geri uyusun uyumadı şimdi kalktık oturma odasında oynuyoruz yaklaşık 1 aydır düzenimiz böyle bozuk gece yarısı uyanıyor sabahliyoruz nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim acaba doktora götürmeli miyim 

1 cevap

0 oy
(2,655 puan) tarafından
19 aydayken tek uyku yapması gerekiyor 2 uyku fazla geldiği için uyumuyor 
(885 puan) tarafından
Onu da denedim son uykuyu akşam 9 10 a kadar yapmadım yine aynı gece yarısı uyanıyor uyumuyor geri
(2,655 puan) tarafından
Destekli mi uyuyor
(885 puan) tarafından
Evet memede uyuyor
(2,655 puan) tarafından
O yüzden işte gece beslenmesini kesip uyku eğitimi verirsen gece uyanmaları kalmayacak
(885 puan) tarafından
Nasıl biraktirabilirim bir anda memeden mi keseyim
(2,655 puan) tarafından
Gece beslenmesini bi anda kesmen gerekiyor uyandığında meme ememeyeceğini öğretmen gerekiyor ilk başlarda biraz zor olcak direnecek ama kararlı olursan 1 haftada atlatırsın grce meme olayını kesince uyku eğitimine başla 2 yaş sendromu gelmeden halledersen 4 günde hallolur
(885 puan) tarafından
İnşallah bakalım deneyeyim bakalım emmek istediğinde ne yapmaliyim mesela
(885 puan) tarafından
Uyanıp uyumazsa uyutmayim mi yani gerekirse uyanık mi.kalsin
(2,655 puan) tarafından
Emzirmeden uyut zaten gece uyanma nedeni açlıl değil emme refleksi istemesi emzik tutuyorsa işin biraz daha kolay
(885 puan) tarafından
Tutmuyor ah keşke.tutsa geçen sağlık ocağındaki hemşire bana dedi 2 yaşında memeden biraktir normalde kesmeyi düşünüyordum bu aylarda
(2,655 puan) tarafından
Konusarak kesinlikle önce gece bıraktırmalısın emzik tutmuyorsa seni emzik niyetine kullandıgı için uyanıyor zaten
(885 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :) yapmaya çalışacağım inşallah başarırım bu geceden başlayacağım
(2,655 puan) tarafından
Kararlı olman çok önemli ama sussun çok ağlıyor krize girdi filan diye istediğini yaparsan o zaman kaybedersin hadi inşallah bol şans:)))
(885 puan) tarafından
Sağol :)))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 230 göst.
0 oy
6 cevap 268 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.