0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (137 puan) tarafından
Uyurken alıyor sadece bırakmasını istiyorum ama bırakmadı napacam var mı benim gibi olan

5 Cevaplar

0 oy
(5,088 puan) tarafından
Kararlı olacaksın canım 3 buçuk yas az değil sen sabırlı olup ucunu kes bir ağlar iki ağlar ama bırakır yani benim kızım üç emzik kullanırdı saklardi ben kestim o yedeğini aldı ben kestim o yedeğini aldi öyle öyle emzikler bitince daha da almadı agladimi evet ağladı ama dikkatini dağıttım heo
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Benim oğlum emziginu saklamisti bulamamistm o gün tamam yenisini alicaz daha sonra falan dedim uyudu birkaç gün uykusunda falan aradı ama sonra unuttu. Aklına gelince hani emzik diyodu, bulamadık kayboldu hem artık gerek kalmadı ki biz büyüdük falan diyordum öyle kaldı. 2 yasindaudi. Ozsmsn
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Emziğin ucunu biraz kes ağzına alınca hoşuna gıtmeyecek kendisi atacak tecrübeyle sabit iki, çocuğum dada, bunu uyguladım 
0 oy
(11,567 puan) tarafından

Anam 3.5 mu :) aklı eriyordur artık annesi inatlaşabilir seninle benimkide kullanıyor denemeler yaptım başarılı olamadım 2 yaşına kadar süre veriyorum sonrası ağlasa da  vermicem çünkü zararlı kendi iyiliği için 

0 oy
(5,475 puan) tarafından
Disleri yam.ulur kuzum ya icine karinca koysan tiksinmez mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyak (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyak (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 261 göst.