+1 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Tencere takımı çeyizlik var ama hep kulpları kırıldı hep yanıyor. Eskidi baya. Markası da yoktu yani. 

Kalabalık bir aile değiliz. Sizce karaca mi Emsan mı? İnternetten almayı düşünüyorum. Burada Inter'in var 5000₺ diyor. Pahalı gibi sanki. Bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

image

image

23 Cevaplar

+1 oy
(182 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post üste ciksin

(12,583 puan) tarafından
oyumu emsandan yana kullanıyorum, emsan cemre bende var. memnunum. annem de zamanında kendi çeyizine emsan almış hala duruyor tencereleri. 42 yıllık evlilik. sadece kulpları değişti arada o kadar
-Reklam-
+1 oy
(1,903 puan) tarafından
Bn karaca kullanıyorum memnunum 
(182 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm. Çoğunluğa göre karar vereceğim inşaallah
(1,903 puan) tarafından
Tam cnm
+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Emsan da Karaca'nın ve ikisi de değil almam kesinlikle
(1,154 puan) tarafından
Boykot mu canım
(13,559 puan) tarafından
Hayir canım benim karaca iyi marka diye aldım ama rezalet ya bisi pisiriyorum dibi tutmuş gibi leke leke sanki hiç yikamamisim yağ işlemiş gibi yani her kullanmdan sonra çifte.guzelce ovalaman lazım makineye de atsan ise yaramıyor alabilecek gücüm olsa çöpe atcam
(1,154 puan) tarafından
Anladım canım :( iyi marka diye ben de taç almıştım o da çöp çıktı hep. Karaca konusunda görümcem de uyarmıştı zamanında. İnşallah en iyilerini alırız valla tencere önemli.
(1,126 puan) tarafından
Kız benimde var bitane bitanede küçük bazen içi leke gibi küçükse yağ olunca sanki yıkanmamış gibi marka değiller ama bilmedim bende bı takım almak istyom bitane grnit aldı eşim bide krepp tavası krepin içi lake kalmış tencerde içi soyuldu  içi soyuldu çelik almak istyom benim küçük olan kararmış tabi çoktan varmış ben geldiğimde ondanmi dedim parlatılım gene oldu
+1 oy
(189 puan) tarafından
Canım ablam aldı emsanin aynı tencere seti ve çaydanlığı 2500 tuttu indirimde aldı ve çok memnun 
(182 puan) tarafından
Biz o indirime yetişemedik işte kuzu :(
(189 puan) tarafından
Hiç sorma..ben de sepete attım maaş gününü beklerken indirim bitmiş
(1,126 puan) tarafından
Ay bende hiç almadım arbamizda tamirdeydi çikmadik eşim sabahciydi  ve indirmler bitmiş kuzenim de gecen dedi tencere almişim
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Yılllardır emsal kullanırım çok memnunum ama kulpları demırli kullanışlı değil aşırı sıcak oluyo bezsız tutamazsın 
(182 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
Benimkiler emsan çeyizim 5senedşr kullanıyorum memnunum ama bu saplar çok ısınıyo
(182 puan) tarafından
Anladım kuzu. Birisi daha böyle yorum yapmış. Teşekkür ederim
(12,533 puan) tarafından
Aynen canım çaydanlığınıda eşimin teyzesi bişey alayım dedi çok severek ona aldırdım. Onunda sapları metal. Eşim kızıp duruyordu kaldırdım valla
+1 oy
(877 puan) tarafından
Litrelerine bak canım ben 5 yıl önce karaca aldım. Litre hangisi sana uyuyorsa onu al. 
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Ben karaca sevmiyorum biliyorum ikisi de aynı firma ama ikisinden biri olacaksa Emsan granit seti var iki senedir kullanıyorum memnunum 
+1 oy
(3,182 puan) tarafından
Çelikte emsan çok iyidir eskiden beri adı var. Hatta ananeminkileri annem aldı kullanıyor hala. Ama tabi eski kalitede mi bilmiyorum. Benim çeyizlikler schafer denk geldi aldık. gayet memnunum 
+1 oy
(3,121 puan) tarafından
Madam coco da çok indirim var oraya baktınızmı
(2,451 puan) tarafından
Madame Coco boykot artık
+1 oy
(336 puan) tarafından
Karaca pişmanlıktır kulpu kırılıyor.
+1 oy
(435 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

1 takım korkmazın 1 takım karacanın var ikisinden de memnunum. Emsanı bilmiyorum kullanmadım. 6 yıldır korkmaz ve karaca kullanıyorun sapasağlam duruyorlar hala

Şu seti almıştım vakti zamanında https://ty.gl/qhkysih4x8qo1
Korkmaz kullandığım set tam bunun aynısı değil ama buna benzer https://ty.gl/hhl5w1iocytny
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Karaca granit vardı rezaletti hemen çizildi attım çöpe. Emsanin çeliği iki üç yil oldu kullanıyorum çok memnunum kararma filan yapmadı temizligi de çok kolay.
+1 oy
(448 puan) tarafından
Bende karaca var ama pek memnun değilim biraz ince bir şey yaparken tencerenin kenarları yanıyor yıkayınca geçiyor
+1 oy
(2,329 puan) tarafından
Karaca asla alma 
+1 oy
(631 puan) tarafından
Ben karaca kullaniyorum ama emsenda iyi bence 
0 oy
(789 puan) tarafından
Ben bu takımı Buket yıldırım da gördüm . Göründüğü gibiler çok şık 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Emsanin ki iyi
0 oy
(795 puan) tarafından

image

bu setten var çok memnunum, granit takımı da var Korkmaz'ın 
0 oy
(262 puan) tarafından
Kesinlikle inter önerırım ömürlük valla 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,856 göst.
20 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimasel (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 275 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,057 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde sl1111 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
17 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tunber (280 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,603 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...