0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
Görümcem yaş olarak bizden çok büyük ama o kadar değişik ki nerde ne söylenir bilmiyor dün dışarıda oturup kahve içtik onunda eşi yanında eşime  gey dedi ve bu beni çok rahatsız etti birde ben şuna çalışamıyorum iş arıyorum ama yok bulamadım bunun için beni çok eziyor ay ben olsam kendime bakmam duş bile almam evde olmak beni çok sıkıyor sürekli böyle şeyler diyor bende eşim harici kimseye çalışmaya sorumluluğum olmadığını düşünüyorum görümceme nasıl davranabilirim

7 Cevaplar

+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Muhattab olmamakda fayda var ✓
(138 puan) tarafından
Nasıl yapabilirim eşim dolasıyla bir araya geliyoruz
(1,784 puan) tarafından
Yokmuş gibi davran soru sorsa bekleterek cevab ver galiye almadigini fark edince zamanla yanaşmayacakdir
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir. Ne haddini aşan ne canını sıkan olur . Bir arayaa gelsen daha onun yüzüne bakma mesafeli dur cevap verme sohbete katılma iyi ya anlayacaktır 
0 oy
(926 puan) tarafından
En guzel sey az gorusmek bahane bulmak gorustugunde seni ezdigini kotu hissttirmek istedigini anladigin yerde cevabini vermek fazla goz kontagi kurmadan gecistirici konusmak aramamak sormamak msj resim bişey yapmamak zamanla uzaklasirsin

Sende deseydin keske evde gayet bakimimi yapiyorum yemegimi evimi temizliyorum is bulayim en guzel sekilde oradada calisirim hiiic acelem yok falan yapsaydin sussaydi 
(138 puan) tarafından
Onu söylediğinde bu kişisel bakım zaten dedim işle alakası yok dedim ama herşeyden ezmeye çalışıyor
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Bazen bu kim olursa olsun he diyip geçeceksin kendi ruhsal sagligin ve evlilik mutluluğun için.esine gey demiş bırak o ablasına kizsin
(138 puan) tarafından
Ever haklısın evliliğim ve kendim için
0 oy
(386 puan) tarafından
Görüşmelerinizi seyrelteceksiniz. 
0 oy
(17,933 puan) tarafından
Ben olsam A sen onun gey olduğunu nerden biliyorsun karısı olarak ben bilmiyorum deyip ******* şakalarını engellerim 
(138 puan) tarafından
Dün gülerek ben biliyorum allahtan eşim dedim
0 oy
(745 puan) tarafından
O nasıl bir ömrümcek ya aman uzak dur istirmasin
(138 puan) tarafından
Ya daha neler neler :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.