Babam öldü 2 ay once . İnanilmaz bi aci yasadim bir anda 57 yasinda birden evde havale gecirdi ve direk ambulansla yogun bakima ordan entube ordan zatuurre den cigerleri bitti bir hafta toplam ve vefat etti . Ayrica kalp krizi gecirmisti 2 kere ve kalp yetmezligi vardi . Ben babam nasil öldu ,bi anda bizi birakti gitti, babannemde 9 ay once öldu ,demekkii babannemi cok seviyomus ,ya benimde cigerlim biterse, ya kalbim bir anda durursa ,ya kalbimde bisey cikarsa ,3 yasinda cocugum var,kizima kimse bakamaz kizim delirir bensiz,kizima ya biri dokunurda, ya ac kalirsa ,ya temiz bakmazlarsa vs vs vs ya inanamazsin okdar kotu seyler hep dusundum ki beynim susmuyo cildiriyorum , biraz sussun diye uyumak istiyorum uyuyamiyorum hemen psikiyatriye gittim normalde yas suresince ilac vermiyorlarmis ama bana hemen ilaca basladi ve seni mutlak görücem dedi . Pesine kardiyolojiye gittim kalbimde hafif yetmezlik ve akciger tansiyonum cikti buda tedavisi olmayan bir haftalik . Ogun o ilaci biraktim psikolojik ilaci . Cunku inanilmaz carpinti yapiyodu . Biraktim ve namaza basladim surekli zikir cekiyorum darlandigim an dua etmeye basliyorum kaygilarim gectimi hayir ama bastirmayi ogrendim . Mutlaka namaz dua denemelisin . Bu sekilde 60 yil yasayacaksak 6 yila dusururuz kendimize en buyuk zarari stres yaparak veririyorz . Stres kalbide yorar beynide öldurur herseyi yapar . Dua dene bak goruceksin faydasini .